a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Oct 2010, 10:17

cred ca stiu despre cine e vorba....
Imagine

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 10:19

Banuiesc si eu :)..dupa punctuletele intre cuvinte :) Inafara de mine, Nemernic..nu prea le folosteste multa lume :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 10:19

crysst scrie: a zis ca a fost la racoare....si a inceput sa imi dea sfaturi....cica imi vrea binele....si a zis ca a fost pentru o cauza nobila la racoare......
Noi doi am si vb o data la telefon, ptr un acumulator..... Din mesajele tale, in general am dedus ca esti "coborat din bananier" de foarte multa vreme...... Acum, dupa mesajele astea......ma contrazici total, as spune.
Frate, ti-am mai zis, nu pune "botu" .... ca vorba aia .... nu tot ce zboare se mananca....
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 10:19

si atunci...de ce nu posteaza.......ca de vazut topicul l-a vazut....ca mi-a trimis mesaj in care sa imi zica ca nu am rezolvat nimic, sunt idiot, imbecil....etc....ca ma baneaza pentru injurii.....

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 25 Oct 2010, 10:19

Persoana respectiva pare un om cu capul pe umeri.Nu cred ca vorbea serios.NU vad de ce ar fi homosexual din ceea ce ti-a scris tie.AI fost luat la misto.Are talent persoana respectiva....
Imagine

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 10:20

ULK scrie:Banuiesc si eu :)..dupa punctuletele intre cuvinte :) Inafara de mine, Nemernic..nu prea le folosteste multa lume :)
Ahahahahaahahahha
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 25 Oct 2010, 10:20

ULK scrie:Banuiesc si eu :)..dupa punctuletele intre cuvinte :) Inafara de mine, Nemernic..nu prea le folosteste multa lume :)

ia uita-te la mesajele mele....si eu folosesc aceleasi punctulete....si iti garantez ca nu eu am scris mesajele.
Si nu sunteti niciunu dintre voi.....am zis....omu nu a postat....si nici nu cred ca va avea tupeu sa posteze.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 25 Oct 2010, 10:22

Nemernic scrie:
Ahahahahaahahahha

Ma insel? Sau a scris crysst asa? Ca le foloseste si el.
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 25 Oct 2010, 10:23

Crysst, baiatule :D ... se cheama CATERINCA, intelegi ?
Prin faptul ca ai deschis pana si un subiect legat de treaba asta, i-ai dovedit ca "te-a facut" de toata caterinca..... ce D-zeu ?
Las-o asa.... cum a picat

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 25 Oct 2010, 10:23

lasa crysst ca cine o face la tinerete,scapa de prostata la batranete :lol: :lol:

Scrie răspuns