a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 22:10

pikeman scrie:o dati in jenanturi, deja cred ca sunt discutii care se pot purta in privat, cu sau fara margarina, nu conteaza :lol: :lol: :lol:
face parte din haita ta.....cearta-l pe privat ca a luat-o pe aratura.....

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2010, 22:12

Ariann scrie:si eu 24 in pantaloni.... :D :D :D

In sfarsit ceva ON-topic . :lol: :lol: :lol:

Scuze Ariann , dar nu m-am putut abtine , ia-o ca o gluma . :D

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 22:12

Ariann scrie:
crysst scrie:
eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.

Sa stii ca daca ai fi homosexual ti-as trimite,dar asa...nu merita efortul......
Apropo,tu ti-o mai vezi de burta? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gata,nu mai polemizez cu tine. M-am saturat. Pa
ce sa zic....uneori medicii prescriu medicamente si pentru frustrari....incearca si acolo......SAU CAUTA-TI O SLUJBA BINE PLATITA SI REALIZEAZA-TE....ce sa zic.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Oct 2010, 22:13

http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 22:14

e vechi clipu....cu bizonicu.....ceva mai nou? chiar asteptam interventia ta salvatoare....cum draq faceti ca apareti tot voi haita.......va place voua sa latrati in grup.....

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2010, 22:23

sa sti ca si io l-am asociat cu asta, de la primele postari cu stiucile , si nu pozele in sine ci lauda si infumurarea :lol: :lol: :lol:

de mentionat ca in afara de Tudor, Leba si Adelin, nu cunosc pe nimeni pe aci de pe topicul asta (de pe celelalte cunosc personal destui) si numele si fatza si locatia o stiu multi, ca nu ma deranjez sa pun si adresa exacta ce conteaza, ma suna cand au drum prin BV, asa ca nu te deranja cu haita :wink: pe mine ma cam stie lumea, si tu te remarci, bine ... de tot, cam ca astia din filmele de pe youtube de mai sus :lol: :lol: :lol: oricum daca sunt mai multi cu o parere care nu coincide cu a ta se numeste haita, amu ramane sa te intrebi singur de ce nu exista si unii care tin cu tine :lol: :lol: :lol: un Fan Crysst ceva ???:lol: :lol: :lol:
partea proasta e ca daca nu faci fata intelectual ne aduci aminte de arsenalul tau de arme si ce tare esti tu

cat despre treaba asta cu gaysmu, vorba unuia de pe la inceputuri, creca din 6900 de useri se gasesc o mana care sa fie, asa ca, neinteresant, sigur sunt si in jurul tau pe strada, e posibil sa fi dat si noroc cu unii, acu daca te-o fraierit unu sau nu , ce conteaza, hai sa deschidem topic si cu scatofilie sau mai cine stie ce porcarii

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 26 Oct 2010, 22:44

crysst scrie:
eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.
da' tu de unde stii ca e netu' plin de cuci? si numa' de calitate? urmaresti cu interes? si tinind cont de faptul ca tu ai initiat topicu' asta...sa fie oare o scuza? vorba aia...hotu' striga hotii :wink:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 26 Oct 2010, 22:53

crysst scrie:@leba ia si citeste si pe siteul IGPR ia vezi se potrivesc datele? erau detinute legal armele (cu mici scapari)
http://www.igpr.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=8020
Alea mici scapari is exact amortizoarele !
Sa nu te auda paznicii la braconat sau pentru ce ! In autoaparare te intereseaza sa faci si zgomot , sa atragi atentia , aia care se feresc sa faca zgomot is in alta bransa decat oamenii cumsecade !

Cred ca daca te controlau si la spate gaseau amortizoarele adanc infipte :lol: :lol:

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 23:15

SF scrie:
crysst scrie:@leba ia si citeste si pe siteul IGPR ia vezi se potrivesc datele? erau detinute legal armele (cu mici scapari)
http://www.igpr.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=8020
Alea mici scapari is exact amortizoarele !
Sa nu te auda paznicii la braconat sau pentru ce ! In autoaparare te intereseaza sa faci si zgomot , sa atragi atentia , aia care se feresc sa faca zgomot is in alta bransa decat oamenii cumsecade !

Cred ca daca te controlau si la spate gaseau amortizoarele adanc infipte :lol: :lol:
inca unu din haita....pikeman...stai cuminte ca nu sunteti tot forumu...sunteti vreo 5-6 pitpalaci....cine te-a mintit ca voi reprezentati majoritatea pe forum? poate faptul ca aveti multe postari....vad si singur cum le-ati capatat...unde e un scandal hop si voi cu botu.......
SF alea mici scapari sunt pistolul calibru 7.65 impreuna cu cele 300 de cartuse aferente plus arma ascunsa si nicidecum amortizoarele pentru care nu exista in lege pedeapsa.....este adevarat ca sunt interzise dar legea nu specifica pedeapsa pentru asta....adica exact vax...inca o scapare a legii.......cat despre braconaj....putem discuta despre subiectul asta mult si bine....forumurile de vanatoare sunt pline despre discutii pe subiectul asta......

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 23:16

melculbeat scrie:
crysst scrie:
da' tu de unde stii ca e netu' plin de cuci? si numa' de calitate? urmaresti cu interes? si tinind cont de faptul ca tu ai initiat topicu' asta...sa fie oare o scuza? vorba aia...hotu' striga hotii :wink:
da ma cotobelcule....asta e interesu meu cel mai mare....al draq ma ghicisi tu....tu ai fost cel mai atent de pe forum si ti-ai dat seama de adevarata mea preocupare....cucii....HAI PA!

Scrie răspuns