Adolf Hitler

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Adolf Hitler

Mesaj de rine » 08 Dec 2013, 16:30

:lol: :lol:
foarte profund :lol: :lol: :lol:
din pacate si acum are multa lume dreptul sa-si voteze alesii :lol:
tare postarea :lol: :lol: :lol: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 08 Dec 2013, 19:47

Ghenadie scrie:Bibane, nu inteleg, choar nu inteleg ce vrei sa spui... Eu iti zic simplu, nu cred ca a fost sau ca exista in RO situatia din alte tari in care entitatea nationala era calcata in picioare la nivel de politica de stat. Vrei sa dezvolti tema, te priveste, eu nu discut mai mult de atat, am alte metode.
Sanatate, la toti.
http://www.youtube.com/watch?v=ggzD2s1ZVMc
Te rog priveste pana la sfarsit filmuletul. S-a intamplat pe teritoriul Romaniei, in perioada celui de-Al doilea razboi mondial. In acele evenimente bunicul sotiei a scapat ca prin urechile acului de la executare. Si nu-mi zi ca nu are nici o legatura cu hitler
PS As mai putea sa-ti dau exemple, dar nu e locul
PPS hitler, in "nebunia" lui a dat poporului german exact ce avea nevoie. Impreuna cu acolitii sai au au reusit sa creeze imaginea omului superior iar masele au crezut nebuneste in el. Primul razboi mondial nu a fost uitat in perioada ascensiunii lui hitler. Ranile inca nu erau vindecate. A fost nebunul potrivit la momentul si poporul potrivit

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 09 Dec 2013, 16:25

luci_t scrie:
Ghenadie scrie:Bibane, nu inteleg, choar nu inteleg ce vrei sa spui... Eu iti zic simplu, nu cred ca a fost sau ca exista in RO situatia din alte tari in care entitatea nationala era calcata in picioare la nivel de politica de stat. Vrei sa dezvolti tema, te priveste, eu nu discut mai mult de atat, am alte metode.
Sanatate, la toti.
http://www.youtube.com/watch?v=ggzD2s1ZVMc
Te rog priveste pana la sfarsit filmuletul. S-a intamplat pe teritoriul Romaniei, in perioada celui de-Al doilea razboi mondial. In acele evenimente bunicul sotiei a scapat ca prin urechile acului de la executare. Si nu-mi zi ca nu are nici o legatura cu hitler
PS As mai putea sa-ti dau exemple, dar nu e locul

@ Ghenadie , tu ai alte metode, nu vrei sa discuti mai mult ...si nici nu intelegi ce vrei sa spun ...Acuma fii hotarat : ori nu intelegi, ori nu vrei sa discuti ...Iar ce-mi spui tu "simplu " , e din Kamceatka ...Tu le stii p-ale tale , nu ma bag, nu comentez, te privesc ...Daca te-ar fi deranjat, vreodata, cred ca vorbeai , dar, e bine asa cum e ...Noi le-avem p-ale noastre ...si nu-s inventate ...nu-s luate de la supermarket ...batranii care-i vezi cu lacrimi pe obraz in 'link"-ul pus de @luci nu-s de la Balaceanca ....nu-s boschetari crescuti in tomberoane, nici cersetori , nici jeguri ale societatii...Ei au trait ceva ce tu n-ai vrea sa traiesti , asa cum nu crezi tu una sau alta ...O parere: daca nu cunosti culoarea verde , nu vorbi de iarba de pe camp ....vorbeste de papadii, de ciubotzica cucului , de matisajul ulk-ului sau acetona gigelului ( sau a lui Cici ?) ...

@ luci ..e bine ca macar aici poti pune un asemenea link...Incearca sa faci treaba asta pe pescuitbihor, sa vezi Ariel pt spalat manual ...spume, ochi bulbucati, urechi clapauge, carii dentare de la scrasnit de dinti, etc and etc :mrgreen: :mrgreen:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 09 Dec 2013, 18:21

recomand la toti sa urmareasca pana la capat filmul de mai jos

http://www.youtube.com/watch?v=oVZjyyAE-78

multe lucruri care erau cunoscute pt unii, alte lucruri care nu au fost cunoscute si nici date la lumina zilei - un fiml extrem de interesant si foarte educativ pt multi
istoria nu este asa cum am inavat in scoala
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 09 Dec 2013, 19:02

