a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 20:00

Adeline , ti-o suge fraieru' asta ? BRAVO TATA !!! Fii gay in continuare si da-i pana se-neaca ! Barem tace dracu' din gura .........

............................

p.s. Iertati-ma , nene , pentru vocabular , .... da' io nu-l mai suport pe pasivu' asta cu jegoasele lui incercari de a poza-n superior . E un vierme incult .
Si pentru el sunt dispus sa devin activ . PUNCT !

modigliani
veteran
veteran

Re: a fi homosexual

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 20:16

crysst scrie:a fi homosexual
Ai gresit titlul topicului Crysst ! Trebuia sa pui : a fi Fan G E R U L A !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 20:17

S-au inhaitat toti ba... toti... in haita :lol:
cum era cantecu... dusmanii-mi poarta pica / da n-au valoarea mea...
:lol: :lol: :lol:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 20:23

Ai ,, stricat-o " !!!

Daca lumea vede lucrurile intr-un singur mod , intr-o singura opinie , tu la asta-i spui ,, atac in haita " ? Fie si cum spui . Haita ! Fie si-asa . Lupii sa-l manance !

Si barem veneai cu nescaiva versuri mai culte , nu cu giamparalele astea de doi bani culese ,, din strafundul culturii poporului Roman " .

....................................
p.s. Iti dai seama ce ,, valoare " are ..... Fan P A S I V U' !?!?!?!?! Sa moara Gilbert de n-am pica pe el !!!

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 20:27

Mai... cat de tare te grabesti tu sa tragi concluziile. De ce nu plecati sa va balacariti pe topicu vostru plictisitor, lasati-ne sa ne porcaim pe asta marfa al nostru.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Oct 2010, 20:36

burtea scrie: lasati-ne sa ne porcaim

Cum ar fi zis un mare filoZof din Frecatei.....mi se zbate un cwoi , creca' ploua maine .

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 20:36

burtea scrie: topicu asta marfa al nostru.
Scuza-ma !!!!! ......... ,, Distractie " placuta in continuare ! Imi pare rau c-am ,, deranjat " ! :shock: :shock: :shock:

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 20:39

:lol: Acceptam scuzele.
Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 21:13

burtea scrie::lol: Acceptam scuzele.
Vaaaai ! Esti un dragut ! Multumesc din suflet !!!
burtea scrie:Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.
Taticule , cu necunoscutu' ..... zic eu sa folositi ,, baloane " . E mai bine . Nu de alta , da' se poate lasa cu ..... ,, gripa " .
burtea scrie:Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Aici .... ,, m-ai pierdut " . Ori e-n Swahili ori e pe ,, limba voastra " , ori sunt eu limitat si am orizonturi sexuale ,, perimate " .

Va invidiez , aspir ( cred ! ) la ,, performantele " voastre ( din care deriva subiectele si discutiile ,, elevate " din acest topic de ridicat nivel intelectual ) ...... da' mai bine-i parca cu ,, aia mica " ! :D :D :D ( ma duc sa ,, umblu' " la ea !)

...................................

p.s. Mai bine lasai emoticonu' ala nevinovat din prima faza a postarii . Dracu' , n-aveam pentru ce sa-l citez !

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 21:15

modigliani scrie:
burtea scrie::lol: Acceptam scuzele.
Vaaaai ! Esti un dragut ! Multumesc din suflet !!!
burtea scrie:Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.
Taticule , cu necunoscutu' ..... zic eu sa folositi ,, baloane " . E mai bine . Nu de alta , da' se poate lasa cu ..... ,, gripa " .
burtea scrie:Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Aici .... ,, m-ai pierdut " . Ori e-n Swahili ori e pe ,, limba voastra " , ori sunt eu limitat si am orizonturi sexuale ,, perimate " .

Va invidiez , aspir ( cred ! ) la ,, performantele " voastre ( din care deriva subiectele si discutiile ,, elevate " din acest topic de ridicat nivel intelectual ) ...... da' mai bine-i parca cu ,, aia mica " ! :D :D :D ( ma duc sa ,, umblu' " la ea !)

...................................

p.s. Mai bine lasai emoticonu' ala nevinovat din prima faza a postarii . Dracu' , n-aveam pentru ce sa-l citez !
dar vai...

Scrie răspuns