recunosc ca ii mijto colectia de arme, fie ea si partial ilegala, dar daca voiai sa ne povestesti despre ele faceai un topic dedicat cu pasiunea asta, dar tu insisti sa ne povestesti ca le detineai pe unele ilegal

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
IDEEA ESTE IN FELUL URMATOR, NU IMI ESTE RUSINE CU NIMIC DIN CEEA CE AM FACUT, POT SA TIN CAPUL SUS.pikeman scrie:bre, sti cum ii, la inceput ne-am perindat si noi la diverse discutii, gen molinete, betze, naluci (astea mai putin ca mai descoperi pe parcurs ce ii bun sau nu pe zona ta), apoi dupa cateva sute de postari si parlamentari pe subecte de genu, ajungi sa te plictisesti (ca nah, esti deja un guru![]()
![]()
) si te iei de unu , altu, sa vezi cat duce si daca duce, cu unii iese haios, cu altii jenibil, dar noh, nu pot avea toti acelasi caracter ... te las amu cu preocuparile astea puerile, daca tie ti se par interesante subiecte de genul "homosexualitate" si "descinderea mascatilor in casa ta" dai bice mai departe...spor
![]()
recunosc ca ii mijto colectia de arme, fie ea si partial ilegala, dar daca voiai sa ne povestesti despre ele faceai un topic dedicat cu pasiunea asta, dar tu insisti sa ne povestesti ca le detineai pe unele ilegal![]()
![]()
crysst scrie:da ma cotobelcule....asta e interesu meu cel mai mare....al draq ma ghicisi tu....tu ai fost cel mai atent de pe forum si ti-ai dat seama de adevarata mea preocupare....cucii....HAI PA!melculbeat scrie:da' tu de unde stii ca e netu' plin de cuci? si numa' de calitate? urmaresti cu interes? si tinind cont de faptul ca tu ai initiat topicu' asta...sa fie oare o scuza? vorba aia...hotu' striga hotiicrysst scrie: eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.
Darth Vader scrie:Mahh da dastept te-a mai facut mamica ta mai Jedi.Jedi scrie:SF scrie:Cryss , pan la urma care ii faza cu armele , ai ramas fara ele sau ce ?
Pe cand un up-grade , atomic bomb ceva , vreo bacterie tip antrax ceva !
Asta-i profilul tipic pentru tipii ce intra in fosta scoala si deschid focul in profi si elevi "vinovati" de "umilintele" suferite de ei.Supremul act de bravura se termina cu glont in cap, ori glont propriu ori de la sniperi...In 2006 in Montreal la colegiul Dawson un hiper colectionar de arme si devorator de situri cu tenta nazzi si xenofoba, s-a intors sa arate lumii cine a devenit el intre timp...http://en.wikipedia.org/wiki/Dawson_College_shooting
Sper sa nu ajunga Jesus Crysst al nostru la ProTv cu un episod asemanator.
Cum reproduci tu fidel tot ce vezi la televizor, ce memorie buna ai , ca tot pe la programele alea de te inspira pe tine afli si istoria Dacie cum ca Burebista era contemporan cu Decebal.
Jedi, esti din ce in ce mai hamerican.
Nu uita sa le spui colegilor tai canadieni cum ai luptat tu la revolutie ,si cum au murit 60.000 de oameni in revolutie in '89.si cum le stii tu asa pe toate ca doar tot ce vine pe tubul catodic, sau pardon, acum e plasma e riil mahh .
Nu cred ca e nici un secret, e vorba de MugurStefan...georgica scrie:Darth Vader scrie: decat sa auzi aici pe unul ca georgica cel imberb cum se desfasoara de 2 leicare-i mah useru ala vechi, respectat de tudor
, care tre sa-si faca o clona ca sa poa sa se lege de "imberbitatea" mea???
![]()
![]()
![]()
..... numa asa de curiozitate......
Bai javra clonata ! De unde stii tu asta asa de bine ? I-o sugi lu' Adelin ? Fraiere , sunt multi gay activi si la fel de multi pasivi ! Prea stii tu multe despre Adelin de pe pozitia de sugator principal .fan G E R U L A scrie: eu am scris despre cel mai cunoscut homosexual de pe forumurile de pescuit, Adelin.