biban solzos scrie:@ luci ..e bine ca macar aici poti pune un asemenea link...Incearca sa faci treaba asta pe pescuitbihor, sa vezi Ariel pt spalat manual ...spume, ochi bulbucati, urechi clapauge, carii dentare de la scrasnit de dinti, etc and etc :mrgreen: :mrgreen:
Bibane, sunt din Romania, sunt roman si nu-mi este rusine sa afirm asta (chiar daca unii ne fac de ras pe aici) indiferent de situatie. Nu am nimic cu romanii de origine maghiara (am prieteni printre ei) pana pe la 6 ani le vorbeam limba...
Dar a nu spune lucrurilor pe nume mi se pare rusinos. Este trecutul nostru si trebuie sa ni-l asumam cu bune si rele.
Strabunicul meu a fost executat de catre trupele ungare in Crisana pt ca nu le-a dezvaluit unde a ascuns documentele de la primarie (harti si altele care acum sunt in arhiva) iar bunicul meu s-a inrolat ca voluntar si a participat la eliberarea ungariei pana cand a fost ranit. Dar el nu a putut sa-i urasca pe unguri, chiar daca avea motive.
Pe unii din Oradea ii cunosc si stiu cat ne urasc pe noi romanii... dar nu ma afecteaza. Din contra mi tare drag sa le raspund in romana, iar daca se fac ca nu pricep te rog sa ma crezi ca ajung sa regrete prefacatoriile :mrgreen:
Cred ca o sa incerc sa intru pe pescuit bihor :lol1:
@adiwolf
am salvat filmuletul si o sa-l vad de sarbatori

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 10 Dec 2013, 18:44

adiwolf scrie:recomand la toti sa urmareasca pana la capat filmul de mai jos

multe lucruri care erau cunoscute pt unii, alte lucruri care nu au fost cunoscute si nici date la lumina zilei - un fiml extrem de interesant si foarte educativ pt multi
inainte de-a urmari filmul pus de tine (vazut pe sarite, cu promisiunea ca-l voi vedea integral , nu pt a te maguli, ci pt ca vreau sa stiu ! ) , m-ar fi bucurat daca ai fi mentionat acea expresie din filmul pus de @luci : ACEI COPII BATRANI AI MORTII... N-a sesizat-o nimeni ...Pacat ...Vezi si finalul , cu reversul acelei placute : NU UITA ....O spune o simpla batrana si-o mai amintesc din cand in cand userul luci si fraierul biban ....In rest , pt ca e pur si simplu un rest, ca sa nu zic gunoi , nu mai sunt pareri legate de evenimentul respectiv :evil: ....
Sunteti frumosi, onesti, emigrati in Australia ( Anglia, Germania, Olanda, etc ...) pt multi dintre voi, nu mai exista Muntii Apuseni ...exista doar berea neagra ...nu mai exista RFG-ul ( Ramnic, Focsani , Galati ) ...nu mai exista praz si zaibar ....doar fructe de mare si cotcailuri :wink: cu mirodenii...Mancati mamaliga de inghititi cu noduri, dar va e rusine s-o recunoasteti ...
Jalnici ...Si asa sunteti si tratati pe unde umblati ...Bulbuletul cefalorahidian va da impresia de superioritate ...Din pacate, sunteti "cititi" adliteram ...si aruncati anatema asupra plebeilor ramasi in tara , pt simplul motiv ca n-au avut nici macar bani de drum ...
Inainte de-a vorbi si propaga despre stalin , vorbeste si tu de inchizitia spaniola ....acuza biserica catolica de zecile de mii de victime...vorbeste de carnagiile celor doua razboaie mondiale , de cei 700.000 de "fosti" numai la Verdun, in 916 , plus Stalingrad, etc, etc...Vorbeste de holocaust, ca tot e la moda si da bine , vorbeste de nazisti, ca te iert daca zici ca trebuiau sa urgenteze cu "bronze" ...vorbeste de orice ...Spurca-i pe liberali, pesedisti sau pedelisti...Vei fi laudat de toti ...Fa ce vrei, critica ce vrei, lauda sau recomanda ce vrei ....DAR NU AICI ...Daca nu vrei sa-ntelegi niste "nimicuri " , fa ca @Ghenadie : fa-te ca nu pricepi ...Nu rade nimeni de tine, nu te injura nimeni , si ramai un "baiat gigel " ...Dar nu dati lectii...Le-am mai spus unor "dascali de forum " : culmea pedagogiei e sa inveti pe cineva ceea ce tu nu stii ...si nici macar nu reusesti sa pricepi din ce directie bate vantul...
Si, @ adiwolf, scuze daca m-am folosit de postarea ta ...Ai fost la indemana, cum a fost Stalin pt tine :mrgreen: :mrgreen:...nimic personal , chiar i-as fi vrut pe altii...Dar ai aparut tu... :( ...Inca odata, scuze c-am folosit "nick" -ul tau ca sa vorbesc ...

