a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2010, 23:32

bre, sti cum ii, la inceput ne-am perindat si noi la diverse discutii, gen molinete, betze, naluci (astea mai putin ca mai descoperi pe parcurs ce ii bun sau nu pe zona ta), apoi dupa cateva sute de postari si parlamentari pe subecte de genu, ajungi sa te plictisesti (ca nah, esti deja un guru :lol: :lol: :lol: ) si te iei de unu , altu, sa vezi cat duce si daca duce, cu unii iese haios, cu altii jenibil, dar noh, nu pot avea toti acelasi caracter ... te las amu cu preocuparile astea puerile, daca tie ti se par interesante subiecte de genul "homosexualitate" si "descinderea mascatilor in casa ta" dai bice mai departe...spor :wink:

recunosc ca ii mijto colectia de arme, fie ea si partial ilegala, dar daca voiai sa ne povestesti despre ele faceai un topic dedicat cu pasiunea asta, dar tu insisti sa ne povestesti ca le detineai pe unele ilegal :lol: :lol: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 23:46

pikeman scrie:bre, sti cum ii, la inceput ne-am perindat si noi la diverse discutii, gen molinete, betze, naluci (astea mai putin ca mai descoperi pe parcurs ce ii bun sau nu pe zona ta), apoi dupa cateva sute de postari si parlamentari pe subecte de genu, ajungi sa te plictisesti (ca nah, esti deja un guru :lol: :lol: :lol: ) si te iei de unu , altu, sa vezi cat duce si daca duce, cu unii iese haios, cu altii jenibil, dar noh, nu pot avea toti acelasi caracter ... te las amu cu preocuparile astea puerile, daca tie ti se par interesante subiecte de genul "homosexualitate" si "descinderea mascatilor in casa ta" dai bice mai departe...spor :wink:

recunosc ca ii mijto colectia de arme, fie ea si partial ilegala, dar daca voiai sa ne povestesti despre ele faceai un topic dedicat cu pasiunea asta, dar tu insisti sa ne povestesti ca le detineai pe unele ilegal :lol: :lol: :lol:
IDEEA ESTE IN FELUL URMATOR, NU IMI ESTE RUSINE CU NIMIC DIN CEEA CE AM FACUT, POT SA TIN CAPUL SUS.
legale ilegale asta este , am gresit mai mult sau mai putin, imi voi primi pedeapsa, nu ascund asta nu ma mandresc cu asta....astea sunt faptele.

Cat despre homosexualitate...cand unu iti zice pe privat ca el in puscarie folosea margarina.....deschid subiectu.....care e problema....decat sa deschid un subiect unde sa nu am nici macar o replica.....conversam nu...ca asta este.... un forum de discutii online, ca daca era un forum face to face....sunt sigur ca multi dintre voi nu aveati mai multe de cateva zeci de postari.....poate ca nu intelegi...tine de verticalitate.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 27 Oct 2010, 00:26

crysst scrie:
melculbeat scrie:
crysst scrie: eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.
da' tu de unde stii ca e netu' plin de cuci? si numa' de calitate? urmaresti cu interes? si tinind cont de faptul ca tu ai initiat topicu' asta...sa fie oare o scuza? vorba aia...hotu' striga hotii :wink:
da ma cotobelcule....asta e interesu meu cel mai mare....al draq ma ghicisi tu....tu ai fost cel mai atent de pe forum si ti-ai dat seama de adevarata mea preocupare....cucii....HAI PA!

pai asa dialog porti tu, mah...sau am trezit in tine vreo sensibilitate? stii...se zice ca homofobia e un simtom al propriei homosexualitati neacceptate ca doar hulim la altii ce nu ne place la noi;)

in alta ordine de idei...noroc ca nu esti traficant de droguri ca ai fi fost in stare sa ne pui poze cu gramezile de bile de la tine de acasa...doar asa, intelegi, ca sa ne dam seama cit esti de zmecher :lol: :lol: :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Oct 2010, 02:37

Darth Vader scrie:
Jedi scrie:
SF scrie:Cryss , pan la urma care ii faza cu armele , ai ramas fara ele sau ce ?

Pe cand un up-grade , atomic bomb ceva , vreo bacterie tip antrax ceva !

Asta-i profilul tipic pentru tipii ce intra in fosta scoala si deschid focul in profi si elevi "vinovati" de "umilintele" suferite de ei.Supremul act de bravura se termina cu glont in cap, ori glont propriu ori de la sniperi...In 2006 in Montreal la colegiul Dawson un hiper colectionar de arme si devorator de situri cu tenta nazzi si xenofoba, s-a intors sa arate lumii cine a devenit el intre timp...http://en.wikipedia.org/wiki/Dawson_College_shooting
Sper sa nu ajunga Jesus Crysst al nostru la ProTv cu un episod asemanator. :roll:
Mahh da dastept te-a mai facut mamica ta mai Jedi.
Cum reproduci tu fidel tot ce vezi la televizor, ce memorie buna ai , ca tot pe la programele alea de te inspira pe tine afli si istoria Dacie cum ca Burebista era contemporan cu Decebal.

