ii fierbi..... daca mai faci si un sos din: 1 lingura de unt topit; 4 catei de usturoi pisat; 1 lamaie stoarsa.... si mult vin alb in pahareranga scrie:imi dati si mie o reteta buna pentru prepararea racilor? n-am mancat niciodata dar vreau sa incerc.
vand raci
Moderatori: Adelin, johnnybravo, tudor, Moderatori
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
- stefanflorin
- veteran

-
Istyfishmaster
- utilizator nou

Salut.zeff scrie:Buni racii...
doar ca pe la MAGAZINELE de profil pretul este intre 12-16 Ron/kg , dar daca-s crescuti in Lacul Morii merita!
Acolo s-au facut investitii seriose in fermele de raci; sau poate or fi creveti si nu s-a exprimat omul corect.
Oricum fiecare este liber sa faca ce vrea cu banii lui.
Succes!
Eu odata am vazut cateva buc de raci vii la noi la Real (Oradea) si pretul a fost 75 de RON/kg!!!
ps.: racii sunt ff gustoase;)
cu cateva boabe de piper,cateva enibahar,o foaie de dafin ,o lingura de sare..un pahar de vinNemernic scrie: ii fierbi.....
pana sa-i pui la fiert ,de la coada ..aripioara din mijloc (aia fixa) o rasucesti cu 180 de grade si tragi. iese un matz(intestinul gros).
dupa ce au fiert, scoti capacele alea de pe spate si le umpli cu carnea de la coada si clesti tocata mai mare cu-n cutit , si umpli cu amestec de carne si orez fiert pe trei sferturi si pe urma calit un pic in putin ulei cu niste usturoi tocat marunt. dupa ce ai umplut carapacele cu amestecul asta mai dai la cuptorul gata incins 10 minute.
-
nightfishing01
- utilizator constant

Eu acum am intrat in posesia a 3kg si... sunt dementiali. Cred ca-mi fac abonament la tinenightfishing01 scrie:ma scuzati dar unii mai si pescuim,
deci racii musai sa fie vii ca altfel nu se stie
despre pret mi se pare ok cine vrea ia cine nu nu
de preferat comanda cu o zi inainte
0766 37 89 22 gabi
Bucuresti
si aici as mai adauga ceva:se taie capul de la semnul de imbinare cu corpul si se scot maruntaiele sub jet de apa care ies destul de grupat.in felul asta nu mai raman parti de care sa te feresti cand ai maninci...pofta mare!pana sa-i pui la fiert ,de la coada ..aripioara din mijloc (aia fixa) o rasucesti cu 180 de grade si tragi. iese un matz(intestinul gros).
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
- stefanflorin
- veteran

reteta clasica
spalati bine, scos intestinul gros, fierti
mujdei de usturoi cu otet si zeama de unde ai fiert racii
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=14506
Spor la vanzare!
spalati bine, scos intestinul gros, fierti
mujdei de usturoi cu otet si zeama de unde ai fiert racii
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=14506
Spor la vanzare!