numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
nightfishing01
- utilizator constant

- Mesaje: 288
- Membru din: 20 Noi 2008, 22:08
Mesaj
de nightfishing01 » 20 Noi 2011, 07:47
rine scrie:nightfishing01 scrie:vand raci pret-20 lei kg
detali -pm
mai ....chiar...sunt "noi" ?
pune poze

''noi '' domle cu termen de garantie+ stampila pe cochilie , nu fac '8' precum cadanele din harem dau banii inapoi

-
feugen
- veteran

- Mesaje: 2972
- Membru din: 21 Oct 2007, 20:46
- Localitate: Bucuresti
-
Contact:
Mesaj
de feugen » 20 Noi 2011, 08:52
Se spala bine, se pune apa la fiert cu sare, foi dafin, boabe piper, un pahar de vin alb. Cand apa clocoteste, se scoate intestinul legat de aripioara de la coada (cea din mijloc) prin rasucurea cozii si tragere. Dupa aceasta operatie se pun racii in apa clocotinda. Se fierb timp de cca 15 minute (de cand s-a pus ultimul rac in apa). Se piseaza usturoi si se face mujdei cu zeama in care au fiert racii (dupa ce zeama se raceste). Un pahar (sau mai multe

) de vin alb sec nu strica.
Pofta mare!!!
Bucuresti
-
deltaic
- veteran

- Mesaje: 1249
- Membru din: 08 Mai 2011, 19:45
Mesaj
de deltaic » 20 Noi 2011, 09:43
A incercat cineva sosul scordolea ? Fara un vinishor alb,sec si nu foarte tare nu merge.
-
MuskMd
- veteran

- Mesaje: 5488
- Membru din: 13 Apr 2007, 06:09
- Localitate: B. C.
Mesaj
de MuskMd » 20 Noi 2011, 10:08
salivez, si reclama mai buna la un topic de vanzare nu am vazut pana acum
keep up the good work !

Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...
-
deltaic
- veteran

- Mesaje: 1249
- Membru din: 08 Mai 2011, 19:45
Mesaj
de deltaic » 20 Noi 2011, 10:51
... nu am terminat inca.M-am oprit din scris si am sunat in delta sa vad ce se intampla pe frigul asta. Obisnuiesc sa fierb racii in bere(fara carcoteli ca prapadesc licoarea).Ce pot sa spun...? ambrozia si nectarul zeilor ramane undeva in urma.Si cand ma gandesc ca sunt in post...noroc cu dezlegarile la peste.
-
amidamar_u
- utilizator constant

- Mesaje: 161
- Membru din: 08 Aug 2007, 16:24
- Localitate: Pitesti
Mesaj
de amidamar_u » 20 Noi 2011, 13:53
salut, tocmai m-am pus pe gatitul unor raci ( pentru prima data ) si am observat cand am desfacut carapacea mare de langa cap inafara de intestine m-ai au ceva alb, subtire si foarte lung ( ca un intestin )...exista posibilitatea sa fie tenie sau este parte din maruntaiele racului..Este pentru prima data cand incerc sa gatesc raci si eram curios sa stiu ce este.
-
rine
- veteran

- Mesaje: 2820
- Membru din: 25 Apr 2009, 21:29
Mesaj
de rine » 20 Noi 2011, 14:17
e intestin. nu-i nici o tenie (nici n-am pomenit la raci)
mananca-i linistit.
-
deltaic
- veteran

- Mesaje: 1249
- Membru din: 08 Mai 2011, 19:45
Mesaj
de deltaic » 20 Noi 2011, 15:31
Forumul asta nu mai are nici o importanta pentru mine.Ce voblere,ce lansete sau alte amanunte d'astea.Raci,raci,raci ! Dragul meu (deja mi-esti drag)"nightfhising01" daca mai ai marfa contacteaza-ma pe mp ! Maine am dezlegare la peste !
-
pikeman
- veteran

- Mesaje: 3980
- Membru din: 28 Ian 2006, 23:27
- Localitate: Brasov
-
Contact:
Mesaj
de pikeman » 20 Noi 2011, 16:24
-
viorel.
- veteran

- Mesaje: 1121
- Membru din: 30 Dec 2010, 02:32
- Localitate: SNAGOV
Mesaj
de viorel. » 20 Noi 2011, 21:25
Pe frigul de afara stau vii vreo 2-3 zile