Jedi, esti din ce in ce mai hamerican.
Nu uita sa le spui colegilor tai canadieni cum ai luptat tu la revolutie ,si cum au murit 60.000 de oameni in revolutie in '89. :D si cum le stii tu asa pe toate ca doar tot ce vine pe tubul catodic, sau pardon, acum e plasma e riil mahh . :twisted:

"barbate" :D ai nevoie de nume nou sa zici ce te apasa? :P :P :P ....La fel de perspicac si plin de intuitie feminina , ca la stravechea discutie despre baitcasting? :roll:
@ Crysst.....Acu sincer nu stiu sincer ce sperante ti-ai pus in topicul asta si daca esti dezamagit de turnura evenimentelor..Da vezi tu...povestile cu gay sint foarte vechi...s-au discutat pe larg inca de acu 20 de ani...Oamenii au vazut ca nu li s-a intimplat nimic grav cu anusul ,daca nu au dorit si cu asta basta... O parada de ghei e ca si gripa aviara sau porcina..Tambalau mare , vaccine, cruci cu limba in ceru gurii dupa care , pe oameni ii umfla risul cind isi dau seama ce mare fas a fost totul...Desi locuiesc de 5 ani in Montreal si statisticile zic de mii de homosexuali, abia daca am vazut vreo 4-5 tipi ce aveau comportamentul mai dubios...Si absolut niciodata nu am patit,nici macar nu am auzit sa se hlizeasca vreunul la mine sau la vreun prieten,coleg etc...Practic ,e un fenomen necunoscut. Exact si ceilalti useri, daca nu au avut de-a face in viata lor cu fenomenul, vrei sa sara in sus acum, oripilati, din cauza ca ti-a scris tie cineva ,ceva pe privat...Pur si simplu nu are lumea habar cum sa reactioneze in situatiile astea.

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 27 Oct 2010, 03:14

Darth Vader scrie: decat sa auzi aici pe unul ca georgica cel imberb cum se desfasoara de 2 lei
:lol: care-i mah useru ala vechi, respectat de tudor :!: , care tre sa-si faca o clona ca sa poa sa se lege de "imberbitatea" mea??? :lol: :lol: :lol:
..... numa asa de curiozitate......

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Oct 2010, 07:48

@jedi, nu mi-am pus sperante si nici nu am avut asteptari....pur si simplu am deschis acest subiect sa vad reactiile...le-am vazut....ma asteptam ca haita sa reactioneze oarecum asa, ma asteptam ca poponaru sa nege si sa o dea pe gluma (chiar am fost oarecum mirat ca a facut-o asa tarziu) si incep sa cred ca nu ar fi recunoscut niciodata daca nu era haita sa il incurajeze sa o faca.
Pana la urma socializam nu? Mai vedem cum unii isi dau arama pe fata, mai aflam ca specia "vuvuzela de internet" exista care specie e foarte tare in gura atata timp cat polemizeaza cu un nickname pe internet....dar care nu ar fi in stare sa lege 2 cuvinte in viata reala. Chiar as fi curios, cati din piscoturile vorbitoare, daca ar fi fost cu mine pe balta si m-ar fi vazut cum tin stiuca la poza sau ca le tin in juvac de sarma sau ca nu eliberez vre-o marla ar fi venit si ar fi sarit cu gura pe mine.....si cred eu ca niciunu.... Pe forumuri gasesti cea mai mare cantitate de ipocrizie pe care o poate suporta omul, aici fiecare se poate da ce nu este....unu ca georgica si fan gerula pot rade in voie de fotografie pe care un membru al forumului a postat-o cu el, gasind tot felul de defecte: ca ai nasu mare ca ai urechile nu stiu cum, ca ai burta etc, el putand fi un ghebos, un avorton....dar pozand in fat frumos.

Mai postam, mai trece timpul.....

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 27 Oct 2010, 10:08

georgica scrie:
Darth Vader scrie: decat sa auzi aici pe unul ca georgica cel imberb cum se desfasoara de 2 lei
:lol: care-i mah useru ala vechi, respectat de tudor :!: , care tre sa-si faca o clona ca sa poa sa se lege de "imberbitatea" mea??? :lol: :lol: :lol:
..... numa asa de curiozitate......
Nu cred ca e nici un secret, e vorba de MugurStefan...
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 27 Oct 2010, 12:22

Ai zis serios Adeline?...Ca daca-i asa, la anu vorbesc cu el, de la egal la egal...amical....in problema ..pe care l-a facut mamica mai destept,puternic si frumos?.. :D :D :D ...Da nu stiu exact cind e data.. :lol: :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 27 Oct 2010, 19:33

crysst,
Ce ai tu cu mine? Ai facut un subiect despre homosexuali, eu am scris despre cel mai cunoscut homosexual de pe forumurile de pescuit, Adelin. Daca vroiai sa se vorbeasca doar despre homosexualul tau trebuia sa pui alt titlu, sa stie lumea ce vrei.
Si vorba cu homoexualul tau e la gluma. Nu te gandesti ca poate old_radu doar a facut o poanta despre ce-o sa patesti tu in puscarie, dupa discutia cu armele confiscate? Si ca aveai surdinele alea da nu braconai sa i-o spui altuia, cu mai putini ani de vanatoare ca mine.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 19:56

fan G E R U L A scrie: eu am scris despre cel mai cunoscut homosexual de pe forumurile de pescuit, Adelin.
Bai javra clonata ! De unde stii tu asta asa de bine ? I-o sugi lu' Adelin ? Fraiere , sunt multi gay activi si la fel de multi pasivi ! Prea stii tu multe despre Adelin de pe pozitia de sugator principal .

Mai du-te-n pielea mea de BULANGIU notoriu !

Ti-ai si gasit pe nick : Fan GERULA ! Haca .... noi dam pe spate de ce de fani are asta .

Mars clona si suge-i-o idolului , si nu mai bate campii peste tot si din orice , nu vezi ca esti de rasu' netului ???

Ne-am saturat , dracu' , de tine si de masturbantele tale eforturi de a te urca pe situatie .

Bleahhhhhh !!!!! Faci sila !

Scrie răspuns