a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 24 Oct 2010, 20:00

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2010, 20:04

paraste-l la Gerula, ii plac d'astea :lol: :lol: :lol:

deja vad topic nou "Homosexualitate in parohia lu' Rasulescu" vs "Narcisism si lipsa experienta practica la pescuit in Sarmisegetuza.info"

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 24 Oct 2010, 20:23

darkseth scrie:...nimeni si nimic nu imi va interzice sa condamn homosexualitatea.....educatia mea crestina ma indeamna sa fiu homofob si sa nu fiu adept a lui socrate sa imi caut jumatatea intr-un spate masculin....
idem.mai putin cu partea crestina care m-ar condamna daca.....

puland
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de puland » 24 Oct 2010, 20:54

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 24 Oct 2010, 20:58

Esti dedicat subiectului... cu nickname-ul tau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Oct 2010, 21:00

Be gay today! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Astia-s dusi cu pluta! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 24 Oct 2010, 21:29

Ariann scrie:Crysst
De ce esti impotriva lor?Cel ce ti-a trimis MP ti-a facut avansuri?Te-a prins de ceva?Sau ce te face sa fii asa impotriva lor?Daca nu s-a dat nimeni la tine care e problema?
Poate e sindromu "Ted Haggard".... Am zis si eu... poate....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adi G
veteran
veteran

Re: a fi homosexual

Mesaj de Adi G » 24 Oct 2010, 22:52

crysst scrie:Avem pe forum un coleg care a recunoscut in privat (pm) ca in puscarie a fost homosexual, va rog sa va spuneti parerea vizavi de acest subiect. Sunteti de acord? sunteti impotriva?
Eu va spun cu mana pe inima ca nu suport homosexualitatea sub nici o forma (cel putin nu la barbati) sunt discriminatoriu din acest punct de vedere.

Astept pozitiile dumneavoastra vizavi de subiect.
:lol: :lol: :lol: vad ca te intereseaza subiectu... cum e treaba cu armele alea de n-ai voie sa parasesti judetu? :lol: :lol: :lol: bag sama ca iti cam tzatzaie poponetzu... :lol: :lol: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 02:54

inca astept persoana in cauza sa isi expuna parerea, poate sa atraga mai multa simpatie.....chiar sunt putin mirat cati sustinatori au baietii gay. Oare sustinatorii astia infocati ar fi la fel de infocati daca copilul lor ar veni acasa cu prietenul lor gay sa il prezinte parintilor?
Chiar sunt curios daca respectivu are tupeu sa se dea pe fata aici , cu mana pe inima sa declare ca e gay. Eu de rusinea lui nu o sa il dau in vileag, ideea este ca nu s-a dat la mine....dar a fost destul de ciudat sa im marturiseasca o chestie din asta......

Cat despre mine...nici nu stiu daca merita sa spun ca sunt 100% normal, baietii in uniforma cand au descins dimineata la 6 la mine in casa....m-au gasit in pat cu prietena mea iar in casa au gasit arme tactical, pistoale militare, lunete cu vedere pe timp de noapte, amortizoare, sisteme de ochire laser, o duzina de cutite de vanatoare si macete,2000+ de cartuse nicidecum catuse roz si pene de paun, iar singurele lucruri din piele au fost tecile de cutit si pistol si cartusiera......Daca voi imi aratati un gay cu un arsenal macar pe sfertul celui care il aveam eu, sau care sa aiba pasiuni din astea....atunci ma declar gay din oficiu.

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 25 Oct 2010, 05:01

Nu am vazut sa te acuze cineva..
Mai demult era userul xxx cu repulsie fata de gay...el frecventind sala de forta pentru mens sana in corpore mentosana.. :lol: si nicidecum pentru a obtine un trup apetisant, de care initial nu o fi fost multumit... :D
Problema e ca vazind parade la televizor sau auzind zvonuri despre cite unul, izbucnesc accese de barbatie exagerata, cind de fapt nu e cazul...
Nu stiu cite persoane au intilnit homosexuali declarati ..
In ultimii ani de cind se mai discuta problema , vad ca nu s-au intins ca o plaga si posedat toti flacaii in mod barbar :lol: :lol: :lol: ...
Da ce pisici faceai Crysst cu atitea arme, era teama de gay sau esti sustinator al talibanilor? :lol:
Acum daca cumva e sa ajungi la mititica, roaga pe colegul cu pricina sa te invete ceva tricks despre ce-i mai bine sa fii acolo....mamica sau taticu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Scrie răspuns