face parte din haita ta.....cearta-l pe privat ca a luat-o pe aratura.....pikeman scrie:o dati in jenanturi, deja cred ca sunt discutii care se pot purta in privat, cu sau fara margarina, nu conteaza![]()
![]()
a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ce sa zic....uneori medicii prescriu medicamente si pentru frustrari....incearca si acolo......SAU CAUTA-TI O SLUJBA BINE PLATITA SI REALIZEAZA-TE....ce sa zic.Ariann scrie:crysst scrie:eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.Ariann scrie:si eu 24 in pantaloni....![]()
![]()
Sa stii ca daca ai fi homosexual ti-as trimite,dar asa...nu merita efortul......
Apropo,tu ti-o mai vezi de burta?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gata,nu mai polemizez cu tine. M-am saturat. Pa
sa sti ca si io l-am asociat cu asta, de la primele postari cu stiucile , si nu pozele in sine ci lauda si infumurarea

de mentionat ca in afara de Tudor, Leba si Adelin, nu cunosc pe nimeni pe aci de pe topicul asta (de pe celelalte cunosc personal destui) si numele si fatza si locatia o stiu multi, ca nu ma deranjez sa pun si adresa exacta ce conteaza, ma suna cand au drum prin BV, asa ca nu te deranja cu haita

partea proasta e ca daca nu faci fata intelectual ne aduci aminte de arsenalul tau de arme si ce tare esti tu
cat despre treaba asta cu gaysmu, vorba unuia de pe la inceputuri, creca din 6900 de useri se gasesc o mana care sa fie, asa ca, neinteresant, sigur sunt si in jurul tau pe strada, e posibil sa fi dat si noroc cu unii, acu daca te-o fraierit unu sau nu , ce conteaza, hai sa deschidem topic si cu scatofilie sau mai cine stie ce porcarii
Always C&R
http://www.bscteam.ro
http://www.bscteam.ro
-
- veteran
da' tu de unde stii ca e netu' plin de cuci? si numa' de calitate? urmaresti cu interes? si tinind cont de faptul ca tu ai initiat topicu' asta...sa fie oare o scuza? vorba aia...hotu' striga hotiicrysst scrie:eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.Ariann scrie:si eu 24 in pantaloni....![]()
![]()

in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid
Alea mici scapari is exact amortizoarele !crysst scrie:@leba ia si citeste si pe siteul IGPR ia vezi se potrivesc datele? erau detinute legal armele (cu mici scapari)
http://www.igpr.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=8020
Sa nu te auda paznicii la braconat sau pentru ce ! In autoaparare te intereseaza sa faci si zgomot , sa atragi atentia , aia care se feresc sa faca zgomot is in alta bransa decat oamenii cumsecade !
Cred ca daca te controlau si la spate gaseau amortizoarele adanc infipte

inca unu din haita....pikeman...stai cuminte ca nu sunteti tot forumu...sunteti vreo 5-6 pitpalaci....cine te-a mintit ca voi reprezentati majoritatea pe forum? poate faptul ca aveti multe postari....vad si singur cum le-ati capatat...unde e un scandal hop si voi cu botu.......SF scrie:Alea mici scapari is exact amortizoarele !crysst scrie:@leba ia si citeste si pe siteul IGPR ia vezi se potrivesc datele? erau detinute legal armele (cu mici scapari)
http://www.igpr.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=8020
Sa nu te auda paznicii la braconat sau pentru ce ! In autoaparare te intereseaza sa faci si zgomot , sa atragi atentia , aia care se feresc sa faca zgomot is in alta bransa decat oamenii cumsecade !
Cred ca daca te controlau si la spate gaseau amortizoarele adanc infipte![]()
SF alea mici scapari sunt pistolul calibru 7.65 impreuna cu cele 300 de cartuse aferente plus arma ascunsa si nicidecum amortizoarele pentru care nu exista in lege pedeapsa.....este adevarat ca sunt interzise dar legea nu specifica pedeapsa pentru asta....adica exact vax...inca o scapare a legii.......cat despre braconaj....putem discuta despre subiectul asta mult si bine....forumurile de vanatoare sunt pline despre discutii pe subiectul asta......
da ma cotobelcule....asta e interesu meu cel mai mare....al draq ma ghicisi tu....tu ai fost cel mai atent de pe forum si ti-ai dat seama de adevarata mea preocupare....cucii....HAI PA!melculbeat scrie:da' tu de unde stii ca e netu' plin de cuci? si numa' de calitate? urmaresti cu interes? si tinind cont de faptul ca tu ai initiat topicu' asta...sa fie oare o scuza? vorba aia...hotu' striga hotiicrysst scrie:eu am pus poze cu ce am.....ca sa te credem vrem poze....langa cei 24cm ca fie si pozat un ziar cu data de astazi....ca e plin netu de cuci care mai decare mai mari....si la cat de frustrat esti ai fi in stare sa iei o poza din aia cu un falus si sa iti scrii numele pe ea.Ariann scrie:si eu 24 in pantaloni....![]()
![]()