a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 08:31

ia vezi burtea....e vre-o asemanare in ce are flacaul ala in spinare si ce aveam eu?

Imagine

@Jedi, uni isi baga strombeleu prin parti care ar trebui folosite la altceva, altii isis baga in vena, altii isi bat nevasta, altii colectioneaza capace de bere....mi imi plac armele....de ce trebuia neaparat sa fac ceva cu ele? sau daca vroiam sa fac ceva nu imi ajungea una cu 100 de cartuse?

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 08:34

Ariann scrie:Crysst nu mi-ai raspuns la intrebare!!!!Nimeni nu te-a acuzat.Tu te dai in petec cu mascatii tai.Poate aceste marturisiri le-ai auzit in alt loc,nu aici pe forum.Nu stiu de ce ti-ar trimite cineva un MP sa isi dezvalui inclinatiile sexuale...

Poate te-a vazut apetisant in pozele unde maltratai stiucile...cine stie?!?!?
iti jur ca din una in alta a inceput sa imi zica cum si-o tragea el cu puscariasii si folosea margarina........nu stiu daca i-a placut poza mea.....draq stie ...experienta mea cu gay a fost ca odata fiind la munte cu cortu am vazut 2 flacai pe malu apei dimineata cum isi luau limba in gura....m-au tinut prietenii sa nu dau cu pietre dupa ei.......

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 25 Oct 2010, 08:39

Naspa. Da ce facusi cu ele, le-ai detinut ilegal sau le-ai facut automate? N-are legatura oricum cu preferintele sexuale. Cu alea te nasti, cu arme de foc scumpe, masini si dusmani te inveti.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 08:40

Am vrut sa subliniez si eu ca nu prea cred ca faptul, ca iti plac armele, conditioneaza orientarea sexuala...dar burtea a punctat original...iar :)
Sa te si lauzi cu arsenalul tau in halul asta, chiar ridica niste semne de intrebare...fara arme nu te simti straight & tough enough?

Zici ca vezi multi aparatori infocati al gay-ilor..unde? Pe forumul si topicul asta eu nu vad asaceva.

Singurul care a dat dovada de oarecare toleranta e Jedi care traieste in Canada..unde lumea e mai deschisa la minte.

In State, am dat si eu mana cu un gay declarat :)...nu zic , ca nu am avut o senzatie de repulsie, dar totusi , pana nu se da la mine si nu se manifesta in public..nu am nici o treaba cu ei.
Paradele lor..ma enerveaza totusi.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 08:44

Ca sa se ajunga la : "a zice cum si-o tragea prin parnaie cu margarina", eu zic ca e cale foarte lunga, ar trebui sa se intre in multe discutii/ povesti intime.....
Asta una la mana ...
A doua ar fi ca, nu vad ce relevanta are "arsenalul" de arme cu "a nu fi gay", ce ? Un vanator/ terorist/ soldat/ ...etc., nu poate fi gay ? Ba chiar dimpotriva as zice.... armele, clar duc spre o "barbatie" mai aparte, deci aproprierea de barbati, nu ? Putem deduce multe.....
Ceea ce nu inteleg eu, de ce sa deschizi un subiect de genul asta ? Ti-a intrat in casa peste tine ? Lasa-l, frate, in lumea lui..... atat timp cat nu se expune public, da-l in spumele apelor
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 08:48

Ca a deschis un topic de genu e ok la cafenea..dar sa sublinieze ca un membru al forumului...si ca el vede multi sustinatori....e ciudat...bati undeva cryst?
UlKustom Rods

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 08:50

ULK scrie:
Zici ca vezi multi aparatori infocati al gay-ilor..unde? Pe forumul si topicul asta eu nu vad asaceva.

Singurul care a dat dovada de oarecare toleranta e Jedi care traieste in Canada..unde lumea e mai deschisa la minte.
nu stiu, poate ca ma asteptam eu la reactii mai vehemente....e greseala mea.....poate ca nu sunt chiaratat de tolerati....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 08:54

Bai, nu putem reactiona : "HUooooo, dai cu piatra'n om..." :wink: .... Vorba lui ULK, mai ales ca e vb despre un user de pe acest forum.... E viata lui totusi, si daca te-a deranjat ca s-a "destainuit" pe PM la tine, dai ignore.... spune-i ca tu esti 100% impotriva lor... si gata. Nu vad de ce sa deschizi un subiect ptr asta :) ....
Vezi ca e un subiect : http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=12395
cred ca aici trebuia sa-ti expui parerea ta despre gay, nu ?
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 08:54

ULK scrie:Ca a deschis un topic de genu e ok la cafenea..dar sa sublinieze ca un membru al forumului...si ca el vede multi sustinatori....e ciudat...bati undeva cryst?
nu bat nicaieri frate, am deschis topicul asta ca mi s-a parut ciudat.....eram curios....doar la mine s-a destainuit? e ceva general....

cat despre astia cu arme si gay....poate ca am o imagine gresita asupra a ce inseamna gay....adica mai fetita, adica mai cu unghiile facute, ingrijite...etc parca nu are nimic in comun cu armele....poate gresesc si or fi si gay din astia iubitori de arme.....oricum vad ca ciudatu tot nu posteaza aici.......desi pe mesaje mi se parea ca e chiar ok cu ce a facut.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 08:55

Eu am vazut exact ce m-am asteptat...sunt tolerati cu masura si asa este normal...Ce fac ei este contra naturii si un om sanatos la cap nu poate sa accepte 100% ..chiar daca la suprafata arata toleranta.
UlKustom Rods

Scrie răspuns