Adolf Hitler

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Adolf Hitler

Mesaj de rine » 25 Mar 2014, 20:25

tavistan scrie:Eu as vrea sa-i vad pe toti cei care vad in Hitler un vizionar nedreptatit cat de bine s-ar simti in fata unei comisii care sa stabileasca dupa trasaturile fizionomice daca respectivii sunt arieni sau nu... sau cum ar fi sa-ti ia copilul de langa tine si sa-l gazeze din principii eugenice! Ati auzit de eugenie? sunteti de acord ca binele rasei excede binele individului? Cati dintre voi ati citit vreo carte care sa explice principiile eugeniei? Ganditi-va la chestiile astea oridecate ori va trece prin cap ca un om merita sa moara "economic", adica la gramada cu altii ca el, intr-o hecatomba doar pentru ca are nasul altfel decat ar trebui... Postam linkuri cu filme despre fapte abominabile, tratamente intolerabile la adresa animalelor si in acelasi timp gasim justificari la uciderea de copii DOAR pentru ca s-au nascut intr-o anumita familie... Bravos!
qwe1qwe, altii probabil ca au omorat la randul lor din ratiuni care n-au nimic de-a face cu statutul de fiinta umana.... dar Hitler a fost singurul care a facut din purificarea rasiala un principiu de stat, o ideologie; a omorat mai putini decat Curchuill, Roosvelt? posibil... Dar poate cineva sa-si imagineze cati ar fi omorat Hitler daca ar fi castigat razboiul? Are vreunul din voi raspunsul la intrebarea asta? Sunteti foarte siguri ca ati fi existat, ca sa faceti contabilizarile astea de doi lei?

mi-a luat ceva timp sa redescoper topicul...
aseara am vazut o emisiune documentar despre EUGENIE(nu eugenia ,biscuitii pe care o stiu toti romanii ,mai ales aia care au halit salam cu soia)
ceva gen history,care au facut o constatare, din punctul meu de vedere (si la comentariile mele de pe acest topic)super !
emisiunea era ceva de genul ;stiati ca?
stiati ca; germania este singura tara ( retineti; singura )care LA ORA ACTUALA , nu are varsnici cu dizabilitati mintale ?si ca asta se datoreaza programului de eugenie din anii 30, pus in pratica de EL?
cum stau lucrurile cand se constata d'astea?dupa apropape o suta de ani!
e..kusher? :lol: :lol: :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mar 2014, 20:28

rine io nu cred ca nemtii nu au mojnegi talambi :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Mar 2014, 20:28

rine scrie: stiati ca; germania este singura tara ( retineti; singura )care LA ORA ACTUALA , nu are varsnici cu dizabilitati mintale ?si ca asta se datoreaza programului de eugenie din anii 30, pus in pratica de EL?
cum stau lucrurile cand se constata d'astea?dupa apropape o suta de ani!

WAS???

:lol1: :lol1: :lol1:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 25 Mar 2014, 20:29

:D :lol: :lol: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Mar 2014, 20:30

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Mar 2014, 20:38

aoleuu.... :lol: m-am mai potolit din ras oleaca...
serios, io in primii ani p-aici chiar aveam impresia ca germania e tzara cu cei mai multi handicapatzi din lume. asta pentru ca nu cunosteam din romania felul asta de a-i trata atat de normal pe oamenii cu dezabilitati mintale de toate varstele... nu se ascunde nimeni, nu-i e rusine nimanui ca-i handicapat... sunt tratati cat se poate de normal in societate.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Mar 2014, 20:44

MuskMd scrie:rine io nu cred ca nemtii nu au mojnegi talambi :lol: :lol: :lol:
singurii talambi sunt aia de se plimba pe la noi.
aia doar ca-s mai saracuti un pic.
adi.g tu nu te pui ca asti un molda .care stie ca nu stie :wink:
prea multe ! :lol1:
:lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Mar 2014, 20:48

Adi G scrie:aoleuu.... :lol: m-am mai potolit din ras oleaca...
serios, io in primii ani p-aici
care's aia primii ani ai tai mah pe "aici"?
primii ani ..asta nu mai are voie la bere!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Mar 2014, 20:55

primii ani traiti de mine in germania.... :lol: :lol: :lol: 91, 92, 93.... :wink: sau vrei sa-ti mai zic catziva? :lol: :lol: :lol:
"moldovenia" nu potzi s-o stergi dupa tine totusi.... :lol: :lol: :lol: aia ramane, PE VIATA!
aaaa si talambii aia care nu mai stiu romaneste dupa 6 luni de italia.... :lol: mint cu nerusinare, figuri figurante, nimic mai mult :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 25 Mar 2014, 21:01

Adi G scrie: aaaa si talambii aia care nu mai stiu romaneste dupa 6 luni de italia.... :lol: mint cu nerusinare, figuri figurante, nimic mai mult :wink:
sau, exista si varianta asta, n-au stiut romaneste niciodata :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns