a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Oct 2010, 08:56

Crysst
Inca o chestie nu inteleg:
De ce cand X de pe forum incepe sa se confeseze in fata ta nu il ignori?Daca esti chiar asa anti gay declarat?!!!!Iar pana la scarbosenia cu margarina,cred ca ati dezbatut vreo 5-6 Mp-uri.

Ceva pute a margarina arsa...Nu prea iese....Stii prea multe detalii despre cum a fost arsa margarina,dar tu prietene esti anti-gay!EU nu te inteleg...
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 09:00

crysst scrie: ....cat despre astia cu arme si gay....poate ca am o imagine gresita asupra a ce inseamna gay....adica mai fetita, adica mai cu unghiile facute, ingrijite...etc parca nu are nimic in comun cu armele....
In 6 ani am vazut "n" gays (maricones) cum le zicea pe acolo ..... Sa sti ca nu sunt toti gen "unghii facute... fetite'ntr-un cuvant" .... Ba chiar unii deloc.... Unii erau bodyguarzi la unele discoteci de lux de prin centrul Madridului..... si erau chiar FOARTE MASCULINI..... Nu inteleg viata lor, dar unii o vad ca fiind "fetite" altii.... din contra ... cu cat sunt mai "masculi" cu atat sunt mai atrasi .... plm ... e mai grav sa te intalnesti pe malu' garlei cu vreun gay obsedat, sa te puna tot timpul sa-i legi jigurile :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 09:01

Ariann scrie:Crysst
De ce cand X de pe forum incepe sa se confeseze in fata ta nu il ignori?Daca esti chiar asa anti gay declarat?!!!!Iar pana la scarbosenia cu margarina,cred ca ati dezbatut vreo 5-6 Mp-uri.

Ceva pute a margarina arsa...Nu prea iese....Stii prea multe detalii despre cum a fost arsa margarina,dar tu prietene esti anti-gay!EU nu te inteleg...

ca sa te lamuresc ar trebui sa il dau pe fata pe pederast.......crede-ma ca si eu am fost mirat de unde declaratia asta in fata mea.....

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 09:02

Ariann scrie:Crysst

Asta am scris si eu mai devreme..... Nu inteleg cum s-a ajuns la confesarile astea pe PM-uri... ca eu, sincer, nu cred ca a inceput cu : "Salut, sunt gay si mi-am tras-o cu margarina..... Tu cum te numesti ? "
Sa fim sinceri...............................
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Oct 2010, 09:03

Inca ceva Crysst,chestia cu userul de pe forum cred ca e o inventie.Nu ai stiut cum sa deschizi un subiect care nu stiu cat de mult te intereseaza si ai dat-o in bara.Se cunoaste in Romania,reticenta si discriminarea fata de gay,intrucat nimeni nu e nebun sa se destainuie cuiva fara sa-l cunoasca in privat.Cred ca povestea asta ai auzit-o la o terasa dupa 5 beri si nu ai inteles-o bine sau ti-a povestit stiuca care o tineai de ochii ca e gay.Dar detaliile cu margarina ma duce spre alta pista.....MITITICAAAAA
Imagine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 09:05

Ati avut voi o discutie contradictorie cumva?
Apropo...ce data de inscriere are...are postari multe? Nu cumva te-a fraierit Gerula cu vreo clona? Ca asa miroase.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 09:07

ULK...crede-ma ca are peste 1000 de posturi......e impotriva regulamentului....ca iti dadeam userul meu si parola sa citesti......

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 09:07

Eu zic asa, ca sa iesi din "margarina" ... dai copy/ paste la PM-ul ala.... fara sa postezi numele user-ului :twisted:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 09:08

Repet.
Ati avut voi o discutie contradictorie cumva? In PM? Baga Mesajul aici..fara nume.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Oct 2010, 09:09

Sau ar mai fi o pista....
Crysst....zimi daca te-a consolat cand am sarit noi pe tine cu stiucile?
Pe MP binenteles.....
Imagine

Scrie răspuns