orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Darth Vader
- utilizator nou

Jedi scrie:SF scrie:Cryss , pan la urma care ii faza cu armele , ai ramas fara ele sau ce ?
Pe cand un up-grade , atomic bomb ceva , vreo bacterie tip antrax ceva !
Asta-i profilul tipic pentru tipii ce intra in fosta scoala si deschid focul in profi si elevi "vinovati" de "umilintele" suferite de ei.Supremul act de bravura se termina cu glont in cap, ori glont propriu ori de la sniperi...In 2006 in Montreal la colegiul Dawson un hiper colectionar de arme si devorator de situri cu tenta nazzi si xenofoba, s-a intors sa arate lumii cine a devenit el intre timp...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dawson_College_shooting
Sper sa nu ajunga Jesus Crysst al nostru la ProTv cu un episod asemanator.

Mahh da dastept te-a mai facut mamica ta mai Jedi.
Cum reproduci tu fidel tot ce vezi la televizor, ce memorie buna ai , ca tot pe la programele alea de te inspira pe tine afli si istoria Dacie cum ca Burebista era contemporan cu Decebal.
Jedi, esti din ce in ce mai hamerican.
Nu uita sa le spui colegilor tai canadieni cum ai luptat tu la revolutie ,si cum au murit 60.000 de oameni in revolutie in '89.

si cum le stii tu asa pe toate ca doar tot ce vine pe tubul catodic, sau pardon, acum e plasma e riil mahh .

-
MuskMd
- veteran

inca un prim post virulent .....
who is behind the
mask ?

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
rine
- veteran

numai. topicu moare. daca nici de old _radu nu suntem siguri ,atunci e apa de ploaie

......

-
tudor
- Moderator

-
Darth Vader scrie:Jedi scrie:SF scrie:Cryss , pan la urma care ii faza cu armele , ai ramas fara ele sau ce ?
Pe cand un up-grade , atomic bomb ceva , vreo bacterie tip antrax ceva !
Asta-i profilul tipic pentru tipii ce intra in fosta scoala si deschid focul in profi si elevi "vinovati" de "umilintele" suferite de ei.Supremul act de bravura se termina cu glont in cap, ori glont propriu ori de la sniperi...In 2006 in Montreal la colegiul Dawson un hiper colectionar de arme si devorator de situri cu tenta nazzi si xenofoba, s-a intors sa arate lumii cine a devenit el intre timp...
http://en.wikipedia.org/wiki/Dawson_College_shooting
Sper sa nu ajunga Jesus Crysst al nostru la ProTv cu un episod asemanator.

Mahh da dastept te-a mai facut mamica ta mai Jedi.
Cum reproduci tu fidel tot ce vezi la televizor, ce memorie buna ai , ca tot pe la programele alea de te inspira pe tine afli si istoria Dacie cum ca Burebista era contemporan cu Decebal.
Jedi, esti din ce in ce mai hamerican.
Nu uita sa le spui colegilor tai canadieni cum ai luptat tu la revolutie ,si cum au murit 60.000 de oameni in revolutie in '89.

si cum le stii tu asa pe toate ca doar tot ce vine pe tubul catodic, sau pardon, acum e plasma e riil mahh .

Noule user.
Din pacate pentru tine nu ai stiut sa-ti faci o adresa IP noua.
Esti un user vechi pe care-l respect. Daca dispari nu spun nimic. Daca nu, conform regulmentului, vor dispare si userul si clona.
Tudor
-
rine
- veteran

ce naiba mai crysst

-
Rapala Man
- veteran

buna faza, peste cati ani "desecretizezi" toate mizerile astea?
Rapala worlds favorite fishing lure
-
Leba
- veteran

-
Tudor, daca e user vechi primeste tratament preferential? Se creaza din nou niste precedente, nu tocmai ok.
-
Darth Vader
- utilizator nou

Bai frate, cum poti sa fii pe un forum, inclusiv de 2 lei.
Povestea lui Crysst , seamna cu cea a lui Maia Morgenstern din Balanta, ma rog sa traduc pentru eminentele ce scriu la acest subiect, : Balanta e un film romanesc si nu se da pe Discovery sau Viasat sau AXN Crime samd.
Ehh, acolo Maia e batuta si aproape violata de niste muncitori.
In fine, ideea e ca pana la urma tot orasul o considera pe ea o curva si bineinteles vinovata inclsiv femeile care ar trebui sa-i arate compasiune .
Asa si voi cu Crysst, sariti pe el si-l incoltiti ca el e anormalul !
Traiasca Homosexualitatea si vajnicii ei aparatori .
Crysst , eu inteleg ca gestul te scarbeste dar
nu inteleg daca ai curaj si fara sa fii Rambo de ce nu te duci la om acasa si ii dai ce vrea , fara margarina si fara arme, decat sa auzi aici pe unul ca georgica cel imberb cum se desfasoara de 2 lei , sau jedi cel care a invatat lectia de pe sticla sau toti papagalii care iti arunca ca tu esti de vina si ca a fost o gluma si tu esti botanist blah blah blah mai bine o rezolvai si acum nu mai citeai povete inaltatoare.
-
crysst
- veteran

leba scrie:e clar acum, totul se explica, pikeman e clona lui gerula.
howgh.
p.s. si mie mi se pare penibila faza cu armele. si puerila.
ia zii ma moldovene cat de puerila ti se pare?eu am impresia altceva....ca voi pe forumu asta sunteti neste zmei si super zmei sub protectia anonimatului.....adica f.u.t.e.t.i in gura pe oricine care nu zice ca voi, care nu face ca voi care nu e ca voi, si am venit eu care am dat mai multe date despre mine decat sunteti voi in stare sa procesati....drept urmare daca nu sunt ca voi inseamna ca sunt anormal. Bagati-va frate mintile in cap, ca nu e chiar asa...care e problema ca ii dau replica unui papagal care imi zice ca sunt foamea?, care e problema ca ii dau replica unui alt papagal care imi zice ca am o rabla de dacie, care e problema ca ii dau replica unui alt papagal care imi zice ca imi este teama/frica de un poponar?, nu stiu daca ati citit tot sau printre randuri....dar cam tot ce am scris eu acid pe forumul asta a venit ca replica si nu ca inceput.
Tu Radule.....in gluma sau in serios, as fi in stare sa pun pariu pe libertatea mea ca esti poponar PUNCT. Mai departe poti aduce ce argumente vrei, pentru mine asta esti...si cu riscul de a fi catalogat ca o persoana care face discriminare, v-as deporta pe toti pe o insula sa va regulati acolo pana muriti toti de sida.
Drept urmare toti care ma muscati de c u r va urez pofta buna.
-
tudor
- Moderator

-
Darth esti o clona verificata. Ori te opresti si scrii in numele tau, ori dispari.
Ultima oară modificat 26 Oct 2010, 21:06 de către
tudor, modificat 1 dată în total.