Tati , v-am deranjat , mi-am cerut scuze si-am plecat repede . Insa am uitat usa deschisa . Fiti mai retinuti in ,, sonor " ca se prinde lumea de ,, topicu' vostru fermecator " !!!!!burtea scrie:dar vai...
a fi homosexual
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
- modigliani
 - veteran

Mami, acuma ca "TOPUL CELOR MAI "NECENZURATE" FORUMURI" e plictisitor nu inseamna ca tre sa fii pizmosmodigliani scrie:Tati , v-am deranjat , mi-am cerut scuze si-am plecat repede . Insa am uitat usa deschisa . Fiti mai retinuti in ,, sonor " ca se prinde lumea de ,, topicu' vostru fermecator " !!!!!burtea scrie:dar vai...![]()
![]()
- modigliani
 - veteran

Mai, e loc pt toata lumea aici, daca ii e permis intaiului gay al tarii sa se exibe, nu vad de ce va imbranciti voi afara... 

Nu e un topic tehnic...sau e?!...ok, atunci sa-l lasam pe pitziponk sa ne explice ce simte cand o ia si de ce se mameleste singur cand isi vede poza....hai ca sigur e deschis la disutii picante... deja am facut cerc in jurul lui si asteptam sa auzim"...buna sunt Gerula si imi place sa o iau sus..."

Nu e un topic tehnic...sau e?!...ok, atunci sa-l lasam pe pitziponk sa ne explice ce simte cand o ia si de ce se mameleste singur cand isi vede poza....hai ca sigur e deschis la disutii picante... deja am facut cerc in jurul lui si asteptam sa auzim"...buna sunt Gerula si imi place sa o iau sus..."
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
						WSB CLUB
- modigliani
 - veteran

- modigliani
 - veteran

Obsesia ta cu G e la masculin, cu toate ca suna a feminin. Normal ca nu mai am chef sa trolluiesc pe aici, esti la fel de amuzant ca ala de a candidat la presedintie si a iesit pe locu 3. Din punctu meu de vedere ati stricat internetu si forumu si topicu. Cu gerula voastra cu tot. Salutari de la spania si din audi meu.modigliani scrie:
Amice , eu n-am obsesii ! Eventual pasiuni . Iar astea-s trecute la categoria ,, feminin " .
Am inteles , incerci elegant sa bati in retragere . E mai bine .