LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kwam
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de kwam » 18 Apr 2014, 00:27

Salut
Speram sa nu postez vreodata aici...
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... =0#p506303
Citind acest topic ,m-am hotarat sa vand unul din cele doua Pulse 15-50, ce le detin.Il contactez pe userul KONG (Mihu Emil Marius) in data de 31.03.2014...stabilim sa-i trimit poze cu joarda pe mail,totul bine si frumos.Imi spune ca nu are bani decat pe 10 .04,ca atunci ia salariul.Am ezitat sa-i trimit coletul,avand doar 8 postari ,nu-mi prezenta deloc incredere.Din discutiile avute cu el inteleg ca avem ceva cunostinte comune,imi trimite adresa lui,cont de facebook,aflu ca-i gardian la Penitenciarul Timisoara..zic ca nu-i draq asa de negru si-i trimit in data de 08.04 prin fun curier joarda si niste gume(stabilim un pret total de 350 lei).Mentionez ca joarda ce i-am trimis-o este(si sper sa mai fie) intr-o stare f buna,avand la activ cateva partide.In tot acest timp 31.03 -08.04 am avut o comunicare f buna cu respectivul,vorbind si de cateva ori pe zi.
09.04 ajunge coletul la Timisoara...''Florine ,a ajuns cu bine dar parca are o lovitura pe primul segment,unde scrie pulse ".Ii spun ca nu stiu de asa ceva(daca eu nu am vazut, nu insemna ca nu o fi..mai stii?) dar ca nu este nicio problema,sa-l ambaleze la loc si sa-l puna pe fun curier cu plata la destinatar.In acelasi timp ,m-am gandit ca acum vrea sa mai traga si ceva bani...
"Nu, o opresc,oricum o sa o duc sa-i puna alte inele....defapt in prima faza ii schimb doar inelul de varf"..povesti..
Ramane sa ne auzim a doua zi dupa ce pune banii in cont.
Eu in data de 09.04 am plecat in Calarasi,am avut un deces in famile...nu am mai stat pe telefon sa stresez omul..defapt nu-mi mai ardea de asa ceva.
M-a sunat pe 10.04 si-mi spune ca nu i-au bagat inca banii ca-i dau si pentru haine ,o sa intre mai tarziu..
Il sun in data de 12.04 nu raspunde .Ma suna pe 13.04 si-mi spune ca a fost la cumparaturi cu sotia....ca luni dimineata pune banii,luni ..pauza.Trimit un sms pe la pranz,sun ..imi raspunde pe seara "ca a fost de noapte si s-a trezit la la 17 30(dupa ce a inchis la banca),"Fratioare maine dimineata sunt la banca,ce draq sunt om serios".Marti 15.04 il iau cu telefoane de dimineata panaaa seara..pauza....miercuri ,telefoane de dimineata panaa seara...pauza.Ii trimit mesaj in care-l informez ca o sa ma duc la sectie sa fac o plangere(un amic militian mi-a zis ca-i mai bine asa,sa-l anunt,cica ''bah Florine ,nu da bine pentru el la serviciu o plangere,are copil..''.Ok.l-am anuntat...nimik
In aceeasi seara intru pe contul lui de facebook(Marius Mihu) si..alta surpriza. Poze cu lanseta mea,poze facute de mine ,la mine in casa,postate in data de 09.04(in aceeasi zi in care a primit lanseta) .Ieri 17.04,in drum spre circa il sun..surpriza !Inchide si ma suna in 10 minute..."Ti-am trimis batul inapoi,ai in colet banii pe gume...am fost cu batul la Andrei Sava si mi-a spus ca batul a fost lovit si nu-l mai iau.."Intreb "la cine?","La Andrei Sava"...iete al draq bat ce probleme-mi face,ma face de ras.Fac rost de numarul lui Andrei ,sun...surpriza !"Nu a fost nimeni la mine cu un berkley pulse zilele astea"...Multumesc ,scuze de deranj !Imi dau seama ca nu l-am intrebat pe Mihu Emil Marius cum a trimis joarda inapoi..posta,fun curier..o fi trimis-o ??Sun ...pauza..mesaj...pauza...sun...pauza..
Pozele cu pulse de pe contul lui de facebook au fost sterse ieri....Astept batul ...
Cam asta am patit yo cu KONG-Mihu Emil Marius.

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 18 Apr 2014, 07:16

Intr-adevar n-am mai vazut un Berkley Pulse de cativa ani de zile :wink:

vaga aurel
veteran
veteran

Mesaj de vaga aurel » 18 Apr 2014, 07:37

Andrei scrie:Intr-adevar n-am mai vazut un Berkley Pulse de cativa ani de zile :wink:
din pacate celebritatea castigata prin munca si seriozitate, poate fi pusa gaj de indivizi ...nu prea dusi "la biserica". numa-bine Andrei!

DEM
veteran
veteran

Mesaj de DEM » 18 Apr 2014, 09:22

Pai,nu mai pupa asta,cumparaturi pe forum :headbash: ,nici cu banu jos :mrgreen:
Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.

agabi
veteran
veteran

Mesaj de agabi » 18 Apr 2014, 10:31

Trebuia sa-i ceri banul cel tirziu la livrare.Noi romanii sintem celebrii pentru cinste si corectitudine...Oleaca ti-ai facut-o singur,nu te supara pe mine...Mult success (si atentie) in tranzactiile viitoare

Pif.
veteran
veteran

Mesaj de Pif. » 18 Apr 2014, 11:08

Din pacate m ai sunt si gunoaie ,o fi luat din obiceiurile locului unde lucreaza.
Florine ,sper sa ti ajunga joarda cu bine inapoi.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 18 Apr 2014, 14:06

Personal imi pare rau si mie Florine de ce ai patit! :cry: Mai ales ca si noi am avut o tranzactie impreuna si dorim in continuare sa ne intalnim la o bere! :lol: Sper sa-ti ajunga batul intact... :respekt:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 18 Apr 2014, 21:03

eu nu inteleg la ce o fo bun tot balciul, stai ca te sun , dar stai ca iti pun , ba nu iti mai pun , ba il tin , ba nu-l tin........ ce dracu, nu se hotara sa dea tzeapa ?

sorry florine de experienta...
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 18 Apr 2014, 22:09

nu ca nu se hatarase sa-i dea teapa...inca nu-i ambalase celalat bat.
ala lovit .

viorel.
veteran
veteran

Mesaj de viorel. » 19 Apr 2014, 07:54

Seriosi rau gardienii de la puscarie
Si eu am avut o experienta asemanatoare cu unul din Valcea .
I-am trimis o mulineta si dupa vreo saptamana imi zice sa o iau inapoi ca nu-l mai lasa nevasta .
Poate ai noroc Florine si vine batul ok

Paste Fericit tuturor!
pescar particular

Scrie răspuns