a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2010, 15:06

Fan , stai linistit ca stiu cine esti . :wink: O vreme am stat deoparte , doar am urmarit anumite chestii fara sa intervin . Sincer ..am facut bine . :wink: In tot acest timp , mi-am dat seama de alte chestii . In anumite privinte , Gerula are dreptate , dar asta nu inseamna ca in toate . Am vazut pe pielea mea cat poate abera intr-un timp record , dar asta-i alta poveste .

Revenind la subiect , n-am nimic cu homalaii , atat timp cat nu se manifesta pe strada si nu ies in evidenta . Treaba lor ce fac acasa , numai sa nu-i vad pe strada in timp ce se ling sau alte chestii ,cum ar fi adoptia de copii intr-un cuplu gay . :idea:
Aici ar fi mai mult de discutat , dar ca de obicei , se prefera circul si atacurile la persoana . De la o simpla discutie , s-a ajuns la mistouri si interogarii despre detinerea de arme . Ce treaba are una cu alta ?
Inca nu exista un topic unde sa nu sariti ca sacalii . Scandalul si circul sta la fiecare colt , asteptand o mica scanteie . :wink:

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 26 Oct 2010, 15:18

zii te rog fanule pretenului tau cel mai bun sa-si dea dreaq jos mustata aia de poponar nenorocit, sau, daca nu-si da jos mustata sa-si faca rost macar de o sapca deaia de piele cu lant asa sa faca tacamu complet daca tot isi zice terminator, eventual ar merge si niste pantaloni de aia de piele da cu doua gauri mari in dreptu bucilor si o zgarda cu tepusi, pai nu? ori esti bulangiu sadea ori nu mai esti

Imagine

http://www.youtube.com/watch?v=tdbt-sx5 ... re=related

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Oct 2010, 16:44

indian larry...ce tot ai dai cu sacalii in sus, sacalii in jos ? chiar crezi ca toti userii de pe forumul asta se cunosc sau sunt prieteni? si daca se mai arunca un misto ,ce? uiti amice ca bascalia , face parte din neamul nostru si am folosit-o in toate timpurile? asta, cu sacalii si carnea o folosesc unii care se cunosc intre ei .nu? ca sa nu fiu off: daca mi-aduc bine aminte pe forumul asta ai venit in "cuplu" .sau haita e de la doi in sus? :)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 26 Oct 2010, 16:51

:!: :!: :!: :!: :!:
...ma baieti !
...stricati topicul omului :lol:
...unii dintre voi au deslusit ,poate , ca eu sunt "poponarul"
...altii ati intuit foarte bine "mishto-ul" la care a fost supus onorabilul crysst
...unui user pe care il cunosc doar din discutii , i-am spus ieri , ca daca se ajunge la pagina 20 voi interveni
...ieri am ras cu lacrimi citind multitudinea de pagini in care el sustine cu vehementa ca eu sunt homosexual
...daca asa i-am spus eu , asa este ...poate baga mana in foc :lol:
...OK...vreau sa trag cateva concluzii la adresa lui si credeti-ma ca o fac cu o retinere deosebita :
-disputa a inceput atunci cand i-am atras atentia asupra modului cum tine stiucile (am fost primul care am sesizat acest lucru) si nu cred ca ati uitat cu cata vehementa a incercat sa ne contrazica , lamurindu-ne ca el are dreptate
-caracterul acestui om este conturat din atitudinea lui generala , dar si de faptul ca este in stare sa faca public ceea ce discuta in particular (mp)
-nu vreau sa ma mai intind , dar vreau sa inchei printr-o singura remarca :

Crysst , ai cazut singur cu c.u.r.u in p - - a ! :lol:

BOTANISTULE *

*botanist = unul care pune botul , nu unu care a terminat facultatea de botanica (explicatie doar pt. crysst)

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2010, 17:07

rine scrie: ca sa nu fiu off: daca mi-aduc bine aminte pe forumul asta ai venit in "cuplu" .sau haita e de la doi in sus? :)
Tu habar n-ai cand am venit pe forumul asta si in ce circumstante . Crezi ca stau acum sa-ti explic ? Am treaba amice .
Aici am facut o remarca referitor la ce va poate pielea . Cu ceva timp in urma , m-am distrat si eu putin . Ati adoptat aceeasi tactica(unii) . Chiar daca scanteile sareau doar intr-o anumita directie , voi muscati pe unde ma prindeati , fara sa va dau vreun motiv . Vezi cazul - pikeman.
Asa si aici . Nu v-a convenit faptul ca baiatul asta tine stiucile de ochi , si acum bagati batul prin gard oriunde aveti ocazia .
rine scrie: chiar crezi ca toti userii de pe forumul asta se cunosc sau sunt prieteni?
Trebuie sa precizez ca sunteti un grup relativ restrans in astfel de cazuri . Tocmai daia v-am zis sacali . :twisted: Bineinteles , voua ..astia din grupul vesel .
rine scrie:si daca se mai arunca un misto ,ce?
Nimic anormal daca ar fi tocmai asa...insa aici , totul este un "misto" , pricepi? "Misto" e doar o forma mai plastica ...

