Adolf Hitler

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Adolf Hitler

Mesaj de tavistan » 27 Mar 2014, 11:05

Mah, cu siguranta eugenia functioneaza... Dar efectele secundare cu care vine la pachet sunt greu de imaginat; demografice, psihologice, sociale, medicale... Cand o entitate "calauzitoare" alege "reproducatorul" cel mai potrivit, este sigur ca are in vedere criteriile cele mai potrivite? la fel, cand hotaraste care sunt"rebuturile" care trebuie sterilizate (ca pan'la urma nu le omoara, nu? nici macar nu le impiedica sa-si faca poftele si mendrele! :roll: Dar le impiedica sa se inmulteasca...) , cat sunt de valide criteriile cu care opereaza?
Citeam undeva ca in al treilea Reich erau sterilizati (printre altii) schizofrenicii si epilepticii... Pai astea nu sunt boli transmisibile genetic 100%; profilul genetic e doar factor de risc, mai putin important decat factorii de mediu psiho-social. Asa ca daca sterilizezi bolnavii in cazul asta nu obtii eradicarea sursei.
In plus, printr-o astfel de atitudine indusa societatii negi dreptul la existenta si manifestare a unor mari personalitati:
http://www.schizophrenia.com/famous.htm
http://www.disabled-world.com/artman/pu ... mous.shtml

Musk, zici ca la catei si pisici functioneaza eugenia; mie mi se pare ca manipularea genetica facuta de dragul obtinerii si conservarii "puritatii" unei rase este una din marile orori larg acceptate si performate de "specia superioara". Caracterele de rasa sunt multe din ele malformatii cu probleme fiziologice majore (botul bulldogilor si al raselor similare) si se asociaza cu boli cu prevalenta mare sau foarte mare in cadrul anumitor rase. Oricat de frumosi si de dragi ne sunt cainii de rasa sufera frecvent de boli care la lupi apar cu totul sporadic si care ii fac dependenti de oameni (stapani si veterinari :roll: )

Daca e sa ne jucam de-a eugenia inseamna sa ne jucam de-a Dumnezeu... specia umana e prea cruda (si in sensul de necoapta si nestiutoare, si in sensul de sangeroasa) ca sa i se potriveasca un astfel de rol.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Mar 2014, 11:21

plm, cum o intorci, cum o sucesti.... hitler, eugenie, rasa si toate kkturile, tot BULLSHIT se numeste... :lol: :lol: :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Mar 2014, 17:49

"Citeam undeva ca in al treilea Reich erau sterilizati (printre altii) schizofrenicii si epilepticii... Pai astea nu sunt boli transmisibile genetic 100%; profilul genetic e doar factor de risc, mai putin important decat factorii de mediu psiho-social. Asa ca daca sterilizezi bolnavii in cazul asta nu obtii eradicarea sursei."

nu prea cred ca se stia treaba asta pe vremea aia

"Caracterele de rasa sunt multe din ele malformatii cu probleme fiziologice majore "

cam asa e.
am avut cunostiinta de un caz de "rasa ",de mama eroina ,conform standardelor comuniste. cu-n fizic chinuit de natura,fara un ochi si minte ioc , avea 6 copii. toti tampiti. la propriu.nu facea avorturi cu toate ca avea dreptul"de frica". ea primea ajutor de la stat si ratii..facea pe femeia de serviciu intr-o intreprindere. nu putea fi data afara. beneficia de ajutor de la sindicat si de la partid.avea prioritate pana si la butelii.
fiul cel mai mare isi satisfacea necesitatile cu ea. zicea ca-i normal ,ca a crescut si ca-l ajuta pentru ca-i copilul ei si nu se uita altcineva la el.dupa revolutie dormeau toti prin parc si din mila oamenilor. nu stiu ce s-a intamplat cu ei..au disparut dupa vre-o 2 ani.

