numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
Nemernic
- veteran

- Mesaje: 3962
- Membru din: 25 Mai 2010, 10:15
- Localitate: Din balta'n balta
Mesaj
de Nemernic » 18 Noi 2011, 23:09
ranga scrie:imi dati si mie o reteta buna pentru prepararea racilor? n-am mancat niciodata dar vreau sa incerc.
ii fierbi..... daca mai faci si un sos din: 1 lingura de unt topit; 4 catei de usturoi pisat; 1 lamaie stoarsa.... si mult vin alb in pahare

Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...
-
stefanflorin
- veteran

- Mesaje: 2431
- Membru din: 23 Mar 2010, 10:43
- Localitate: Bucuresti/Craiova
Mesaj
de stefanflorin » 18 Noi 2011, 23:15
Si cand ma gandesc cati prindeam la undita da-mi era sila de ei

acus eram milionar.
Urasc atarnatorii!
-
Istyfishmaster
- utilizator nou

- Mesaje: 10
- Membru din: 22 Sep 2011, 20:29
- Localitate: Oradea
Mesaj
de Istyfishmaster » 18 Noi 2011, 23:17
zeff scrie:Buni racii...
doar ca pe la MAGAZINELE de profil pretul este intre 12-16 Ron/kg , dar daca-s crescuti in Lacul Morii merita!
Acolo s-au facut investitii seriose in fermele de raci; sau poate or fi creveti si nu s-a exprimat omul corect.
Oricum fiecare este liber sa faca ce vrea cu banii lui.
Succes!
Salut.
Eu odata am vazut cateva buc de raci vii la noi la Real (Oradea) si pretul a fost 75 de RON/kg!!!
ps.: racii sunt ff gustoase;)
-
rine
- veteran

- Mesaje: 2820
- Membru din: 25 Apr 2009, 21:29
Mesaj
de rine » 18 Noi 2011, 23:25
Nemernic scrie:
ii fierbi.....
cu cateva boabe de piper,cateva enibahar,o foaie de dafin ,o lingura de sare..un pahar de vin
pana sa-i pui la fiert ,de la coada ..aripioara din mijloc (aia fixa) o rasucesti cu 180 de grade si tragi. iese un matz(intestinul gros).
dupa ce au fiert, scoti capacele alea de pe spate si le umpli cu carnea de la coada si clesti tocata mai mare cu-n cutit , si umpli cu amestec de carne si orez fiert pe trei sferturi si pe urma calit un pic in putin ulei cu niste usturoi tocat marunt. dupa ce ai umplut carapacele cu amestecul asta mai dai la cuptorul gata incins 10 minute.

-
nightfishing01
- utilizator constant

- Mesaje: 288
- Membru din: 20 Noi 2008, 22:08
Mesaj
de nightfishing01 » 19 Noi 2011, 08:34
ma scuzati dar unii mai si pescuim,
deci racii musai sa fie vii ca altfel nu se stie
despre pret mi se pare ok cine vrea ia cine nu nu
de preferat comanda cu o zi inainte
0766 37 89 22 gabi
-
feugen
- veteran

- Mesaje: 2972
- Membru din: 21 Oct 2007, 20:46
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de feugen » 19 Noi 2011, 18:47
nightfishing01 scrie:ma scuzati dar unii mai si pescuim,
deci racii musai sa fie vii ca altfel nu se stie
despre pret mi se pare ok cine vrea ia cine nu nu
de preferat comanda cu o zi inainte
0766 37 89 22 gabi
Eu acum am intrat in posesia a 3kg si... sunt dementiali. Cred ca-mi fac abonament la tine

Bucuresti
-
keymaker
- senior

- Mesaje: 421
- Membru din: 26 Dec 2005, 13:57
- Localitate: GALATI
Mesaj
de keymaker » 19 Noi 2011, 19:03
pana sa-i pui la fiert ,de la coada ..aripioara din mijloc (aia fixa) o rasucesti cu 180 de grade si tragi. iese un matz(intestinul gros).
si aici as mai adauga ceva:se taie capul de la semnul de imbinare cu corpul si se scot maruntaiele sub jet de apa care ies destul de grupat.in felul asta nu mai raman parti de care sa te feresti cand ai maninci...pofta mare!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
-
stefanflorin
- veteran

- Mesaje: 2431
- Membru din: 23 Mar 2010, 10:43
- Localitate: Bucuresti/Craiova
Mesaj
de stefanflorin » 19 Noi 2011, 19:47
Pfaiiiiii ce pofta mi-ati facut

gabiii moca nu dai si tu fro 3-4 kile?

Urasc atarnatorii!
-
rine
- veteran

- Mesaje: 2820
- Membru din: 25 Apr 2009, 21:29
Mesaj
de rine » 19 Noi 2011, 20:52
nightfishing01 scrie:vand raci pret-20 lei kg
detali -pm
mai ....chiar...sunt "noi" ?
pune poze
