a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- modigliani
- veteran
Adeline , ti-o suge fraieru' asta ? BRAVO TATA !!! Fii gay in continuare si da-i pana se-neaca ! Barem tace dracu' din gura .........
............................
p.s. Iertati-ma , nene , pentru vocabular , .... da' io nu-l mai suport pe pasivu' asta cu jegoasele lui incercari de a poza-n superior . E un vierme incult .
Si pentru el sunt dispus sa devin activ . PUNCT !
............................
p.s. Iertati-ma , nene , pentru vocabular , .... da' io nu-l mai suport pe pasivu' asta cu jegoasele lui incercari de a poza-n superior . E un vierme incult .
Si pentru el sunt dispus sa devin activ . PUNCT !
- modigliani
- veteran
Re: a fi homosexual
Ai gresit titlul topicului Crysst ! Trebuia sa pui : a fi Fan G E R U L A !crysst scrie:a fi homosexual
- modigliani
- veteran
Ai ,, stricat-o " !!!
Daca lumea vede lucrurile intr-un singur mod , intr-o singura opinie , tu la asta-i spui ,, atac in haita " ? Fie si cum spui . Haita ! Fie si-asa . Lupii sa-l manance !
Si barem veneai cu nescaiva versuri mai culte , nu cu giamparalele astea de doi bani culese ,, din strafundul culturii poporului Roman " .
....................................
p.s. Iti dai seama ce ,, valoare " are ..... Fan P A S I V U' !?!?!?!?! Sa moara Gilbert de n-am pica pe el !!!
Daca lumea vede lucrurile intr-un singur mod , intr-o singura opinie , tu la asta-i spui ,, atac in haita " ? Fie si cum spui . Haita ! Fie si-asa . Lupii sa-l manance !
Si barem veneai cu nescaiva versuri mai culte , nu cu giamparalele astea de doi bani culese ,, din strafundul culturii poporului Roman " .
....................................
p.s. Iti dai seama ce ,, valoare " are ..... Fan P A S I V U' !?!?!?!?! Sa moara Gilbert de n-am pica pe el !!!
- modigliani
- veteran
- modigliani
- veteran
Vaaaai ! Esti un dragut ! Multumesc din suflet !!!burtea scrie:Acceptam scuzele.
Taticule , cu necunoscutu' ..... zic eu sa folositi ,, baloane " . E mai bine . Nu de alta , da' se poate lasa cu ..... ,, gripa " .burtea scrie:Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.
Aici .... ,, m-ai pierdut " . Ori e-n Swahili ori e pe ,, limba voastra " , ori sunt eu limitat si am orizonturi sexuale ,, perimate " .burtea scrie:Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Va invidiez , aspir ( cred ! ) la ,, performantele " voastre ( din care deriva subiectele si discutiile ,, elevate " din acest topic de ridicat nivel intelectual ) ...... da' mai bine-i parca cu ,, aia mica " !

...................................
p.s. Mai bine lasai emoticonu' ala nevinovat din prima faza a postarii . Dracu' , n-aveam pentru ce sa-l citez !
dar vai...modigliani scrie:Vaaaai ! Esti un dragut ! Multumesc din suflet !!!burtea scrie:Acceptam scuzele.
Taticule , cu necunoscutu' ..... zic eu sa folositi ,, baloane " . E mai bine . Nu de alta , da' se poate lasa cu ..... ,, gripa " .burtea scrie:Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.
Aici .... ,, m-ai pierdut " . Ori e-n Swahili ori e pe ,, limba voastra " , ori sunt eu limitat si am orizonturi sexuale ,, perimate " .burtea scrie:Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Va invidiez , aspir ( cred ! ) la ,, performantele " voastre ( din care deriva subiectele si discutiile ,, elevate " din acest topic de ridicat nivel intelectual ) ...... da' mai bine-i parca cu ,, aia mica " !![]()
![]()
( ma duc sa ,, umblu' " la ea !)
...................................
p.s. Mai bine lasai emoticonu' ala nevinovat din prima faza a postarii . Dracu' , n-aveam pentru ce sa-l citez !