http://www.libertatea.ro/stire/iliescu- ... 24765.html
Io cred ca , dupa cat am vazut eu cat de confuza si unii chiar maneliste sunt generatiile dupa '90 , sa fie oameni care sa mai si creada in gesturi de o rara perfidie de care numai comunistii pot da dovada.
Si ca sa va faceti idee despre cate minciuna au bagat in noi acesti shobolani roshii, va spun doar ca tatal lui, de al carui trecut de ilegalist a facut ion iliescu atata caz , a fost condamnat pentru furtul unei barci la dunare la Oltenita , nicidecum pentru mai stiu eu ce acte de sabotaj antigermanice , antiimperialiste si antifasciste !
De numele lui ion iliescu se leaga , oamenii omorati cel putin cei dupa moartea lui ceausescu. pentru ca in Bucuresti s-a tras si pe 7 ianuarie si in Timisoara si pe 3 sau 4, dar si a unor ofiteri patrioti din ministerul de interne evident anti-kgb .
Ca sa nu mai punem la socoteala mineriadele ce au facut sa plece din tara cei mai buni tineri din Romania - studentii ce atunci faceau facultatea pe bune, nu ca acum .
Si asta doar legat de '89-'90.
acest individ este un exemplu sinistru de pana unde te poti duce cu compromisul pentru pohta ta de marire , caci el este un instrument in mainile celor ce l-au educat.
Nu faceti ca el.

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !