Alcool

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Re: Alcol

Mesaj de crysst » 05 Mar 2012, 14:38

lumea de pe forumul asta fumeaza iarba, eventual trag pe nas daca au bani.....alcoolul este pentru femei si copii, prea slab pentru ei.
Prieteniile sunt ca umbra, nu apar decat cand este soare

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Mar 2012, 14:54

nu fi chitros :lol: ...merge si un rachiu bun din cand in cand :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Mar 2012, 15:12

MuskMd scrie:nu fi chitros :lol: ...merge si un rachiu bun din cand in cand :lol:
...mai ales de-aia din "coarne"...handmade...sa zic asha :twisted:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Mar 2012, 15:37

iegzagt..... 8)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Mar 2012, 16:04

...mi se sufla din culise ca "unii" s-ar pricepe tres bien la trebuiri de-astea, nu numai la legat muste si-ntisu' lor pa apa...adica finess du finess, ce mama dracului, doamne iarta-ma!

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Mar 2012, 16:34

bre, treaba e simpla la mine. Poate si la altii :D . Si nu e nici un ascunzis :)
Daca e placut, consimtit si nu te lasa cu sechele io zic ca e in regula . Orice ar fi :lol:

Ca oricare alt roman apreciez un vin bun langa o mancare buna, un rachiu bun seara la foc sau langa menghina ( fie el autohton sau de aiurea) . Sau o tigara buna intr-o companie aleasa.

Simplu nu ?
Pe la 12-13 ani tata mi-a zis: copchile ia si gusta, sa stii ce-i bun, ce-i rau si cand oi fugi cu capu in traista prin lume, la cele tinereti sa nu pici ca bobocu la primul pahar de rachiu sa te rada targul :lol: .
O parte din alea de le-am gustat , cu masura, mi-au placut si le-am mai gustat de cateva ori si dupa aia :twisted: .

Asa ca in concediile mele care implica un outdoor si lipsa de responsabilitati sociale, rutiere sau de servici o zi misto e cam asa :

Ma trezesc dimineata la 5. ma spal repede bag o cafea. Daca am chef , torn o gura de coniac sau whiskey in cafea.
Daca e urat afara, merge un rachiu de pruna vechi si bun amestecat cu miere. Maxim 50 sa nu moleseasca picioarele :).
Mananc ceva si tzusti in waderi, barca sau ce alta metoda de abordare a apei o am....

Pe la un 1-2 asa, desfacem rucsacelul si bagam un sendvis , o uscatura repede, o pastramioara sau o slaninuta.
Mai bagi un rachiu inainte. Si un vin alb dupa :D . nu mult. Cat sa ude gatlejul :) . Si musai , stai 20 minute, fie cald, la umbra, fie frig, la dos, sa iti tihneasca mancarea. Si tzusti iar in apa....
Seara foc. Musai. Si un rachiu. Si un vin bun. Si povesti. Cat cuprinde. Si dupa aia, pana tarziu, pe langa povesti mai merge un coniac sau vinars ca la carte..... Si un somn bun.
Si de la capat, a doua zi :)

No drinks have been harmed during these stories :lol:

Featuring : palinca de zetea, zaraza, brancoveanu si calarasi. Glenfidich daca o fi cazul. Cornata, visinata si afinata, unde se poate :D . Galbena de odobesti, un muscat ottonel cum trebe sau un molan de cornatel, daca te tine tensiunea :lol: . Pe caldura mare merge si un Heineken, numa sa fie in sticla si de 033.....si potrivit de rece :D

potrivit cred ca e termenul care leaga astea intre ele si le da valoare, ca sa fie bine, sa nu fie rau :lol:

Spring
veteran
veteran

Mesaj de Spring » 05 Mar 2012, 16:46

^superb
cred ca ma apuc si eu e muscarit peste vreo 3-4 ani, dupa ce ma insor. 8)
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Mar 2012, 17:08

io v-am zis ca stie sa le "lege" :twisted: ...luati aminte! scuza-ti, ma retrag la fumoar... :respekt:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 05 Mar 2012, 17:08

:lol: n-are treaba cu mustele Spring. are cu sufletul. Si cu felul in care fiecare intelege sa isi pretuiasca timpul si viata, cred :D.
Personal , pana acum am avut un concediu de 7 zile in stilul asta :D
si cu apa din asta :
Imagine :lol:
Si o doresc oricui :) . ultimele doua zile, am haladuit apele din zona respectiva cu cate 2-3 sticle de bere in rucsac, si unde imi placea locul, ma opream, desfaceam o bere, si stateam si ma uitam dupa pesti in apa ;)

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 05 Mar 2012, 17:15

MuskMd scrie:... si unde imi placea locul, ma opream, desfaceam o bere, si stateam si ma uitam dupa pesti in apa ;)
Domnu', asta-i alt nivel! Sa nu-mi spui ca, contemplai (scuze de caco-turbibitate), sadeai si vanai! Cum dracu' sa te poti abtine pe asa o apa,mmm?

Scrie răspuns