Adolf Hitler

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
tavistan
veteran
veteran

Re: Adolf Hitler

Mesaj de tavistan » 23 Iul 2013, 18:30

Ghenadie scrie:...
Bre, nu te lua de cuscra- miu, ca te iei de fabrici si uzine :lol1:
Te - ai intors la munca ?
Ce, gata? Ati batut palma? ce iei, pustiul sau pustoaica? siiii btw! Asta nu-i cosangvinizare? :mrgreen: :elkgrin:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 23 Iul 2013, 19:05

Auch, auch, auch... Nu Domnu, ca io dau la spin, el la fluai.. :lol1:
Si aia, iau pustiu, sa fac om din el :lol: nu flaier :lol1:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 23 Iul 2013, 20:14

Ghenadie scrie:Auch, auch, auch...
probabil ca vroiam sa fim on topic si sa scriem auschwitz. nu? :lol:
de citit despre eugenism e putini.da' am si io o curiozitate :a mai vazut careva dintre "oripilati "un lagar? sau ,ma rog, ce a mai ramas din ele?
di'aia am zis ca am rezerve..@tavistan.
nu tre', sa halim tot ce n-i se baga sub nas :wink:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 23 Iul 2013, 20:31

@rine - Domnu, io am vazut lagar din sistemul Gulag... nu exista cuvinte care ar putea explica senzatia...
Pentru marii demagogi... Lasati textele, nu tine...
In rest, sa aveti sanatate si sa nu avem parte de nebuni...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 23 Iul 2013, 21:41

rine scrie:
Ghenadie scrie:...
de citit despre eugenism e putini.da' am si io o curiozitate :a mai vazut careva dintre "oripilati "un lagar? sau ,ma rog, ce a mai ramas din ele?
di'aia am zis ca am rezerve..@tavistan.
nu tre', sa halim tot ce n-i se baga sub nas :wink:
Asa-i... daca nu ne place, nu tre sa halim; la fel, daca pute prea rau, putem sa ne ferim...
Deci probabil ca i-or fi strans pe toti in tabere rustice asa, ca sa socializeze si ei s-au gazat singuri din cauza unui colon iritabil national de la prea multa mancare kosher... si dup-aia inamicii castigatori au numit taberele astea in mod tendentios lagare...
Nu, n-am vazut lagare; era chiar asa fain inauntru? Si astia mananca kkat? Nah, chestie de gust... sintr-un caz si-n celalalt. :mrgreen:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 23 Iul 2013, 21:48

Tavi,
Cred ca ai incurcat o tzara cu citatele...

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 23 Iul 2013, 21:55

Ghenadie scrie:Tavi,
Cred ca ai incurcat o tzara cu citatele...
:oops: :oops: :oops: :oops: e de la bere!

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 23 Iul 2013, 21:59

No, daca e de la bere, nu-i bai
Ramane o bere de la tine cu proxma ocazie :P

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Iul 2013, 16:20

tavistan scrie: Nu, n-am vazut lagare; era chiar asa fain inauntru? Si astia mananca kkat? Nah, chestie de gust... sintr-un caz si-n celalalt. :mrgreen:
pacat.
ai fi vazut cata dreptate ai avut, cand ai afirmat asta:
tavistan scrie: In acelasi timp, ca sa impresioneze, o catastrofa trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat e mai departe; in spatiu si timp. Asa functioneaza mentalul colectiv, n-avem ce face.
:wink:
in rest ...cum ai zis: sa vedem peste 50 sau 100 de ani ce se mai intampla :lol:

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 24 Iul 2013, 17:19

Ghenadie scrie:@rine - Domnu, io am vazut lagar din sistemul Gulag... nu exista cuvinte care ar putea explica senzatia...
.
Posibil ... eu, care n-am vazut, nu comentez ...Dar eu am ascultat persoane varstnice, carora le curgeau lacrimile siroaie pe obraz, povestind si de lagare din rusia,de unde , om la 1,8 m a ajuns la marginea localitatii de bastina, venit din prizonierat, la 40 de kg, sprijinit de alti doi ( cinci in total intorsi din vreo 40 :!: ) ... si de colectivizari, si de unguri, si de multe altele ...
Ce-i interesant , e altceva ...Nu mai conteaza ce-a fost, de ce, e zexe totul !
Acum conteaza ca : bunicul meu a fost evreu, a mea matusa , c.u.r. de leu , culoarea lor e de tingire, spoiti pe fata si pe "spire " ...voi nu contati, sunteti plebei ...noi suntem din putze de lei , va daramam cu nesimtirea, cu-al nost' tupeu si "raspopire " ...Noi suntem cu putza taiata , cu freza incarliontzata , de la natura ori din satra, ca-i tot cu freza-mbarligata...
Daca ai nelamuriri,Ghenadie, nu ca mi-ai fi tu antipatic, dimpotriva, ia egatura cu Nagy Victor , intra pe forumul lor, si vei vedea ca tot ce-am zis e real ...Daca puneam acolo "Kiss" la muzica , eram banat : bunicul meu a fost evreu . :P ...Daca vorbeam de freza incarliontzata : eram banat : bunica mea este sapun ( de unde ? nu stiu nici eu ca sa spun ! ...zicea moderatorul ce l-a batjocorit in ultimul hal pe Victor ...)
Bucura-te ca poti spune ce ai de spus si nu trebuie sa vorbesti doar de Alba ca Zapada sau tigaia de argint din cara papa jaratic calul lui Fat Frumos ...si nu-i cauta nimeni daca-s taiati la putza ori manca doar cosher ...vrei asa ceva ? ia legatura cu Victor si te duce la forumul lor gradinitza ....
Iar daca Victor are nelamuriri, desi, m-as mira, sa ma-ntrebe ...Cate-s Victoreeee....

Scrie răspuns