"Mah, cu siguranta eugenia functioneaza..."
:lol:
pana la urma, daca functioneaza... :twisted:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 27 Mar 2014, 18:09

Adi G scrie:plm, cum o intorci, cum o sucesti.... hitler, eugenie, rasa si toate kkturile, tot BULLSHIT se numeste... :lol: :lol: :lol:
de ce ti-e frica,puiule? :lol:
sunt doar discutii :twisted:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 27 Mar 2014, 21:50

rine scrie:"...
"Mah, cu siguranta eugenia functioneaza..."
:lol:
:lol: :lol: Misto le intorci...
rine scrie:...
"Caracterele de rasa sunt multe din ele malformatii cu probleme fiziologice majore "

cam asa e.
am avut cunostiinta de un caz de "rasa ",de mama eroina ,conform standardelor comuniste...
:wallbash: Asta nu e rasa! E malformatia insasi!
fiul cel mai mare isi satisfacea necesitatile cu ea. zicea ca-i normal ....
...sau ea isi satisfacea necesitatile cu el... Si pan'la urma care-i problema? O phootea pe ma-sa! pai decat s-o phoota altul...? Hai sa privim problema si altfel: era un amarat de incest, nu un adulter! :lol:
Chill down, sunt doar discutii! :headbash: :lol:
rine scrie:...dupa revolutie dormeau toti prin parc si din mila oamenilor. nu stiu ce s-a intamplat cu ei..au disparut dupa vre-o 2 ani.

...
Iaca, s-a rezolvat! N-a mai fost nevoie de eugenie! :lol:
Problema e ca trebuie un Hitler care sa o aplice... so... thanks but no thanks! :roll:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 27 Mar 2014, 22:12

tavistan scrie: Daca e sa ne jucam de-a eugenia inseamna sa ne jucam de-a Dumnezeu... specia umana e prea cruda (si in sensul de necoapta si nestiutoare, si in sensul de sangeroasa) ca sa i se potriveasca un astfel de rol.
Dar oare medicina nu e tot joaca de-a Dumnezeu? Pentru ca se cam lupta cu selectia naturala, care zic unii ca ar fi mecanismul fundamental al evolutiei...
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Mar 2014, 22:33

rine scrie:
Adi G scrie:plm, cum o intorci, cum o sucesti.... hitler, eugenie, rasa si toate kkturile, tot BULLSHIT se numeste... :lol: :lol: :lol:
de ce ti-e frica,puiule? :lol:
sunt doar discutii :twisted:
nu sa traiti, to'arsu' rine! :lol: :lol: :lol:
io as vrea sa te intreb o intrebare intrebatoare, sa nu-mi fie cu suparare, rine fratioare! :lol: :lol: :lol: ptiu al dreaq, nah ca se si rima pan' la urma.... :lol: :lol: :lol:
tu, iesti 100% sigur ca tu te-ai afla la ora actuala pe lumea asta daca s-ar fi aplicat in continuare eugenie si toate cele??? :lol: :lol: :lol:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 27 Mar 2014, 23:01

Tavi scrie:...
Dar oare medicina nu e tot joaca de-a Dumnezeu? Pentru ca se cam lupta cu selectia naturala, care zic unii ca ar fi mecanismul fundamental al evolutiei...
Iecsagerezi! Ie "decat" prestari servicii... ca la banca... te mai imprumuti de niste zile dupe care le dai inapoi... :lol:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Mar 2014, 09:56

Chestiunea e că joaca de-a selecția artificială cu oamenii în mod voluntar de acum câteva zeci de ani nu se poate compara nici pe departe cu selecția artificială involuntară care îi favorizează acum pe săraci. Ăia care trăiesc ca vai de ei și se bucură că se mărește alocația că și-așa s-a mărit acciza be alcool și țigări. Treaba asta cu înmulțirea săracilor e cam de căcat pentru mine cel puțin. Săptămâna trecută prin cartier un băiețel de 12 ani se chinuia să scoată oglinzile de la mașini cu șurubelnița. Ceea ce-mi amintește să-mi termin dracu odată de sudat gratiile alea că poate se gândește viitorul țării să-mi facă o vizită pe la atelier.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 28 Mar 2014, 18:22

Tavi scrie: Dar oare medicina nu e tot joaca de-a Dumnezeu? Pentru ca se cam lupta cu selectia naturala, care zic unii ca ar fi mecanismul fundamental al evolutiei...
cum sa nu? mai ales ca intervine in fundamentul fundamentalului 8)
ma refer la cazurile de infertilitate,fertilizare artificiala si alte d'astea.

@adigeule ,da! :lol1:

Scrie răspuns