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 10 Dec 2013, 19:15

luci_t scrie: Bibane, sunt din Romania, sunt roman si nu-mi este rusine sa afirm asta (chiar daca unii ne fac de ras pe aici) indiferent de situatie. Nu am nimic cu romanii de origine maghiara (am prieteni printre ei) pana pe la 6 ani le vorbeam limba...
Dar a nu spune lucrurilor pe nume mi se pare rusinos. Este trecutul nostru si trebuie sa ni-l asumam cu bune si rele.
Strabunicul meu a fost executat de catre trupele ungare in Crisana pt ca nu le-a dezvaluit unde a ascuns documentele de la primarie (harti si altele care acum sunt in arhiva) iar bunicul meu s-a inrolat ca voluntar si a participat la eliberarea ungariei pana cand a fost ranit. Dar el nu a putut sa-i urasca pe unguri, chiar daca avea motive.
Pe unii din Oradea ii cunosc si stiu cat ne urasc pe noi romanii... dar nu ma afecteaza. Din contra mi tare drag sa le raspund in romana, iar daca se fac ca nu pricep te rog sa ma crezi ca ajung sa regrete prefacatoriile :mrgreen:
@ luci, fii mandru pt ceea ce esti, pt ceea ce faci si, nu in ultimul rand pt ceea ce simti ca esti :roman! ...Esti unul din putinii care o spun deschis si se mandresc cu asta !!...La multi le este rusine si sa scrie sub un nick oarecare ca sunt romani ...Le este rusine de mama, de tata, de bunici si strabunici ...Ei sunt cineva...Sunt noul fenomen postrevolutionar, plini de ifose, de manele, democratii de tomberon, formati la "Acces direct" , trecuti prin furtuna "trazniti in NATO" , hraniti cu "Show bizz" si adapati la suzetele Anomaliei Prodan, a Dragusencei , a lu'Sanzi &Co ...Personaje la fel de jalnice ca si idolii la care saliveaza non stop la tv , cu "tubuletele" chioraind de foame ...Ca munca nu-i de ei ...e pt comunisti, negri si masini !
Acesti ciudati minunati , cu acetonele lor mirositoare si matisaje de doi bani la pret de pret, se vor trezi intr-o zi ca-i vor intreba boracii : ba, tata, baaa....tu ai avut mama si tata ? ...ori esti facut din "labutza" , aruncat pe perete si razuit cu shpaclul ??....Ba, tata , baaaaa....rad bibanii de mine, ba, tata, baaaa...ca io-s din tablou, decupat cu lama, ma, tata, maaaa....

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 10 Dec 2013, 19:37

luci_t scrie: Cred ca o sa incerc sa intru pe pescuit bihor :lol1:
i
Nu uita ca vine Craciunul si Anul Nou ...Ca vizitator, e treaba ta ....Dar ca "postac" , mai ales 'tematic" ....nu, zau....merita sa-ti strici sarbatorile ? ...Discret, asa, dupa ce tragem firongul , pot sa te pun in tema : acolo poti vorbi cu Victor ,dar direct, fara subtilitati , ca asa-i omul...mai poti povesti cu cel care pescuieste clean :mrgreen: ...asta-ntelege si subtilitatile, da' are alte obedi' :wink: ....Apoi de vrei sa zic de ceilalti din consiliul de administratie, de frica sa nu ma baneze Adelin ca-i barfesc in lipsa , nu zic deloc si nimic de admin ca-i paralel cu forumul ca gigel cu folia de cant sau de Hanumanfish-ul vorbitor de sanscrita si alte saptelimbi moarte sau 'on line" :lol: , dar pt care lb romana are un mister similar fenomenului OZN ...sau UFO ??
Sezi bland, n-ai timp dupa Anul nou ? ....Sunt tot ei, cu gradinitza ...
Mai au ei, adminul, o chestie cu inmultitul cleanului ...Interesant...Mai interesant va fi cand voi povesti eu de unde si cum ...
Pt conformitate, sunati doi prieteni : Nagy Victor si pescardeclean ...Ei sunt doi, eu sunt unul ....Ar trebui sa ma desfiinteze daca vorbesc pe langa ...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 10 Dec 2013, 21:13

biban solzos scrie:
adiwolf scrie:recomand la toti sa urmareasca pana la capat filmul de mai jos

