vand raci
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
vand raci
vand raci pret-20 lei kg
detali -pm
detali -pm
-
- utilizator constant
- Ungureanu Ovidiu
- utilizator constant
Re: vand raci
-vii, proaspeti, congelati?nightfishing01 scrie:vand raci pret-20 lei kg
detali -pm
- danielcocea
- veteran
Buni racii...
doar ca pe la MAGAZINELE de profil pretul este intre 12-16 Ron/kg , dar daca-s crescuti in Lacul Morii merita!
Acolo s-au facut investitii seriose in fermele de raci; sau poate or fi creveti si nu s-a exprimat omul corect.
Oricum fiecare este liber sa faca ce vrea cu banii lui.
Succes!
doar ca pe la MAGAZINELE de profil pretul este intre 12-16 Ron/kg , dar daca-s crescuti in Lacul Morii merita!
Acolo s-au facut investitii seriose in fermele de raci; sau poate or fi creveti si nu s-a exprimat omul corect.
Succes!
in magazine sunt vii? sau macar proaspeti? daca da,vreau si eu.zeff scrie:Buni racii...
Succes!

daca nu,dau 4ron in plus. cred ca merita.
imi dati si mie o reteta buna pentru prepararea racilor? n-am mancat niciodata dar vreau sa incerc.
Eu am mancat si sunt super gustosi, sunt o gramada de retete, ce stiu eu e ca trebuie sa fie neaparat vii inainte sa-i pui la fiert, altfel se zice ca sunt periculosi, sincer nu stiu sigur de ce...ranga scrie:
in magazine sunt vii? sau macar proaspeti? daca da,vreau si eu.![]()
daca nu,dau 4ron in plus. cred ca merita.
imi dati si mie o reteta buna pentru prepararea racilor? n-am mancat niciodata dar vreau sa incerc.
Doar ca iti trebuie sa ai cateva bucati mai multe, altfel iti faci numai pofta

Gandeste-te ce poti sa mananci de la un rac din coada si clesti...
Pofta buna