Arena, singurul topic de polemici.

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
philiphito
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de philiphito » 19 Sep 2011, 22:24

te-am rugat sa nu te rotunjesti aiurea!!!ca n-ai de ce!!nu esti vre-un scrib!!Ci doar unul care scrie cat de cat corect!!greseala-i omeneasca!!faci si tu greseli de ortografie,,bagi cuvinte care nu exista !!!!pe forumul celalalt nu vin pt ca dumneata tai discutia si o slefuiesti asa cum vrei ,,ca doar esti la pupitru!!hai sa nu ne cacam pe noi si sa vedem barna din okii nostri intai!!!greseala-i omeneasca!!
modigliani scrie:. Asa vad eu treaba . Daca e vreunu' p-aici care nus-i baga si-si scoate cand scapa vreunu' mare sa vina sa afirme asta .

am incercat in nenumarate randuri sa incerc sa comunic elegant cu el muream de ciude ca nu eram in stare sa gasesc altele ...... mai pline de "incarcatura" .
..... de nu-stiu-cati-ani , imi rezerv dreptul de-al face cum imi vine la gura , de cate ori am chef !de "startegie" .
Dpmdv a ilustrat ca-i bun manipulator . A scos din mine ( candva ) ce era mai urat , si te-a usmit pe tine impotriva unui om care nu ti-a adresat vreodata o virgula macar . Un alt titlu de glorie mi-l fac din a fi corect , fair-play .

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 19 Sep 2011, 22:58

modigliani scrie:....(lipsa text)......Asta-i treaba noastra . Vino si-o dezbatem pe "Hoinari" . Pe bune , lasa-i pe baietii astia sa-si vada de polemicile lor cu si despre ....(lipsa text) .....
Nu ti-e jena, ma ?! Nu ti-e jena sa-i zici altuia asta ? Vezi ca multe "dezbateri" trebuiau sa fie in "alte" parti.....
p.s.:'asta asa..... ca sa-mi incalc promisiunea de a nu-ti mai adresa un cuvant :wink: .....de dragul amintirilor, nu de alta
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Sep 2011, 07:19

Hellraiser a scris
Gigi habar nu am daca ma crezi, doar si eu fac parte din colectivul musca 13, mult timp stateam si ma spargeam de ras ce contre ii dadeai lui Gerula...apoi dupa un timp parca devenea iritanta\plictisitoare treaba...in arena nu mai vedeai nimic decat copy\paste de la gerula de pe forum.

Draga Hellraiser te rog sa imi amintesti cind am semnat eu contract cu tine ,prin care ma oblig sa te mentin intr-un permanent amuzament cu postarile mele??

Sint dezolat ca nu am reusit asta,asa patesc si cu fiul meu,ori de cite ori ii cumpar o noua jucarie,zic ca aste este ultima,dar ....ma insel,a doua zi se plictiseste..Incet ,incet am invatat sa accept faptul ca sint pasi obligatorii in maturizarea lui...si asta vine in timp.Ar fi bine sa iei aminte.

Apoi te rog sa mai imi amintesti si tu siceilalti,unde v-am obligat eu sa imi cititi postarile??Te rog sa nu-mi dai replica aia insipida ca de ce nu-mi fac blog ,pentru ca voi aveti deja unul ,iar asta nu va impiedica sa dati iama ,prin alte parti.In haita.

Afla stimabile, ca intr-un final ,m-am retras la arena,intr-un final am plecat si de acolo,insa muscatul de fund dincolo de aceasta limita, ma aduce tot aici,la arena.
Si revenind la plictiseala ta,iti spun sincer si eu ,cu mina pe inima,ca dupa doua pagini de mistouri cu panglici,besini si bait-uri,si voi a-ti devenit extrem de plictisitori ,astfel incit ,atunci cind intram citeam doar numele celui care a postat,si nici nu intram sa mai citesc...Daca faceati si voi la fel evitati plictiseala...asa..
Si ar mai fi de spus faptul ca sint constient ca nu pe toata lumea amuza ce spun eu,pentru ca nu toti sintem la fel,la fel cum nici pe mine nu ma amuza orice tip de umor.Si nu spun asta pentru echidistanta.Ci o spun ca sa pricepeti ca,spre deosebire de voi,eu nu mi-am exprimat in public aceste gusturi personale,tocmai pentru ca nu vroiam sa jignesc pe nimeni.Am facut si pasi concreti cum ar fi,am sustinut sa inchida”necenzuratele”,m-am retras la arena, am parasit arena...In schimb voi,si aici ma vad nevoit sa te includ si pe tine,IN PUBLIC,dind dovada de o totala lipsa de bun simt si consideratie,m-ati facut ”gargaragiu,incoerent,ipocrit”,iar la final ai simtit si tu nevoia sa vii si sa-mi arzi una.

Pune-te in locul meu putin ,si imagineaza-ti ca cineva ,intre care si unii pe care-i consideri putin amici,iti spun toate astea in gura mare,asa sa se auda....cind,exista si varianta de a vorbi in privat..

Acuma poate intelegi ce am simtit eu,si ca la rindul meu ,am replicat intr-o maniera care,din pacate,implica si alte persoane,decit cele initial implicate.Referirile mele s-au oprit la un punct ,pe care mi-am propus sa nu-l trec,si nu l-am trecut ,chit ca acest fapt este prezentat de ”inteligentul„ tau sef de haita ”drept ascundere dupa copac”

In continuare ,iti spun ca nu doresc polemica cu tine,te respect in continuare ca si coleg de forum si pasiune comuna,si indiferent cum vei continua,nu o sa-ti mai raspund,in nici un fel..

