a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Crysst
Inca o chestie nu inteleg:
De ce cand X de pe forum incepe sa se confeseze in fata ta nu il ignori?Daca esti chiar asa anti gay declarat?!!!!Iar pana la scarbosenia cu margarina,cred ca ati dezbatut vreo 5-6 Mp-uri.
Ceva pute a margarina arsa...Nu prea iese....Stii prea multe detalii despre cum a fost arsa margarina,dar tu prietene esti anti-gay!EU nu te inteleg...
De ce cand X de pe forum incepe sa se confeseze in fata ta nu il ignori?Daca esti chiar asa anti gay declarat?!!!!Iar pana la scarbosenia cu margarina,cred ca ati dezbatut vreo 5-6 Mp-uri.
Ceva pute a margarina arsa...Nu prea iese....Stii prea multe detalii despre cum a fost arsa margarina,dar tu prietene esti anti-gay!EU nu te inteleg...

In 6 ani am vazut "n" gays (maricones) cum le zicea pe acolo ..... Sa sti ca nu sunt toti gen "unghii facute... fetite'ntr-un cuvant" .... Ba chiar unii deloc.... Unii erau bodyguarzi la unele discoteci de lux de prin centrul Madridului..... si erau chiar FOARTE MASCULINI..... Nu inteleg viata lor, dar unii o vad ca fiind "fetite" altii.... din contra ... cu cat sunt mai "masculi" cu atat sunt mai atrasi .... plm ... e mai grav sa te intalnesti pe malu' garlei cu vreun gay obsedat, sa te puna tot timpul sa-i legi jigurilecrysst scrie: ....cat despre astia cu arme si gay....poate ca am o imagine gresita asupra a ce inseamna gay....adica mai fetita, adica mai cu unghiile facute, ingrijite...etc parca nu are nimic in comun cu armele....

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Ariann scrie:Crysst
ca sa te lamuresc ar trebui sa il dau pe fata pe pederast.......crede-ma ca si eu am fost mirat de unde declaratia asta in fata mea.....
Asta am scris si eu mai devreme..... Nu inteleg cum s-a ajuns la confesarile astea pe PM-uri... ca eu, sincer, nu cred ca a inceput cu : "Salut, sunt gay si mi-am tras-o cu margarina..... Tu cum te numesti ? "Ariann scrie:Crysst
Sa fim sinceri...............................
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
Inca ceva Crysst,chestia cu userul de pe forum cred ca e o inventie.Nu ai stiut cum sa deschizi un subiect care nu stiu cat de mult te intereseaza si ai dat-o in bara.Se cunoaste in Romania,reticenta si discriminarea fata de gay,intrucat nimeni nu e nebun sa se destainuie cuiva fara sa-l cunoasca in privat.Cred ca povestea asta ai auzit-o la o terasa dupa 5 beri si nu ai inteles-o bine sau ti-a povestit stiuca care o tineai de ochii ca e gay.Dar detaliile cu margarina ma duce spre alta pista.....MITITICAAAAA