LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- MARIUS POPA
- veteran
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Nu ma gandeam ca ajung si la lista asta, dar pana ma lamureste cum sta treaba ( de 2 zile nu citeste mesajele private si coletul inca nu a ajuns, trimis de miercurea trecuta ...zice el) ; am sa dau o BILA NEAGRA lui StefanG.
In momentul in care ma lamureste cum sta treaba, de ce nu raspunde, de ce nu pune la dispozitie ce am cerut si de ce nu a ajuns coletul, am sa retrag cuvintele !!!
In momentul in care ma lamureste cum sta treaba, de ce nu raspunde, de ce nu pune la dispozitie ce am cerut si de ce nu a ajuns coletul, am sa retrag cuvintele !!!

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
ii client vechi la bile negre...am citit in urma ceva vreme,dupa care mesajele au fost sterse,nu stiu cum(probabil are ceva pile la vreun admin) ca un baiat a bagat banii in cont si a asteptat o luna pana ce i-a trimis niste voblere fara sa mai raspunda la mesaje si telefoaneMARIUS POPA scrie:Nu ma gandeam ca ajung si la lista asta, dar pana ma lamureste cum sta treaba ( de 2 zile nu citeste mesajele private si coletul inca nu a ajuns, trimis de miercurea trecuta ...zice el) ; am sa dau o BILA NEAGRA lui StefanG.
Bila mare alba pentru sill.
Vanzator serios. Transport rapid. nota 10 cu plus.
Arizona Dream - This Is A Film
This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything
This is a film about a man and a xxx
The man thinks
The xxx doesn't think
The xxx is mute, expressionless
The xxx doesn't think because the xxx knows everything
-
- veteran
Pacat ca ati trecut-o la lista neagra,Dudusca scrie:Bila mare alba pentru sill.
E ca Sfantu intre draci:)....
oricum Sill e user serios, merita toata aprecierea!
"Pocaiti-va si credeti in Evanghelia lui Isus Hristos"
- MARIUS POPA
- veteran
Oficial, il consider pe StefanG un escroc, nesimtit, depravat, neserios, ....si as mai avea cateva de lauda.. (rog moderatorii/administratorii sa nu modifice fontul si culoarea !!!, si-i mai rog sa-mi spuna , cate clone are ?)MARIUS POPA scrie:Nu ma gandeam ca ajung si la lista asta, dar pana ma lamureste cum sta treaba ( de 2 zile nu citeste mesajele private si coletul inca nu a ajuns, trimis de miercurea trecuta ...zice el) ; am sa dau o BILA NEAGRA lui StefanG.
Inca mai are de citit 7-8 MP de la mine, si sa-mi ...trimita...acel colet, dupa ce i-am platit in avans !
Cum se pot gandi acesti paraziti ca, Dumnezeu ii ajuta , dupa ce insala ?!?Nu o sa aiba parte de banii aia, o sa vada!
O sa postez pe toate siturile de profil, stiute de mine, sa se fereasca de el, insa nu stiu ce username are acolo, e drept !
Rusine, rusine, rusine StefanG
P.S: Cati dintre voi ati mai luat teapa??

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Mie mi a trimis voblerele dupa circa 2 luni ,poate o sa ai noroc si tu sa ti le trimita,pacat ca mai sunt si oameni din astia printre noi ca StefanG.
Baracudafish1977..NESERIOS!!Un vanzator NESERIOS!!!!
De ca spun asta?...azi dimineata l-am sunat si am cazut de acord sa cumpar husa...am dat adresa detalii. etc....acum SURPRIZA!!..
primesc un maill..(nici macar nu a avut curajul sa ma sune)..prin care ma anunta ca a vandut husa altcuiva care s-a deplasat personal la dansul si "scuze dar ma intelegi!"...Am inteles esti un om NESERIOS..cu care nu trebuie sa se incurce lumea de pe aici!!
De ca spun asta?...azi dimineata l-am sunat si am cazut de acord sa cumpar husa...am dat adresa detalii. etc....acum SURPRIZA!!..
primesc un maill..(nici macar nu a avut curajul sa ma sune)..prin care ma anunta ca a vandut husa altcuiva care s-a deplasat personal la dansul si "scuze dar ma intelegi!"...Am inteles esti un om NESERIOS..cu care nu trebuie sa se incurce lumea de pe aici!!

-
- utilizator nou
Am sa te rog sa te abtii. Mi-ai oferit 60 ron cu tot cu transport , omul a venit personal de la Roman (40km) si mi-a luat mai multe obiecte (scaun crap, husa scaun, cort) si am dat-o si cu 80 ron.
Sper ca ai inteles.
Sper ca ai inteles.
nu am de ce sa ma abtin..si iata un exemplu ....am pus la vanzare 5 mulinete si am fost sunat de un baiat de pe alt forum din Cluj....am cazut de acord la pret...etc,,,..dupa doua ore m-a sunat un baiat din Bucuresti si a oferit cu 50ron mai mult!...nu am vrut sa le dau pentru ca vorbisem cu cel din Cluj si ne era frumos sa fac ceea ce ai facut tu pentru ca eu sunt o persoana cu CARACTER..ceea ce la tine nu se vede nici in acest comentariu!!!...Referitor la pretul dat de cel din Roman.....pai nu tu ai cerut mai NESERIOSULE....50 ron!????....eu am dat cat ai cerut!!....cum poti sa spui ca el a dat 80 ron daca tu cereai 50!???.....las-o balta!!...concluzia mea.....esti CARCOTAS SI NESERIOS\\\\\!!! 

pacat ca se intampla lucruri din astea