a fi homosexual

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 26 Oct 2010, 12:11

crysst scrie:ia vezi burtea....e vre-o asemanare in ce are flacaul ala in spinare si ce aveam eu?

Imagine

@Jedi, uni isi baga strombeleu prin parti care ar trebui folosite la altceva, altii isis baga in vena, altii isi bat nevasta, altii colectioneaza capace de bere....mi imi plac armele....de ce trebuia neaparat sa fac ceva cu ele? sau daca vroiam sa fac ceva nu imi ajungea una cu 100 de cartuse?

Dar ce ciudatenii de flinte sint astea? Primele 3 din plan apropiat arata foarte "gay pride" ...Sint arme serioase sau editii din alea ..memorabilia...sau paintball ?

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 26 Oct 2010, 12:18

Ca bine zici Zuckala...as mai adauga.... MARS CLONA..Nu mai pune botul nimeni la incercarile tale puerile,de ati acoperi reala identitate...Mai bine raspunde odata la intrebarea ce ti-am pus-o cu doua-trei pagini mai incolo...Nu poti nega asemanarea ta cu talibanul tolanit in iarba...este?
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 12:19

@jedi....nu ma fa sa cred ca esti un pacalici........

walther G22
http://www.google.ro/images?hl=ro&q=wal ... CCIQsAQwAw

beretta cx4 storm
http://www.google.ro/images?hl=ro&rlz=1 ... CCUQsAQwBA

plus un AK47 modificat.......arme tactice nativ sau cu aspect tactical.

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 26 Oct 2010, 14:16

Zuckala, te doare rau mai? Ia un distonocalm.
Tristiane, cand ai dat zece milioane sa te ierte aia de la Sacaiala ca ai indesat stiucile in traista faceai mai putina galagie. Sau credeai ca nu se afla?
Discutia e despre homosexuali, nu despre armele lui Rambo de la Slobozia, si cel mai celebru homosexual de pe forumurile de pescuit e Adelin. Adica omul care si-a pus singur pe forum poza asta:

Imagine

A zis bine Gerula pe undeva ca un om normal nu-si posteaza singur o poza in care apare epilat, lucios, cu blugi cu talie joasa, de femeie, cu palarie de cowboy. Ce naiba, ce barbat se epileaza pe piept?

crysst
veteran
veteran

Mesaj de crysst » 26 Oct 2010, 14:18

chiar marfa avatu......
cat despre arme....sunt armele mele si nu locuiesc in Slobozia....si nici rambo nu imi zice....

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 26 Oct 2010, 14:22

Gerula
Si eu am fost epilat pe piept azi vara si dat cu ulei de plaja vara la mare.Si asta ce inseamna ?
Dupa spuse-le tale sunt catalogat drept gay.nu?
Lasa-ne !!!
Lasa-ne!!!!
Imagine

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 26 Oct 2010, 14:24

crysst scrie:chiar marfa avatu......
cat despre arme....sunt armele mele si nu locuiesc in Slobozia....si nici rambo nu imi zice....
a fost un pic pe langa :lol: :lol: probabil ca de la sare.. :lol: :lol:

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 26 Oct 2010, 14:43

Cum dracu se face ca FANE-GERULA asta , apare mai pe toate topicurile ?
Se vede clar ca are o problema...cu Adelin si cu alti cativa apropiati , care la randul lor au fost in clinciuri cu Gerula .
Faptul ca permiteti si alimentati circul , iar ma duce gandul la "cotet" . :lol: Totul se rezuma la trafic , dandu-i dreptate lui Adelin : "atat timp cat faci trafic , nu te banez" . :idea:
Pe deoparte huliti in haita , pe deoparte va place mocirla . :wink: Unul tot indeamna iesitul pe balta , dar tot el are cele mai multe posturi aici. :lol:

Si sa nu fiu off-topic , tin sa remarc ca acest topic este tot mai proFUND si INCURajator . :lol: :lol:

PS: va epilati cu ceara sau cu epilator ? :lol: :lol:

fan G E R U L A
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de fan G E R U L A » 26 Oct 2010, 14:56

Indian Larry, dar cu tine ce am? Ca si tu parca esti pus la coltul rusinica pe forumul lui Gerula. Adelin si inca vreo trei au sarit sa ma faca in toate felurile de cum i-am dat dreptate lui Gerula, si te miri ce-am cu ei?
Ariann, nu prea stiu ce parere o avea Gerula despre barbatii care se epileaza, n-ai decat sa-l intrebi. Dupa mine, daca un brunet paros ca o maimuta se epileaza inainte sa mearga la mare, inseamna ca vrea sa se bronzeze si el pe piept. Daca un sfrijit cu par de culoarea cozii de la caine ca Adelin se epileaza si se da cu ulei cand merge la peste, isi face poza cu blugi de femeie pe el si cu palarie de cowboy in cap si o pune singur pe forum, e cam alta treaba nu crezi?

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 26 Oct 2010, 15:01

GErula

Nu pot cataloga un om dupa descrierile tale.Daca iesi in oras vezi multi ciudati imbracati ciudat sau poate straniu uneori.Eu zic ca,atata timp cat nu te prinde de cocosel,sau nu iti spune povesti despre margarina ,prezumtia exista.Poate si el voia sa se bronzeze pe piept,si palaria o purta ca sa nu ii bata soarele in cap.Poate astfel de blugi in confera o comoditate la pescuit.Na ,pareri diferite!
Imagine

Scrie răspuns