a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 22:34

burtea scrie: Ma, enerveaza-te si tu putin ca nu mai merge asa.
.... fad .....

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 22:37

modigliani scrie:
burtea scrie: Ma, enerveaza-te si tu putin ca nu mai merge asa.
.... fad .....
mai degraba fail. imi e somn.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 27 Oct 2010, 22:41

burtea scrie: Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.

Auzi mai miezule...tu cine pwla mea esti si ce plm vrei de fapt ? Vad ca n-ai loc de nimeni pe nicaieri . In afara de tine si de alti cativa viermi , nimeni nu are voie sa scrie nimic , ca sunteti voi miejii din dodoasca . Toate topicurile sunt numai pentru voi , nu ? Cand prindeti pe cate unu' la colt , nu suportati sa isi mai dea cineva cu parerea , pana nu ramaneti cu oasele . Acum te intreb eu asa , din culise... CE PLM CAUTI PE TOPICUL ASTA ? CINE PLM ESTI TU DE HOTARASTI CINE SCRIE SI CINE NU ?

Acum nu mai am timp , dar duminica cand ma intorc , sa mor de nu rastorn toate topicurile astea de la cafenea , sa vad ce se intampla cand mai scrie si altcineva , in afara de arhicunoscutii mieji de forum . Ori asta este vreun forum mai exclusivist , doar pentru "baieti veseli" ?
Dobitocule care esti tu dobitoc .

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 22:43

Indian Larry scrie:
burtea scrie: Invitatia de a se exterioriza pe topicul care trebe e valabila si pentru fan.
Aici avem discutii serioase despre oameni seriosi, nu plictiseala despre un necunoscut.

Auzi mai miezule...tu cine pwla mea esti si ce plm vrei de fapt ? Vad ca n-ai loc de nimeni pe nicaieri . In afara de tine si de alti cativa viermi , nimeni nu are voie sa scrie nimic , ca sunteti voi miejii din dodoasca . Toate topicurile sunt numai pentru voi , nu ? Cand prindeti pe cate unu' la colt , nu suportati sa isi mai dea cineva cu parerea , pana nu ramaneti cu oasele . Acum te intreb eu asa , din culise... CE PLM CAUTI PE TOPICUL ASTA ? CINE PLM ESTI TU DE HOTARASTI CINE SCRIE SI CINE NU ?

Acum nu mai am timp , dar duminica cand ma intorc , sa mor de nu rastorn toate topicurile astea de la cafenea , sa vad ce se intampla cand mai scrie si altcineva , in afara de arhicunoscutii mieji de forum . Ori asta este vreun forum mai exclusivist , doar pentru "baieti veseli" ?
Dobitocule care esti tu dobitoc .
:lol: that's the spirit!

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 27 Oct 2010, 22:51

burtea....zau esti degeaba....

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 27 Oct 2010, 22:56

crysst scrie:burtea....zau esti degeaba....
Nu e mah ! Are si audi ! Cum sa fie degeaba ? Ce-ai ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 27 Oct 2010, 23:06

modigliani scrie:
crysst scrie:burtea....zau esti degeaba....
Nu e mah ! Are si audi ! Cum sa fie degeaba ? Ce-ai ?
Acuma zii si tu daca rad degeaba :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Oct 2010, 00:48

Crysst gay
Burtea OK
Modigliani si-o revenit

Indio , pentru numele lui Dumnezeu , invata de la pictor si treci pe replici scurte da contundente ca altfel devi plictsitor , ce mama dracului esti asa de greu de cap omule :)

Fan Gerula , adica Nicule :lol: , zi bre ce-o mai prins Gerulachio :lol: in ultima vreme , sau cel putin roaga-l sa ne puna poza dupa bibanu ala care l-o dus la Antipa la impaiere , si care zicea el ca ii al treilea biban ca marime , pe el il ia doar un nene din Germania si posibil Mehigh , pour les connaisseurs :lol: :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 28 Oct 2010, 00:49

Parca merge mai bine cu music :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=rNQRfBAzSzo

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 28 Oct 2010, 07:26

SF esti imbecil.

Scrie răspuns