15 - 17 - 22 decembrie 1989. Ne mai amintim?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 28 Dec 2010, 22:41

Cand ma gandesc ca gandacul ala de Dan Iosif a murit in patul lui....in loc sa primeasca in ceafa un glont cum se cadea! Acum stim ca a fost unul din cei ce a orhestrat tragerea asupra civililor la Sala Palatului, de fapt a facut diversiune: a si angajat un amic, campion national la talere, unu Stoica, sa se faca ca trage ca sa produca panica. Uite cine ne-a facut-o! Iar scarba de Iliescu sper sa crape calcat de tramvai sau de tren, fi-iar neamul!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 29 Dec 2010, 09:55

imi amintesc deSilviu Brucan. Cate si-o primit cand a zis ca romanilor le trebuiesc 20 de ani sa-si revina. Au trecut 21 de ani si tot intr-o criza o tinem.
Si da, doar votul mai poate schimba ceva. Lipsind de la vot, dam ocazia votantilor de serviciu sa-si faca treaba. Problema e ca la ultimele alegeri nu prea am vazut nimic care sa merite votul meu :cry:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 29 Dec 2010, 13:59

zamfi,
sa imi aduci aminte sa iti povestesc eu zilele mele de la revolutie, e de vorbit
Poate ne cheama Ilie la "una mica" si avem timp de povesti... :wink: Ca si eu am povesti legate de '89...Cred ca si Ilie si cine o mai veni :wink:
Din pacate ,recunosc, ca la 20 de ani ma credeam liber si aveam mii de sperante! Acum am ramas doar cu libertatea si asta cata mi-o(mai) permit guzganii :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 29 Dec 2010, 22:59

Iliescu de Craciun/ Tu esti porcul cel mai bun

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 30 Dec 2010, 12:38

Fario_nebunu scrie:Iliescu de Craciun/ Tu esti porcul cel mai bun
:lol1: :lol1: :wallbash:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 30 Dec 2010, 13:04

zamfi scrie:
zamfi,
sa imi aduci aminte sa iti povestesc eu zilele mele de la revolutie, e de vorbit
Poate ne cheama Ilie la "una mica" si avem timp de povesti... :wink: Ca si eu am povesti legate de '89...Cred ca si Ilie si cine o mai veni :wink:
Din pacate ,recunosc, ca la 20 de ani ma credeam liber si aveam mii de sperante! Acum am ramas doar cu libertatea si asta cata mi-o(mai) permit guzganii :twisted:
Cu mare drag. :wink:

TopGear
senior
senior

Mesaj de TopGear » 03 Ian 2011, 16:15

"Comunisti au fost, comunisti sunt inca...."

Treaba e ca cei care au venit la putere imediat dupa 89, erau tot din vechea garda. Mai mult sau mai putin scoliti si indoctrinati in comunism. Vorba voastra: criza e un pretext de imbogatire a unora. PDL-ul m-a dezamagit in ultimul hal. Nici PSD-iastii nu a au fost mai buni, dar adevarul e ca nu mai ai din cine alege cand este sa mergi la vot, oricat ai intoarce listele pe fata sau pe dos. In plus fata de asta, au emigrat mii de intelectuali din Romania in ultimii ani, asa ca vedeti si voi ce am fost si ce am ajuns in ziua de azi.

Pacat. Mare pacat pentru cei care au cazut la revolutie pentru ca sa ofere Romaniei un viitor mai bun. Bataie de joc, ce mai...

Scrie răspuns