Adolf Hitler

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: Adolf Hitler

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Dec 2013, 06:39

Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Dec 2013, 21:05

incredibil ce a putut sa-ndure bietul copil :cry:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Dec 2013, 10:08

Ar fi interesant sa aflam cite ceva despre copilaria lui Attila sau PolPot

.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Dec 2013, 07:33

....Sau biban solzos.. :D

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Dec 2013, 11:17

semlecangheorghe scrie:....Sau biban solzos.. :D

Craciun fericit si tie, Gigel si la toti ai tai :!: :respekt: :bere:

Asta e una din reminiscentele copilariei mele ! Exact opusul manifestarilor tale . Asa cum in lume exista bine definita si exemplificata notiunea de "patrat" si "cerc " , cu imagini, calcule, teorii si teoreme , niste chestii total diferite, asa si intre noi, oamenii...Aia care ne mai consideram oameni ! Stiu ca nu putem fi toti la un fel . Nici macar in fabrici, la banda , nu ies toate piesele la fel ! Exista si acolo rebuturi ! Fenomen inerent procesului de productie ( in fabrica) sau oamenilor ( in societate ) !

http://www.sport.ro/true-story/miracol- ... torie.html

Ti-am pus linkul asta, in speranta ca vei reusi sa-l citesti! Incearca sa parcurgi cam rand cu rand .

Pt linistea ta conjugala :
-Copilarie simpla, simpla de tot . Trec peste faza " scutec, pampers, biberon sau carucior , nu de alta da' cate-odata mirosea urat :P ! Apoi gradi' cu sandwichul si fructul de sezon, plastilina, creioane colorate, trotineta, geamuri sparte cu mingea ...etc...A urmat doamna invatatoare , ghiozdanul, linii, betisoare, A mare de tipar , A mare de mana , bicicleta, zmee din hartie creponata, cat mai sofisticate ca forme, culori, lungimea cozii, etc, castane legate cu ata cate doua si aruncate pe firele de curent , "ciupituri" din pomii vecinilor bunicilor , taiatul porcului inainte de Craciun, parjolitul cu paie, incalecatul pe el, mirosul de parjolit ce nu-l uiti cat traiesti , rontaitul de soric , ureche sau coada, colindatul la sarbatorile de iarna, la bunici,etc, etc....Avand o copilarie " simpla " n-am avut decat sanie ....patine doar visam :cry:
A urmat faza cu profesori, mult mai complexa si grea decat cu doamna invatatoare, dar, m-am descurcat . Mergea si la armetica, si la citire , fugeam binisor la ed.fizica , mi-au ramas inca-n minte despre stilurile " doric, ionic si corintic " ( astea, Gigel, sa nu le cauti la supermarket ...nu-s de mancare ! sunt niste bolovani ciopliti mai nu stiu cum, etc :wink: ), de pe la desen ...Doar la muzica m-a rugat doamna ca eu doar sa-i arat cum se bate masura 3/4 , sa nu cant, ca n-are umbrela la ea :mrgreen: ...
Am uitat, prima undita mi-a dat-o un nene caruia i se terminasera ramele si i-am adus eu vreo doi pumni de rame d-alea rosii, zemoase, de gunoi , dela bunu din gradina ...De-atunci, pacatuiesc si practic.
Or inceput sa creasca primele fire de barba si mustata, mi-am facut primul document de buzunar, ala in care-i trecut CNP-ul si-n care te uiti tu de fiecare data cand te intreaba cineva cum te cheama sau unde locuiesti :wink: :wink:
Si s-o dus copilaria ....Ce-as repeta-o, gigeeeel ! Doar cei care n-au fost fericiti in perioada ei, sunt curiosi de copilaria altora ...Noi, astia care ne amintim fericiti de acei ani, ramanem cu ei . Cat vom fi !
Tu deschide-ti topic, sunt sigur ca-s o multime de baieti aici care-ti pot povesti o multime de fapte fericite din copilarie ...Din toate, incropeste-ti si tu una ...