inainte de-a urmari filmul pus de tine (vazut pe sarite, cu promisiunea ca-l voi vedea integral , nu pt a te maguli, ci pt ca vreau sa stiu ! ) , m-ar fi bucurat daca ai fi mentionat acea expresie din filmul pus de @luci : ACEI COPII BATRANI AI MORTII... N-a sesizat-o nimeni ...Pacat ...Vezi si finalul , cu reversul acelei placute : NU UITA ....O spune o simpla batrana si-o mai amintesc din cand in cand userul luci si fraierul biban ....In rest , pt ca e pur si simplu un rest, ca sa nu zic gunoi , nu mai sunt pareri legate de evenimentul respectiv :evil: ....
Sunteti frumosi, onesti, emigrati in Australia ( Anglia, Germania, Olanda, etc ...) pt multi dintre voi, nu mai exista Muntii Apuseni ...exista doar berea neagra ...nu mai exista RFG-ul ( Ramnic, Focsani , Galati ) ...nu mai exista praz si zaibar ....doar fructe de mare si cotcailuri :wink: cu mirodenii...Mancati mamaliga de inghititi cu noduri, dar va e rusine s-o recunoasteti ...
Jalnici ...Si asa sunteti si tratati pe unde umblati ...Bulbuletul cefalorahidian va da impresia de superioritate ...Din pacate, sunteti "cititi" adliteram ...si aruncati anatema asupra plebeilor ramasi in tara , pt simplul motiv ca n-au avut nici macar bani de drum ...
Inainte de-a vorbi si propaga despre stalin , vorbeste si tu de inchizitia spaniola ....acuza biserica catolica de zecile de mii de victime...vorbeste de carnagiile celor doua razboaie mondiale , de cei 700.000 de "fosti" numai la Verdun, in 916 , plus Stalingrad, etc, etc...Vorbeste de holocaust, ca tot e la moda si da bine , vorbeste de nazisti, ca te iert daca zici ca trebuiau sa urgenteze cu "bronze" ...vorbeste de orice ...Spurca-i pe liberali, pesedisti sau pedelisti...Vei fi laudat de toti ...Fa ce vrei, critica ce vrei, lauda sau recomanda ce vrei ....DAR NU AICI ...Daca nu vrei sa-ntelegi niste "nimicuri " , fa ca @Ghenadie : fa-te ca nu pricepi ...Nu rade nimeni de tine, nu te injura nimeni , si ramai un "baiat gigel " ...Dar nu dati lectii...Le-am mai spus unor "dascali de forum " : culmea pedagogiei e sa inveti pe cineva ceea ce tu nu stii ...si nici macar nu reusesti sa pricepi din ce directie bate vantul...
Si, @ adiwolf, scuze daca m-am folosit de postarea ta ...Ai fost la indemana, cum a fost Stalin pt tine :mrgreen: :mrgreen:...nimic personal , chiar i-as fi vrut pe altii...Dar ai aparut tu... :( ...Inca odata, scuze c-am folosit "nick" -ul tau ca sa vorbesc ...
bibane,

daca reusesc sa iti inteleg anumite rabufniri si frustari, nu inteleg de ce anume a fost nevoie sa te referi direct la persoana mea
ti-ai ales gresit 'omul" si "spiciul" :D
filmul la care faci referire l-am vazut cu muult timp in urma si sincer m-am cutremurat, credeam ca stiu destul de multe despre istorie in general si despre WW1 si WW2 in particular, dar ................
tocmai in ideea asta am postat si acel film propus de mine - cu siguranta ca multi dintre noi au auzit de G.B. Shaw scriitorul englez, dar nu stiu cati dintre noi au stiut de ideiile si propaganda lui profund ariana ~ min21 din film (si astfel de exemple mai sunt)
se dovedeste inca odata ca multe lucruri au fost si sunt ascunse marii majoritati si ca exista interes mereu sa nu se afle adevarul
istoria de multe ori se repeta (cu mici sau mari variatiuni) dar se repeta asa ca.........atentie mare si incercati sa cunoasteti trecutul ca sa puteti vedea viitorul (doamne, ce filosofez :lol: )

asadar, bibane, data viitoare te rog, mai mult discernamant in a arunca cu "vorbele" in vant sau pe forumuri la adresa mea cel putin.
multumesc pentru intelegere si recomand vizionarea acelui film :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 10 Dec 2013, 22:16

[quote="adiwolf"
....................................................................................................
cu siguranta ca multi dintre noi au auzit de G.B. Shaw scriitorul englez, dar nu stiu cati dintre noi au stiut de ideiile si propaganda lui profund ariana ~ min21 din film (si astfel de exemple mai sunt)
...............................................................................
se dovedeste inca odata ca multe lucruri au fost si sunt ascunse marii majoritati si ca exista interes mereu sa nu se afle adevarul
istoria de multe ori se repeta (cu mici sau mari variatiuni) dar se repeta [/quote]

Istoria nu se repeta de multe ori; pur si simplu se repeta. dar in alt timp. altfel ar fi doar prezent. :D
Tot timpul au fost ascuns majoritatii, adevarul, printre alte multe lucruri.
Poate sa zica cineva ca Ford era un nebun?!
Sunt mai multe renume care au marcat dezvoltarea noastra avand aceasta ideologie.
La urma urmei, de ce sa nu o imbratiseze? n-au trebuit sa dovedeasca nimanui superioritate lor. au avut-o!
Goethe a zis ;modesti sa fie prostii, ca aia, au de de.
Chiar mai crede cineva in Mos Craciun si ca suntem toti egali? :lol: :lol:
@adiwolf ...probabil esti un autodidact..... :respekt:

Scrie răspuns