Ce, gata? Ati batut palma? ce iei, pustiul sau pustoaica? siiii btw! Asta nu-i cosangvinizare?Ghenadie scrie:...
Bre, nu te lua de cuscra- miu, ca te iei de fabrici si uzine![]()
Te - ai intors la munca ?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Ce, gata? Ati batut palma? ce iei, pustiul sau pustoaica? siiii btw! Asta nu-i cosangvinizare?Ghenadie scrie:...
Bre, nu te lua de cuscra- miu, ca te iei de fabrici si uzine![]()
Te - ai intors la munca ?
probabil ca vroiam sa fim on topic si sa scriem auschwitz. nu?Ghenadie scrie:Auch, auch, auch...
Asa-i... daca nu ne place, nu tre sa halim; la fel, daca pute prea rau, putem sa ne ferim...rine scrie:Ghenadie scrie:...
de citit despre eugenism e putini.da' am si io o curiozitate :a mai vazut careva dintre "oripilati "un lagar? sau ,ma rog, ce a mai ramas din ele?
di'aia am zis ca am rezerve..@tavistan.
nu tre', sa halim tot ce n-i se baga sub nas
Ghenadie scrie:Tavi,
Cred ca ai incurcat o tzara cu citatele...
pacat.tavistan scrie: Nu, n-am vazut lagare; era chiar asa fain inauntru? Si astia mananca kkat? Nah, chestie de gust... sintr-un caz si-n celalalt.
tavistan scrie: In acelasi timp, ca sa impresioneze, o catastrofa trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat e mai departe; in spatiu si timp. Asa functioneaza mentalul colectiv, n-avem ce face.
Posibil ... eu, care n-am vazut, nu comentez ...Dar eu am ascultat persoane varstnice, carora le curgeau lacrimile siroaie pe obraz, povestind si de lagare din rusia,de unde , om la 1,8 m a ajuns la marginea localitatii de bastina, venit din prizonierat, la 40 de kg, sprijinit de alti doi ( cinci in total intorsi din vreo 40Ghenadie scrie:@rine - Domnu, io am vazut lagar din sistemul Gulag... nu exista cuvinte care ar putea explica senzatia...
.