15 - 17 - 22 decembrie 1989. Ne mai amintim?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Cand ma gandesc ca gandacul ala de Dan Iosif a murit in patul lui....in loc sa primeasca in ceafa un glont cum se cadea! Acum stim ca a fost unul din cei ce a orhestrat tragerea asupra civililor la Sala Palatului, de fapt a facut diversiune: a si angajat un amic, campion national la talere, unu Stoica, sa se faca ca trage ca sa produca panica. Uite cine ne-a facut-o! Iar scarba de Iliescu sper sa crape calcat de tramvai sau de tren, fi-iar neamul!
imi amintesc deSilviu Brucan. Cate si-o primit cand a zis ca romanilor le trebuiesc 20 de ani sa-si revina. Au trecut 21 de ani si tot intr-o criza o tinem.
Si da, doar votul mai poate schimba ceva. Lipsind de la vot, dam ocazia votantilor de serviciu sa-si faca treaba. Problema e ca la ultimele alegeri nu prea am vazut nimic care sa merite votul meu
Si da, doar votul mai poate schimba ceva. Lipsind de la vot, dam ocazia votantilor de serviciu sa-si faca treaba. Problema e ca la ultimele alegeri nu prea am vazut nimic care sa merite votul meu

Poate ne cheama Ilie la "una mica" si avem timp de povesti...zamfi,
sa imi aduci aminte sa iti povestesc eu zilele mele de la revolutie, e de vorbit

Din pacate ,recunosc, ca la 20 de ani ma credeam liber si aveam mii de sperante! Acum am ramas doar cu libertatea si asta cata mi-o(mai) permit guzganii

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Cu mare drag.zamfi scrie:Poate ne cheama Ilie la "una mica" si avem timp de povesti...zamfi,
sa imi aduci aminte sa iti povestesc eu zilele mele de la revolutie, e de vorbitCa si eu am povesti legate de '89...Cred ca si Ilie si cine o mai veni
![]()
Din pacate ,recunosc, ca la 20 de ani ma credeam liber si aveam mii de sperante! Acum am ramas doar cu libertatea si asta cata mi-o(mai) permit guzganii

"Comunisti au fost, comunisti sunt inca...."
Treaba e ca cei care au venit la putere imediat dupa 89, erau tot din vechea garda. Mai mult sau mai putin scoliti si indoctrinati in comunism. Vorba voastra: criza e un pretext de imbogatire a unora. PDL-ul m-a dezamagit in ultimul hal. Nici PSD-iastii nu a au fost mai buni, dar adevarul e ca nu mai ai din cine alege cand este sa mergi la vot, oricat ai intoarce listele pe fata sau pe dos. In plus fata de asta, au emigrat mii de intelectuali din Romania in ultimii ani, asa ca vedeti si voi ce am fost si ce am ajuns in ziua de azi.
Pacat. Mare pacat pentru cei care au cazut la revolutie pentru ca sa ofere Romaniei un viitor mai bun. Bataie de joc, ce mai...
Treaba e ca cei care au venit la putere imediat dupa 89, erau tot din vechea garda. Mai mult sau mai putin scoliti si indoctrinati in comunism. Vorba voastra: criza e un pretext de imbogatire a unora. PDL-ul m-a dezamagit in ultimul hal. Nici PSD-iastii nu a au fost mai buni, dar adevarul e ca nu mai ai din cine alege cand este sa mergi la vot, oricat ai intoarce listele pe fata sau pe dos. In plus fata de asta, au emigrat mii de intelectuali din Romania in ultimii ani, asa ca vedeti si voi ce am fost si ce am ajuns in ziua de azi.
Pacat. Mare pacat pentru cei care au cazut la revolutie pentru ca sa ofere Romaniei un viitor mai bun. Bataie de joc, ce mai...