Inca o data: Craciun fericit, tie si la toti ai tai !

ps: Uitasem o faza din copilaria mea : am facut si eu o data faza ce-ai facut-o tu acum, cu jegul tau de postare . N-a fost de Craciun, dar tot ceva similar . N-a durat decat trei secunde, pana s-a ridicat taica-meu de pe scaun si mi-a carpit "una pe fata, una pe dos " de mi-or zburat mucii rosii pe pereti ! Daca nu pricepi, suna un prieten ...sau la Pagini Aurii....ca prieteni....Ca io d-atunci, vorbesc frumos :P :P

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 25 Dec 2013, 17:44

Uitasem sa-ti spun, gigel, ca ai inceput sa "rezolvi" si topicul asta . Ce satisfactii sau avantaje ai, nu stiu . Ca ma iubesti repetat si de mai multe ori, te inteleg, si te accept . La Arena . Daca poti, altfel, :respekt: :bere:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Dec 2013, 22:15

:lol: Mah ,io n-am rabdare sa-ti citesc tampeniile ,da' ma amuza la culme efervescenta ta.. :lol:

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Dec 2013, 10:01

biban solzos scrie:
semlecangheorghe scrie:....Sau biban solzos.. :D

Craciun fericit si tie, Gigel si la toti ai tai :!: :respekt: :bere:
.............................................................................................
..............................................................................................
Inca o data: Craciun fericit, tie si la toti ai tai !
Repetitio mater studiorum est :!: Cand s-o spus asta, cred ca s-or gandit aia la tine :!:

Deci : Craciun fericit si tie si la toti ai tai !
:respekt: :bere:

O singura rugaminte: daca ceri, citeste raspunsul. Incearca sa citesti doar in momentele in care poti tine capul in pozitie normala . Cand esti sub influenta "acetonei" sau a "patrucincimii" tale , cazi pe stanga sau pe dreapta si citesti doar in diagonala . Am "ocservat" ca la tine-i greu sa pastrezi sau sa retii firul logic dupa al doilea rand . Te inteleg si incerc sa te ajut . D-aia ma citez singur cu tine . Cine stie !

Din nou : Craciun fericit, Gigele , tie si la toti ai tai ! :respekt: :bere:

Si, ca sa fim "on" , io mi-am povestit rezumatul rezumatului conspectului conspectat al copilariei mele . Asta ai cerut, daca vrei amanunte, nuante, trairi sau sentimente, accept . Io-mi amintesc multe, f multe , pt ca a fost frumos. Si chiar daca n-ar fi fost asa, mi-ar fi ramas in minte . Pt ca a fost copilaria mea . Ca sa nu te mai chinui cu amanunte :
- Eu am avut copilarie, am scris despre ea, dau si amanunte daca vrei, dar macar povesteste-ne si tu ceva din copilaria ta .
Nu vreau sa te supar, dar daca de copilarie-ti amintesti doar cand ai cosmaruri, noaptea in somn, nu scrie ... Si daca nu scrii, o sa-ntelegem toti cei care ne-am "copilarit " intr-adevar , ce te framanta . Oricum, fii optimist !

:bere:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Dec 2013, 10:49

semlecangheorghe scrie::lol: Mah ,io n-am rabdare sa-ti citesc tampeniile ,da' ma amuza la culme efervescenta ta.. :lol:

.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 26 Dec 2013, 13:18

Craciun fericit la toti ai tai, Gigel, ca tie ti-am zis degeaba pana acum :?

Gigel , sincer , anuntul ala cu "Vand Xanax fara reteta " nu-mi apartine ! Nu insista, ca nu pot sa te ajut in treaba asta :cry: Mai periculos e la semafor , culori , chestii....Da' gasesti tu un colindator de vreo 5 ani si te ajuta sa treci pe zebra . Sa nu cumva sa fugi la Zoo sa te urci pe zebra sa treci strada :!: Grija mare, Gigel !

:respekt: :bere:

Transmite-le la ai tai Sarbatori fericite !

ps: poate asa intelegi :P :oops:

Scrie răspuns