vand raci

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ranga
veteran
veteran
Mesaje: 2578
Membru din: 17 Aug 2010, 11:57

Mesaj de ranga » 21 Dec 2011, 21:35

danielcocea scrie:la mine in carfur azi aveam....19.80 ron/kg....si niste din aia mari rau.... :lol:
in care carfur? erau vii? multam!

kleniacul
veteran
veteran
Mesaje: 1221
Membru din: 20 Ian 2011, 22:45
Localitate: bucuresti localitate înfrăţită cu Cernobîl

Mesaj de kleniacul » 21 Dec 2011, 21:40

ranga scrie:Nu stiu cum o sa mananc, pentru ca pana acum n-am gustat asa ceva. Nu stiu cum or fi... :oops: Mi-e sa nu iau teapa cum am luat cu ciorba de burta. :lol: Prea o lauda toata lumea, si cum la mine in familia nu s-a gatit asa ceva, am zis hai sa incerc si eu , ca prea zic astia cu foc. Era sa vomit pe masa cand am simtit bucatile alea de burta.. :twisted: mi se pare cea mai scarboasa mancare posibila!
Sper din tot sufletul sa nu patesc asa si cu racii, desi cred ca-i alta poveste. :D
Era probabil proaspata burta,deci misca,de aia ti-a venit greata!! Multa lume face ciorba de burta ca pe o piftie groasa,deci naspa.Cica in ciorba trebuie sa pui,pt gust fantastischon,copita si coada de vita,cih.Racii au un gust usor fad,ca salaul,smecheria este sosul cu care-i servesti,daca-l prepari tu trebuie sa-l faci mai usor,mai digerabil,de ex eu in Delta cind maninc la niste lipoveni pe care-i cunosc in Mila 23 nu pot minca mujdeiul de usturoi ,e facut cu otet si nu pot sa-l suport ,mai bine ma abtin ,decit sa fac precum un prieten,ce bun e si dupa vreo doua ore regurgita cu sirg.

T.Adrian
veteran
veteran
Mesaje: 1282
Membru din: 13 Ian 2010, 23:27
Localitate: Bucuresti
Contact:

Mesaj de T.Adrian » 21 Dec 2011, 21:49

ranga scrie:
danielcocea scrie:la mine in carfur azi aveam....19.80 ron/kg....si niste din aia mari rau.... :lol:
in care carfur? erau vii? multam!
Ala din Colentina.
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Avatar utilizator
ranga
veteran
veteran
Mesaje: 2578
Membru din: 17 Aug 2010, 11:57

Mesaj de ranga » 21 Dec 2011, 21:51

Nu stiu daca era proaspata sau nu, cert este ca mi-a crescut temperatura 180C cand am simtit in dinti bucatile alea. La vreo cateva luni am avut nesansa sa intru in bucataria aia exact cand se fierbea burta. :oops: Nu vreau sa-mi aduc aminte..
Maine vreau sa prepar raci, mor de pofta!
Daniel, zi-mi te rog la care carfur sa ma duc, ca nu mai pot.. :(

Avatar utilizator
ranga
veteran
veteran
Mesaje: 2578
Membru din: 17 Aug 2010, 11:57

Mesaj de ranga » 21 Dec 2011, 22:02

T.Adrian scrie:Ala din Colentina.
multam! :bere: maine papam raci.

kleniacul
veteran
veteran
Mesaje: 1221
Membru din: 20 Ian 2011, 22:45
Localitate: bucuresti localitate înfrăţită cu Cernobîl

Mesaj de kleniacul » 21 Dec 2011, 22:12

ranga scrie:
T.Adrian scrie:Ala din Colentina.
multam! :bere: maine papam raci.
Eu iti tin pumnii.Vezi sa scapi de intestinul ala cu mizerii.Ar trebui,dupa atitea sfaturi ,sa fie o revelatie.Pofta buna.

rine
veteran
veteran
Mesaje: 2820
Membru din: 25 Apr 2009, 21:29

Mesaj de rine » 21 Dec 2011, 23:36

ia de aici una subtire...pentru obrazuri finutze, de sarbatori :lol:
fierbi gandacii (cum ai citit pe aici) ,faci o maioneza cu mustar( sa nu fie ,iute, cu hrean ,dijon,si alte porcarele) maxim, picant( aia inseamna aromat ninci decum iute) un galbenush fiert tare ,si pui doi catei pisati de usturoi. cand e gata "latura" pui carnea scopita de la gandaci. amesteci bine si pui pe paine prajita. mai multt aramita sa nu fie arsa tare. da' la musafiri. soacra sa fie,sigur te place :lol: stii ce udatura trebuie...raci sa ai :lol:

Avatar utilizator
ranga
veteran
veteran
Mesaje: 2578
Membru din: 17 Aug 2010, 11:57

Mesaj de ranga » 21 Dec 2011, 23:52

Baieti, va multumesc frumos! :bere: Din atatea retete, nu stiu pe care sa o aleg. Cred ca jumatate ii fierb si ii consum cu mujdei si jumatate ii fac cum ai zis tu rine. Cota de inundatii in gura a fost depasita... :lol: Dabia astept! O sa va pun poze sa vedeti ce mi-a iesit. :D

Avatar utilizator
sorinB
veteran
veteran
Mesaje: 14730
Membru din: 25 Ian 2007, 00:06
Localitate: sibiu

Mesaj de sorinB » 22 Dec 2011, 00:26

ranga scrie:Baieti, va multumesc frumos! :bere: Din atatea retete, nu stiu pe care sa o aleg. Cred ca jumatate ii fierb si ii consum cu mujdei si jumatate ii fac cum ai zis tu rine. Cota de inundatii in gura a fost depasita... :lol: Dabia astept! O sa va pun poze sa vedeti ce mi-a iesit. :D
Eu zic sa faci o portie cum zice rine, si o portie asa:
dupa ce fierbi racii, scoti bucatelele din clesti si din coada, pui pe ele putina sare, piper, le tavalesti putin prin faina, si le prajesti putin in tigaie, cu ulei...
Apoi le iei si le "arunci' intr-o cana cu mujdei si le lasi vreo 10 min... si gata, scurt si foarte gustos... :wink:
Acuma ai de unde alege, pofta intinsa! :)

Avatar utilizator
danielcocea
veteran
veteran
Mesaje: 1311
Membru din: 16 Noi 2009, 19:14
Localitate: la peste----<*))))><-Buc.

Mesaj de danielcocea » 22 Dec 2011, 07:36

ranga scrie:
danielcocea scrie:la mine in carfur azi aveam....19.80 ron/kg....si niste din aia mari rau.... :lol:
in care carfur? erau vii? multam!
ma ....azi dimineata mai erau si vii......dar au ramas putini....vino si tu si alege ti ce ti place.... :)

Scrie răspuns