a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nemernic scrie:Nemernic scrie:Eu zic asa, ca sa iesi din "margarina" ... dai copy/ paste la PM-ul ala.... fara sa postezi numele user-ului
OK:
asta a fost inceputul:
... no , bine ca te-ai dat pe brazda , ca altfel si organizam un concurs , numai ca sa te intalnesc
...papusha masculina ce esti tu
...tine minte , in caz ca ajungi la "mititica" (io sper sa nu se intample ) , sa ai tot timpul margarina ...o sa-mi multumesti mai tarziu
si a continuat:
...ai tupeu....dar asta nu ajunge
...ti-am vazut pozele, iti stiu moaca si crede-ma ca te-am citit
...esti unul usor de dus de nas care daca face 10 flotari e terminat fizic
...sper sa nu folosesti margarina decat unsa pe paine , dar totusi nu uita sfatul meu...intradevar mi-a folosit....simteam mai putin hemoroizii "partenerei" mele...
serios ,chiar nu am de ce sa nu te 'inghit'
nu te cunosc, nu mi-ai facut vreun rau ,n-am nimic de impartit cu tine,si treaba cu cazutul...era asa.. o metafora ca prea se iau lucrurile astea in serios. nu stiu nici eu de unde ai tras concluzia asta...poate de la topicul unde ai impartit carne?stai linistit ca nu ma supar asa tare incat sa nu mai schimb o vorba ,doua cu tine

Baiatule... te credeam mai "iesit in oras", sincer.....
Din ce observ eu, aici e vorba de "unul" care n-are treaba cu homosexualitatea.... E doar unu care are "boala" pe tine, si care incearca sa te "frece" psihic .....
Ca sfat ? Fii baiat destept si nu baga in seama toate balariile altora
Din ce observ eu, aici e vorba de "unul" care n-are treaba cu homosexualitatea.... E doar unu care are "boala" pe tine, si care incearca sa te "frece" psihic .....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
ULK scrie:pederast (plural pederasts)
1. A man who is engaged in an erotic relationship with an adolescent boy; a practitioner of pederasty.
Te simti copilas:) ?
Nu e concludent...dar da...dubios:)...A zis ca a fost la racoare? Sau ai dedus tu din randurile de mai sus?
a zis ca a fost la racoare....si a inceput sa imi dea sfaturi....cica imi vrea binele....si a zis ca a fost pentru o cauza nobila la racoare......
Nemernic scrie:Baiatule... te credeam mai "iesit in oras", sincer.....
crede-ma ca stiu sa fac diferenta intre misto si realitate.....omul s-a "scapat"....chiar e pe bune treaba......