Sincer ,imi pare rau ca indirect te-am atins..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Sep 2011, 07:35

Ma Gigi , hai ma da-o naibii de treaba :lol: ca trecem in diverse....
Probabil dupa ce iti zic asta o sa ma acuzi ca fac si eu parte din haita ( :lol: :lol: nu , nu fac, io mi-s muscar independent :twisted: )

treaba e simpla, si o sa iti zic cum s-a vazut toata disputa din afara :D, ca sa intelegi de ce iti zice lumea ca te oftici dejeaba ...

1: cianura, basescu, semnal de alarma...ok
2: cianura, basescu, astia cu asociatiile ...tu-i in gura :lol:
3: astia cu asociatia te intreaba : care asociatie :twisted:

din momentul ala... totul o fost rasucire de cuvinte . Din pacate ( pt tine) tu nu ai reusit sa te "disputezi" la fel de acid si in final ai preferat sa ii faci pe astia in diverse feluri.... :lol: :lol: :lol:

Deci asa, per total , la nivel de caterinca si oratorie de forum, e ca in bancul ala care se termina sec:
" lupule dar tu ai aripi ?
Nu!
Si atunci ce te dai smecher si faci figuri? " :lol: :lol: :lol:

Noh, si nu zic nic , poate si ei au fost intransigenti cu tine :twisted: , da e si treaba aia....ai starnit rahatul, du-l pana la capat sau cauta-ti o iesire eleganta din situatie....ca doar, vorba aia...mai dai, da' mai si iei :lol: ( cre'ca ma repet :lol: )

Io nu am vazut nici o incercare eleganta :lol: :lol: :lol:

Sper sa nu imi fie prost inteleasa interventia, in final e forum si e asa o treaba de discutat la cafe, dimineata :D ... si sper sa o dati si la o pace la un moment dat :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 20 Sep 2011, 08:45

Sint de acord inafara de chestia asta
: astia cu asociatia te intreaba : care asociatie

din momentul ala... totul o fost rasucire de cuvinte . Din pacate ( pt tine) tu nu ai reusit sa te "disputezi" la fel de acid si in final ai preferat sa ii faci pe astia in diverse feluri....
In mintea mea ,poate gresesc,asociatie nu este egal cu club.Asociatiile vin la inceput de an si bat din gura,ca sa-si asigure membrii si vinzare de permise.

Cluburile din cite stiu eu,nu vind permise A.N.P.A.Poate ma insel dar eu asa stiam.De exemplu,w.s.b. nu da ”taloane”sau alt club.Posibil sa ma insel.
Esentialul este, ca in mintea mea,club(deci si musca 13),nu este egal cu asociatie.
Apoi mi-au sarit astia in cap,ca fac referire la ei.Eu am spus clar ca sint si asociatii mici,care mai misca ,mai fac o populare.Nu stiu de ce au inteles ei aceasta afirmatie ca fiind cu conotatii negative la adresa lor.
Apoi am zis de populari ,de alea facute pe Mures cu ,crapi,de a.j.v.p.s.si o alta asociatie din Arad.N-am fost clar???Am zis eu ca popularile facute de musca 13 ,sint surogate?Nu ,ci popularile facute cu crap,citeva sute de kile ,nu anuleaza cele doua mari zone de reproducere distruse din zona Aradului.Ce are asta cu musca 13??Poti sa-mi explici de au fost aceste situatii aduse ca si argument,in favoarea ipotezei ca m-am luat de clubul vostru,ipoteza prezentata drept fapt dovedit??

In plus am repetat de vreo doua ori ca nu am nimic cu asociatia-clubul musca13.

In ciuda acestor fapte,acuzele si jignirile au continuat,si am dat inapoi ce am primit.

Imi cer scuze,ca n-am fost destul de „acid„,dar a trebuit sa impart acidul meu in trei in timp ce incasam acid tot de la atitia..noroc ca sint cantitati neglijabile :lol:

Cu tine n-am nimic ,nu vreau polemica cu tine si as vrea sa ma lasati in pace.Daca nu scrieti voi,nu scriu nici eu ,si ne vedem fiecare de pescuit.Din pacate cu gust amar,dar nu cred ca-i din vina mea..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Sep 2011, 08:50

ma , asta imi aduce aminte de Mitrutz (care stiu io ca bantuie pe aci :lol: ) avea acela un fel de a rasuci cuvintele numa in secunda 2 te si aprindeai mai rapid "ca Ke"rosenul :lol: :lol: apoi urma show-ul pentru ca chitrosu nu se abtinea si tot dadea foc la fitile, ca intr-un final sa te intorci cu el in trecut si sa iti explice ca acolo el o vrut sa zica in felu asta, si daca priveai cumva din alt unghi, avea dreptate :lol: :lol: :lol: da' ii placea la nebun sa te flambeze :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 20 Sep 2011, 09:02

pikeman scrie: da' ii placea la nebun sa te flambeze :lol: :lol: :lol:
" Ii placea'' :D
pai ce, crezi ca sa "lasat" :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 20 Sep 2011, 09:02

:lol: :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Sep 2011, 09:29

"Haita" a fost flancata de un lup singuratic ase..mai arctic .... :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Sep 2011, 09:30

rine scrie:
pikeman scrie: da' ii placea la nebun sa te flambeze :lol: :lol: :lol:
" Ii placea'' :D
pai ce, crezi ca sa "lasat" :lol: :lol: :lol:
nu, ii aci printre noi, chiar daca vrea sa credem ca nu-i :lol: dar unii stim cine e...asa-i Mitrutz? :lol: :lol: :lol:

P.S. oricum exista un mitrutz in fiecare dintre noi :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns