ma dezamagesti...aveam pretentii...rine scrie:ce naiba mai crysst![]()
a fi homosexual
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
@Darth Vader nu stiu cine esti, iti multumesc pentru aparare, nu este nevoie, crede-ma ca ma descurc cu haita de sacali...pana la urma sunt niste usere-nickname-uri....care latra. deja lumea crede ca mi-am facut clona sa imi sar in aparare.
Baietii veseli.....aveti toate datele necesare.....voi care m-ati facut cu ou si cu otet....va invit sa imi ziceti ce aveti si face to face.....eu spre deosebire de voi chiar sunt o persoana nu un user pe net....vuvuzelelor.
Baietii veseli.....aveti toate datele necesare.....voi care m-ati facut cu ou si cu otet....va invit sa imi ziceti ce aveti si face to face.....eu spre deosebire de voi chiar sunt o persoana nu un user pe net....vuvuzelelor.
Am sa raspund doar la ceea ce ma priveste.crysst scrie: ia zii ma moldovene cat de puerila ti se pare?eu am impresia altceva....ca voi pe forumu asta sunteti neste zmei si super zmei sub protectia anonimatului.....adica f.u.t.e.t.i in gura pe oricine care nu zice ca voi, care nu face ca voi care nu e ca voi, si am venit eu care am dat mai multe date despre mine decat sunteti voi in stare sa procesati....drept urmare daca nu sunt ca voi inseamna ca sunt anormal. Bagati-va frate mintile in cap, ca nu e chiar asa...care e problema ca ii dau replica unui papagal care imi zice ca sunt foamea?, care e problema ca ii dau replica unui alt papagal care imi zice ca am o rabla de dacie, care e problema ca ii dau replica unui alt papagal care imi zice ca imi este teama/frica de un poponar?, nu stiu daca ati citit tot sau printre randuri....dar cam tot ce am scris eu acid pe forumul asta a venit ca replica si nu ca inceput.[...]
Foarte puerila. Mai intai pentru faptul ca ma indoiesc de legalitatea detinerii acelor arme si mai apoi pentru ca nu cred sa-ti apartina. Dar asta e doar parerea mea. Mai era una pe-aici, adevarat zmeu de forum care defila cu arme la galeria foto, s-a lamurit cam toata lumea ce e cu personajul. Sper la modul cel mai sincer sa nu semeni deloc cu el.
Pe mine m-ai deranjat cu degetele in ochii stiucilor vii, de aia te-am avut in vizor, ca sa zic asa. Simplu fapt ca iti atrag atentia asupra acestui fapt sau pur si simplu imi exprim parerea nu inseamna ca te "f.u.t. in gura" sau te musc de c.u.r.. E doar o parere, atat.
Si nu vad legatura zonei din care sunt cu subiectul.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
leba.....ia si citeste...in special postul lui crysst (nu e coincidenta de usere) pe toate forumurile sunt inregistrat cu acelasi nickname.:
http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic. ... &start=105
acelasi subiect a fost discutat si pe alte forumuri....daca asta nu te-a convins imi zici si iti dau link si catre alea.....
cat despre zona....esti din Iasi? esti moldovean? atunci cum ai fi vrut sa iti zic? sau e vre-o problema in a fi moldovean si te-ai simtit muscat?
cat despre ala care defila cu un pistol cu gaz detinut legal....glumesti....mai uita-te o data in poza aia.....daca vrei iti postez si altele...si filmulet de la descindere daca vrei
http://www.anca.com.ro/forum/viewtopic. ... &start=105
acelasi subiect a fost discutat si pe alte forumuri....daca asta nu te-a convins imi zici si iti dau link si catre alea.....
cat despre zona....esti din Iasi? esti moldovean? atunci cum ai fi vrut sa iti zic? sau e vre-o problema in a fi moldovean si te-ai simtit muscat?
cat despre ala care defila cu un pistol cu gaz detinut legal....glumesti....mai uita-te o data in poza aia.....daca vrei iti postez si altele...si filmulet de la descindere daca vrei
@leba ia si citeste si pe siteul IGPR ia vezi se potrivesc datele? erau detinute legal armele (cu mici scapari)
http://www.igpr.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=8020
http://www.igpr.ro/relatii_publice/detalii.aspx?id=8020
poponare....imi pare rau dar nu iti mai pot raspunde de acum incolo la postari ar fi sub demnitatea mea.old_radu scrie:...ai cam strans din fese , nu demult , ca o pierzi ( libertatea nu virginitatea )crysst scrie:...
Tu Radule.....in gluma sau in serios, as fi in stare sa pun pariu pe libertatea mea ca esti poponar PUNCT....![]()
...eu zic sa nu-ti fortezi norocul