Adolf Hitler

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Re: Adolf Hitler

Mesaj de rine » 22 Iul 2013, 19:55

:lol: si ce? nu a declarat sus si tare ca au nevoie de "spatiu vital"?
spre deosebire de ce-i pomeniti de tine care vor sa-si justifice actiunile si prezenta modificand si falsificand istoria , macar el a declarat pe fata: suntem mai avansati decat restul ,avem nevoie de spatiu ca sa ne dezvoltam si mai mult.
vi-l luam si voi dispareti .daca nu sunteti in stare sa-l pastrati ,nu-l meritati.
nimic nou sub soare.
se stie . subiect discutat pana la devalorizare ;
europenii la randul lor au practicat epurarea rasiala cu americanii nativi. spatiul vital.au dat navala si le-au luat teritoriile. nici istorie nu mai au.
nu au facut lagare. erau prea primitivi.
i-au vanat pur si simplu.
si-i condamna cineva?ba din contra au si justificari.
nazistii vremurilor ceva mai indepartate,spaniolii ,cu inchizitia ,au stins alte neamuri.
chiar au raspandit in mod intentionat boli ( gripa). nu descoperisera gazele mortale.
si ce?
se fac filme artistice , cu eroi,pe temele astea!
de ce sa nu se faca si despre Hitler?
de ce sa cred ca lucrurile au stat chiar asa?
fiindca dreptatea o fac invingatorii si atunci pot sa si regizeze cum le convine?
am rezerve :x

AdarMarian
junior
junior

Mesaj de AdarMarian » 22 Iul 2013, 20:18

Si Alexandru Macedon, si Gingis Han, si Hernando Cortez, si Adolf Hitler, si Henry Kissinger :wink: au avut rolul lor benefic in istorie.
Vorba lu' Mario Puzzo: primenesc sangele si aduc un suflu nou. :D

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Iul 2013, 20:34

rine scrie::lol: ...
fiindca dreptatea o fac invingatorii si atunci pot sa si regizeze cum le convine?
am rezerve :x
Aici ai perfecta dreptate... atata doar ca o ticalosie nu o justifica pe alta! Din pacate tinerea de minte a omenirii e scurta; probabil ca vom vedea filme cu hitler salvatorul si mesianicul peste vreo 50-100 de ani(vom vedea... :lol: ) . In acelasi timp, ca sa impresioneze, o catastrofa trebuie sa fie cu atat mai mare cu cat e mai departe; in spatiu si timp. Asa functioneaza mentalul colectiv, n-avem ce face. E mai aproape din punctul asta de vedere Hitler decat Gingis Han; si decat colonistii europeni. Dar faptele sunt fapte iar mie mi se par inacceptabile, indiferent de argumente si indiferent de cine le-a comis. Adica nu voi putea accepta uciderea unei persoane nevinovate, indiferent de motiv; si cu atat mai mult masacrele colective. Eu zic ca Hitler a fost un scelerat! alaturi de altii! si nu a avut timp sa fie cel mai mare dar avea toate datele...
Pe de alta parte, nu conteaza ce cred eu, conteaza ce cred mai multi... si daca mai multi, si mai multi, tot mai multi cred ca tine, s-ar putea sa-l vedem pe Hitler reprodus in cursul vietii noastre de pescari pasnici... Asa ca ai doar putintica rabdare! :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Iul 2013, 22:28

ia gata you mudbloods si lasati-l pe stradic sa zica.....si el e multi ..... :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 22 Iul 2013, 22:30

ps io in ce categorie intru daca sustin cu ardoare ca unii ar merita o eutanasiere impusa.... :lol: ?

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 22 Iul 2013, 22:41

MuskMd scrie:ps io in ce categorie intru daca sustin cu ardoare ca unii ar merita o eutanasiere impusa.... :lol: ?
In categoria nepatatilor! da' impunji tu seringa... :lol:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 23 Iul 2013, 03:39

...the things i'm gonna do for my country....
:twisted:

lasand mistourile.... Intotdeauna se vor gasi justificari care mai dde care mai mistice, rasiale, religioase sau justitiare pt a rasturna ordinea de la momentul respectiv in directia dobandirii de beneficii pt o anumita categorie....aia care gaseste justificarile :lol:

probabil ca daca mi.ai zice maine ca pot killari 200 mil americani si sa fie romanii stapanii lumii cu mine in frunte si ca scap nepedepsit......cine stie :twisted:

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 23 Iul 2013, 06:42

Pai poate ca poti, bre! Stii sa dai si cu doo maini... Ce-ti mai trebe? De ce tre' sa-ti zica cineva?...
Dar lasasei misto-urile... Ai dreptate! Cred ca putini pot sa prevada ce minunatii ar fi in stare sa faca dac-ar avea puterea pe mana.

tavistan
veteran
veteran

Mesaj de tavistan » 23 Iul 2013, 06:45

Vezi daca nu dormi la ora aia? ce ganduri te macina? :headbash:

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 23 Iul 2013, 09:08

Da da, il macinau gandurile ce ar putea sa faca :lol1: