a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

a fi homosexual

Mesaj de crysst » 24 Oct 2010, 15:34

Avem pe forum un coleg care a recunoscut in privat (pm) ca in puscarie a fost homosexual, va rog sa va spuneti parerea vizavi de acest subiect. Sunteti de acord? sunteti impotriva?
Eu va spun cu mana pe inima ca nu suport homosexualitatea sub nici o forma (cel putin nu la barbati) sunt discriminatoriu din acest punct de vedere.

Astept pozitiile dumneavoastra vizavi de subiect.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Oct 2010, 16:12

a pus ochii pe tine crysst ? :lol: si p.m. t-i la dat de cand te-ai " foto" cu stiucile? esti cam speriat :lol: :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 24 Oct 2010, 16:14

Mie-mi plac gay parade. Am vazut ca au niste pene tare misto, ar iesi niste muste din ele...
Daca e vreun homosexual cu pene pe forum il rog sa ma contacteze pe privat.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Oct 2010, 16:20

crysst ...a scris...Astept pozitiile dumneavoastra .... :lol: :lol: :lol:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 24 Oct 2010, 17:18

Pe formularele de inscriere pe forumuri se interzic remarcile cu tenta rasista sau sexuala ...Deschizind un subiect cu tema sexuala si declarindu-te discriminator vis a vis de homosexuali in mod normal asta ti-ar atrage avertismente si chiar excludere...In mod normal..
Statisticile spun ca un barbat din opt ar avea tendinte (mai mari sau mai mici) homosexuale...Daca sint 9223 de useri inscrisi aici pe forum,rezulta ca peste o mie ar intra in categoria asta , din care cel putin o suta (parerea mea :D ) ar fi 100% homosexuali sadea...Deci marea ta revelatie cu colegul care a facut una alta in puscarie,e un mare fassss...Fiind fost puscarias nu-i asa important dar cind a "recunoscut" ca a scapat sapunul ,incep toti ipocritii sa se excite si sa se hlizeasca... :lol: ca dovada a mediului puritan/satesc unde si-au cladit intelectul...
La firma unde lucreaza sotia mea sint doi baieti (cunoscuti) ca fiind cu dusmanu.. :oops: ..Ei bine ...unul cinta la pian intr-o trupa si e actor amator la un teatru, iar celelalt e super pescar la musca ,la petrecerea lor de Craciun ,o ora mi-a aratat poze pe laptop din toate insulele din Caraibe unde a pescuit,plus Alaska si ceva riuri de pe aici...Si nu m-am scapat in nadragi de emotie ,la gindul ca pe el il asteapta acasa un flacau in loc de o fata.
Subiectul cu homosexualitatea la barbati,ca la femei ne place :oops: , e ca postarea despre scule de pescuit,tradusa din engleza ,fara a avea habar ce-i aia de fapt.. ca o baba ce pove la altele despre distributia variabila la motoarele Honda I-Vtec ..

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2010, 17:19

Lipsa de ocupatie.....
Sfat: Duceti-va, fratilor, la peste
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 24 Oct 2010, 18:21

Jedi scrie:Pe formularele de inscriere pe forumuri se interzic remarcile cu tenta rasista sau sexuala ...Deschizind un subiect cu tema sexuala si declarindu-te discriminator vis a vis de homosexuali in mod normal asta ti-ar atrage avertismente si chiar excludere...In mod normal..
:lol: Stai asa ca intra pe fir acusi baietii cu crucea celtica si arhanghelu mihail sa incinga putin atmosfera. Data trecuta cand s-au apucat sa dezbata subiectu m-am retras stiind ca e mai tolerata intoleranta decat altceva printre conationali.
Antonimul intolerantei nu este toleranta. A tolera inseamna a-ti fi indiferent. Mie sincer imi e indiferent daca exista baieti care se bulanesc fara remuscari :lol:
Da pe voi astia... ce mult va mai intereseaza baietii aia care exercita activitati murdare... nu cumva? :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Oct 2010, 18:48

Tavi scrie:Mie-mi plac gay parade. Am vazut ca au niste pene tare misto, ar iesi niste muste din ele...
Daca e vreun homosexual cu pene pe forum il rog sa ma contacteze pe privat.

...incearca pe ".info" cu siguranta o sa-ti faci niste muste de invidiat! :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 24 Oct 2010, 20:00

Crysst
De ce esti impotriva lor?Cel ce ti-a trimis MP ti-a facut avansuri?Te-a prins de ceva?Sau ce te face sa fii asa impotriva lor?Daca nu s-a dat nimeni la tine care e problema?Poate ai prieteni cu care iti place sa pescuiesti si au astfel de inclinatii?!?!??!?.Eu te intreb:Ce faci daca aflii?
Imagine

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 24 Oct 2010, 20:00

...nimeni si nimic nu imi va interzice sa condamn homosexualitatea.....educatia mea crestina ma indeamna sa fiu homofob si sa nu fiu adept a lui socrate sa imi caut jumatatea intr-un spate masculin....

Scrie răspuns