orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

-
crysst
- veteran

joi am avut apelul la tribunal facut de procuratura.....la judecatorie am luat 2 ani cu suspendare....iar procurorii ma vroiau la racoare...apelul le-a fost respins....intrati la just.ro la portal dati pe teleorman si tribunal dupa care bagati numele meu dunca sorin......asa ca sansele sa merg la mititica se apropie vertiginos de 0.
-
Nemernic
- veteran

crysst scrie:......asa ca sansele sa merg la mititica se apropie vertiginos de 0.
Sa sti ca ma bucur f mult ptr tine...... Felicitari si sper ca, cu ocazia asta ti-ai mai revenit, si data viitoare o sa deti (daca mai ai dreptul) armele legal
Felicitari inca o data
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
ULK
- veteran

Nu ne intelege gresit...iti dorim , sa nu ai treba never acolo...bafta...Sa scapi cat mai bine.
-
geppetto
- veteran

-
Pai cine e anti gay pe aici.. vad ca sunt vreo 2 baieti care vor sa-l cunoasca
Ma, toleranta = indiferenta. intoleranta = ura. Antonimul intolerantei e simpatia fata de... Cum adica Romania "reticenta" (la indiferenta)? Sa-si faca bre parade si ce vor ei ca paradele astea au ca scop in definitiv atentionarea populatiei ca ei exista si ca asta e. Chiar daca un om ar putea fi "invatat" sa fie bulangiu, ca baietii astia cu moda
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
din partea mea poate sa fie sanatos. Mai multe femei pentru mine
Asa, la o adica, omul modern cel putin pare din ce in ce mai gay....
Uploaded with
ImageShack.us

-
ULK
- veteran

Mai multe femei pentru mine Very Happy
De acord...deci, va rog...convertiti-va...ala in reclama aia spune adevarul suprem...

Be gay today...Let the women come to dady

-
rine
- veteran

crysst scrie:Ariann scrie:Crysst nu mi-ai raspuns la intrebare!!!!Nimeni nu te-a acuzat.Tu te dai in petec cu mascatii tai.Poate aceste marturisiri le-ai auzit in alt loc,nu aici pe forum.Nu stiu de ce ti-ar trimite cineva un MP sa isi dezvalui inclinatiile sexuale...
Poate te-a vazut apetisant in pozele unde maltratai stiucile...cine stie?!?!?
iti jur ca din una in alta a inceput sa imi zica cum si-o tragea el cu puscariasii si folosea margarina........nu stiu daca i-a placut poza mea.....draq stie ...experienta mea cu gay a fost ca odata fiind la munte cu cortu am vazut 2 flacai pe malu apei dimineata cum isi luau limba in gura....m-au tinut prietenii sa nu dau cu pietre dupa ei.......

saracu' crysst...are un talent baiatul asta sa cada cu fundu' in p... ca sa nu fiu off topic.acum si-a facut antipatii si printre suta aia de forumisti de care pomenea jedi. conform statisticilor evident

-
crysst
- veteran

ce sa fac....asa sunt eu popular......deschid numai topicuri din astea controversate....se nu inteleg eu....cum ai ajuns tu la concluzia ca am cazut cu......asta nu imi dau seama.....ca nu ma inghiti....asta este evident....ca ma doare in dos ca tu si altii nu ma inghititi....iar este evident.....nu vad unde este problema.....acum discutam un subiect....daca incalca cu ceva regulile...este oprit, sters...dupa caz.
-
ULK
- veteran

crysst..hai daca tot ai inceput , ca unu de pe forum...zi ...cum ati ajuns la subiect...clarifica treaba ...ca ramai in dubii

-
Nemernic
- veteran

Nemernic scrie:Eu zic asa, ca sa iesi din "margarina" ... dai copy/ paste la PM-ul ala.... fara sa postezi numele user-ului

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...