Alcool
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
Re: Alcol

Io zic ca multi consuma, problema apare cand tre sa te gadesti la asta, adica devine un subiect de discutie ....

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
mandru proprietar de pisicuta...
Sunt in post si consum alcool cand am dezlegare. Cand am un tel de atins in sport(alpinism),nu beau deloc perioade lungi.Sunt colectionar de single malts. Una din marile mele pasiuni sunt coctailurile.Pot executa 56 de coctailuri in orice moment (am ingredientele necesare). Nu m-am imbatat niciodata(ma opresc la timp),cunoscutii pot depune marturie.
Acum nu mai bem tuica..o dam pe single malt-uri....Tot un alcol o fii si ala? Vine din GB?..Ca de Spania si Italia ne-am plictisit?

>ULK< Cu aceasi placere beau si o tuica sau palinca buna si un single malt. Am mentionat whisky-ul fiind ca apare in mesajul lui "Spring". Am un cult al consumului de alcool.Fiecare bautura are rostul si timpul ei in cursul mesei,zilei sau al vietii. Este un subiect atat de amplu incat exista forumuri de specialitate(sunt membru pe 2) cu dezbateri si analize exigente.
Am scris 'alcol' intentionat de lene. chiar nu vad rostul la inca un o.
Bunicul meu mi-a tras o livada de pruni de toata frumusetea si facem multa tuica in familie. Acum in baruri si puburi nu am gasit tuica si sa beau acasa fara motiv nu are farmec. Whiskey nu imi prea place ca e prea aromat, ca jack de exemplu, dar gustul mai finut de glen grant single malt sau un j&b black ma gadila la limba.
Am avut o perioada cand beam prea mult si in ultimul timp nu ma simt bine cand ciugulesc. Ma deprima chiar. Vinul parca ma mai inveseleste uneori.
Bunicul meu mi-a tras o livada de pruni de toata frumusetea si facem multa tuica in familie. Acum in baruri si puburi nu am gasit tuica si sa beau acasa fara motiv nu are farmec. Whiskey nu imi prea place ca e prea aromat, ca jack de exemplu, dar gustul mai finut de glen grant single malt sau un j&b black ma gadila la limba.
Am avut o perioada cand beam prea mult si in ultimul timp nu ma simt bine cand ciugulesc. Ma deprima chiar. Vinul parca ma mai inveseleste uneori.
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Cand vorbesc de whisky in nici un caz nu ma refer la burbonuri (ex.Jack Daniels) sau blended(ex. J&B). Daca ai citit pe topicul de gastronomie ce am scris despre acest subiect,vei intelege la ce fac trimitere. Pana una alta te invit zilele aste la o vodka(descriere si istoric)tot pe topicul de gastronomie.
...la cate grade o "scoateti" ?Spring scrie:...
Bunicul meu mi-a tras o livada de pruni de toata frumusetea si facem multa tuica in familie. ...
-
- junior
Cu tuica trebuie sa ai rabdare,pivnita si butoi.Spring scrie:Am scris 'alcol' intentionat de lene. chiar nu vad rostul la inca un o.
Dupa cca 5 ani de pastrare (cu cat mai multi cu atat mai bine) ai sa vezi ca bei ceva,care nu se aseamana cu tuica de pruna.
O sa-ti vina foarte greu sa mai imparti cu cineva bunatatea.
Am avut ocazia sa gust o tuica de pruna tinuta 8 ani,in zona Valenii de Munte,mai exact Alunis,si cu scuzele de rigoare face pipi pe orice wisiki.
Acu' ma risc si te intreb:ce ai de gand cu tuica din livada bunului?
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.