Dupa acest post , urmareste cate replici vin inspre mine . :lol:

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Oct 2010, 17:20

sunt primul :lol: am habar cum si in ce circumstante :!: altfel n-as fi pomenit :twisted:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2010, 17:28

rine scrie: daca mi-aduc bine aminte pe forumul asta ai venit in "cuplu"
rine scrie: am habar cum si in ce circumstante :!: altfel n-as fi pomenit :twisted:
Clar nu-ti aduci bine aminte , dar nici nu stau sa-ti explic .

Eu zic pas la polemici . :arrow:

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 26 Oct 2010, 17:32

crysst , am si eu o intrebare, da' raspunde sincer ... ai terminat liceul???
ai niste manifestari mai dubioase decat cel cu margarina, adica ala mi se pare pajnic si un bun mijtocar, dar tu cu pozele tale cu arsenalul secolului si cautati-ma nush unde si iote ce masina am si ce jmecher sunt eu mi se pare ca o dai in jenant total, pe net se fac multe mijtouri, mai mult sau mai putin finutze, insa un caracter integru stie sa raspunda la fel...ceea ce faci tu e o penalitate de gradinita...de ex ce scop are poza cu armele, ai o pasiune mai exotica, foarte bine, dar nu cred ca se discuta astfel de chestii aici...adica scopul vadit al pozelor cu armele alea si procesul in care zici ca esti implicat este de "intimidare" ... pacat, pareai baiat fain, pana la un punct

si mai e o chestie, topicul asta e cel mai jenant topic ever pe care am putut sa il vad pe un forum de pescuit fie si la cafenea, niste oameni integri nu s-ar balacari intr-o astfel de ciorba patetica, dar nah, unii chiar nu merg la pescuit si intra aici sa bata p**a ... dar cum functioneaza legea "nu-ti place, nu citi" sau "nu-ti place cine conduce tara, pleaca" cred ca se poate aplica

e mai interesant topicu ala cu lasatu de fumat

:wink: :lol: :lol: :lol:

dhiar nu mai merita citit aci decat topicul cu sibienii, cel cu starea oltului, echpamentele, bancurile de la cafenea si anunturi de vanzare-cumparare, restu e de kkt

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 26 Oct 2010, 19:32

pikeman scrie:crysst , am si eu o intrebare, da' raspunde sincer ... ai terminat liceul???
ai niste manifestari mai dubioase decat cel cu margarina, adica ala mi se pare pajnic si un bun mijtocar, dar tu cu pozele tale cu arsenalul secolului si cautati-ma nush unde si iote ce masina am si ce jmecher sunt eu mi se pare ca o dai in jenant total, pe net se fac multe mijtouri, mai mult sau mai putin finutze, insa un caracter integru stie sa raspunda la fel...ceea ce faci tu e o penalitate de gradinita...de ex ce scop are poza cu armele, ai o pasiune mai exotica, foarte bine, dar nu cred ca se discuta astfel de chestii aici...adica scopul vadit al pozelor cu armele alea si procesul in care zici ca esti implicat este de "intimidare" ... pacat, pareai baiat fain, pana la un punct

si mai e o chestie, topicul asta e cel mai jenant topic ever pe care am putut sa il vad pe un forum de pescuit fie si la cafenea, niste oameni integri nu s-ar balacari intr-o astfel de ciorba patetica, dar nah, unii chiar nu merg la pescuit si intra aici sa bata p**a ... dar cum functioneaza legea "nu-ti place, nu citi" sau "nu-ti place cine conduce tara, pleaca" cred ca se poate aplica

e mai interesant topicu ala cu lasatu de fumat

:wink: :lol: :lol: :lol:

dhiar nu mai merita citit aci decat topicul cu sibienii, cel cu starea oltului, echpamentele, bancurile de la cafenea si anunturi de vanzare-cumparare, restu e de kkt
Nu-ti place? Pleaca. :lol:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 26 Oct 2010, 19:33

e clar acum, totul se explica, pikeman e clona lui gerula.
howgh.
:twisted:

p.s. si mie mi se pare penibila faza cu armele. si puerila.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns