22 DECEMBRIE m-a gasit in padure. Eram cu bunicu si cu tata dupa lemne si la cateva sute de metri se auzeau impuscaturi. Erau vanatorii la braconat, ca se apropia craciunul si un carnat de mistret nu strica.
Cand am ajuns in sat am auzit ca a fost alungat ceausescu, dar nimeni nu stia nimic sigur. abia mai tarziu si-au dat drumul oamenii. Unu dintre vanatorii din padure patrula prin sat cu pusca incarcata sa-i impuste pe teroristi daca-i prinde.
Dar ce-mi amintesc mai bine e dupa 90 cand la o iesire cu prietenii la tebea si iliescu era in zona si isi facea baia de multime ca tot omu' Cand a trecut pe langa noi a intins mana spre mine si m-am intors instant cu spatele la el. Am reusit sa vad fata lui surprinsa, "cum s-a putut intampla una ca asta"?
E pacat ca au murit oameni la revolutie si ma rog ca Dumnezeu sa aiba grija de sufletele lor.
P.S. prin 98 am avut un locotenent in armata care a fost banuit de terorism si care inca era cadru activ. Imi amintesc cum a gasit si luat de la groapa de gunoi o stema dintr-un steag din ala comunist si a spalat-o cu mana lui