LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
gigi_19
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de gigi_19 » 05 Noi 2014, 21:20

cristian.ene scrie:Am avut probleme cu userul gigi_19 (Florin Florea) care a vrut sa-mi vanda o lanseta obosita si zgarita Daiko in schimbul unui custom Avid 8`6``ft 2oz. . Dupa ce am primit lanseta si am fost uimit de ce vroia sa-mi vanda a avut o atitudine foarte iritata.

Imi pare rau ca ma vad nevoit sa scriu in acest topic insa mi se pare corect sa am si eu un drept la replica. Am fost siderat sa citesc ( la atentionarea unui prieten ) cele scrise de tine despre mine avand in vedere ca nu ne-am cunoscut personal si in afara de mai multe discutii telefonice am avut doar o singura colaborare de aici si intrebarea " de unde pluralul PROBLEME "?
Avand introducerea facuta as dori sa iti reamintesc filmul evenimentelor caci se pare ca adevarul in optica ta este destul de denaturat in viziunea mea. Astfel totul a plecat de la un articol pe care l-am citit la tine aici : http://conceptcustomrods.ro/ce-secrete- ... uick-line/ si unde ai facut referire la un bat Daiko Fuerzas FZ80XF Elastic pe care-l laudai. Mi-am adus din Japonia acest bat caci imi trebuia o plaja de 3,5-14gr extra fast ceea ce acest bat oferea. Cand a sosit acest bat, m-au surprins calitatea materialelor, finetea lui insa din pacate desi este inscriptionat extra fast era un bat moale super ok ptr. avat, stiuca mai putin de jig. Te-am sunat si ti-am povestit despre ce am "patit" si mi-ai certificat cele constate de mine si ..... atentie mi-ai spus ca daca nu sunt multumit de el tu ai fi dispus sa il iei si .... atentie sa-l modifici prin schimbarea si repozitionarea inelelor, mandrinei etc. M-ai intrebat pretul si ti-am spus ca m-a costat 800ron cu toate taxele adus in tara .... atentie... second hand ( niciodata nu am spus ca batul este nou ). Ptr. ca situatia financiara nu iti permitea la acel moment o achizitie am convenit sa iti platesc o diferenta si sa imi comanzi blankul amintit de tine si am convenit materialele ce urmau a fi montate pe el.
Atentie .... sub cuvant de onoare mentionez ca niciodata nu am fost intrebat de tine nimic legat de starea batului, nu mi-ai cerut ( ca alti colegi de forum ) poze ale batului iar eu crezand in cele spuse de tine ( ca vei modifica total batul ) nu am crezut necesar sa iti fac descrierea acestuia. A sosit momentul in care ti-am trimis batul si urma sa iti virez suma de bani pe care am convenit-o dar spre surprinderea mea m-ai sunat dupa primirea coletului si pe un ton prea putin prietenos m-ai acuzat de denaturarea adevarului si motivand probleme ca : o zgarietura pe mandrina , lac fisurat la inele, eva cu urme de folosire si mi-ai spus ca dealul cade. Mi-am spus si eu punctul de vedere referitor la lipsa cererii tale de amanunte si am hotarat sa primesc batul. Cam asta a fost tot iar ce ma frapeaza este ca de atunci au trecut cel putin cateva saptamani .... si acum asta. Crezi oare ca daca mai era ceva de spus intre noi nu puteam sa o facem ca doi oameni maturi ??? Mai am o intrebare la tine si anume de ce nu ai amintit de "serviciul" pe care cu placere ti l-am facut , convingand un prieten cu numai 2 saptamani inainte de acest episod, sa cumpere un M1 pe care mi l-ai trimis sa-l vad.....sau poate aceasta a fost o alta "problema"????
Acestea fiind spuse te salut si sper ca daca vei mai avea ceva de dialogat cu mine sa o faci telefonic sau pe privat. Consider ca nu te-am lezat cu nimic iar acest mesaj in acest topic nu iti face cinste si nici nu iti va aduce un numar mai mare de lansete in lucru.

In ceea ce te priveste pe tine :
RYOBI scrie:
Ce am zis eu mai demult se confirma un om fara caracter, e plina tara asta de jeguri de aia ne merge asa bine si suntem unde suntem.

Cred ca mai bine ti-ai numara "bilele" cu care te lauzi caci intre ele ....... si eu te iubesc. Numai bine.

odoctee
veteran
veteran

Mesaj de odoctee » 04 Dec 2014, 17:17

zamolxis2010 scrie:cu parere de rau dau si eu o bila neagra userului nasuflorin care mi-a trimis doi tamburi de zauber 2000 cu ciupituri, desi i-am specificat clar ca ii iau doar daca nu au ciupituri pe buza pe care se desfasoara firul. Gest urat din partea lui, dar asa ne cunoastem mai bine...
cu pararere de rau confirm ce spune Cristi, bila neagra user-ului nasuflorin, detaliez:
in anuntul
http://www.rapitori.ro/forum/vand-multe ... 33427.html
este un plic cu 5 (cinci) jackall ishad tail de 3,8'' (intr-una din pozele atasate anuntului)
dupa ce ca mi-a cerut 23 lei pentru cele 5 (cinci) shaduri, ca cica transportul este 3,8 lei cu posta, ii pun in cont suma ceruta si soseste astazi un plic cu 4 gume :lol1:
probabil s-au mancat intre ele :wallbash:
nu-i un gest frumos, chiar daca suma este mica si majoritatea stiti cat costa un plic la posta fara ramburs ...
asta e !
toate cele bune!

jackspinner
veteran
veteran

Mesaj de jackspinner » 29 Dec 2014, 18:49

odoctee scrie:
zamolxis2010 scrie:cu parere de rau dau si eu o bila neagra userului nasuflorin care mi-a trimis doi tamburi de zauber 2000 cu ciupituri, desi i-am specificat clar ca ii iau doar daca nu au ciupituri pe buza pe care se desfasoara firul. Gest urat din partea lui, dar asa ne cunoastem mai bine...
cu pararere de rau confirm ce spune Cristi, bila neagra user-ului nasuflorin, detaliez:
in anuntul
http://www.rapitori.ro/forum/vand-multe ... 33427.html
este un plic cu 5 (cinci) jackall ishad tail de 3,8'' (intr-una din pozele atasate anuntului)
dupa ce ca mi-a cerut 23 lei pentru cele 5 (cinci) shaduri, ca cica transportul este 3,8 lei cu posta, ii pun in cont suma ceruta si soseste astazi un plic cu 4 gume :lol1:
probabil s-au mancat intre ele :wallbash:
nu-i un gest frumos, chiar daca suma este mica si majoritatea stiti cat costa un plic la posta fara ramburs ...
asta e !
toate cele bune!
V-ati gasit "nasul" :lol1:

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 12 Ian 2015, 18:03

MARIUS POPA scrie:
MARIUS POPA scrie:Nu ma gandeam ca ajung si la lista asta, dar pana ma lamureste cum sta treaba ( de 2 zile nu citeste mesajele private si coletul inca nu a ajuns, trimis de miercurea trecuta ...zice el) ; am sa dau o BILA NEAGRA lui StefanG.
In momentul in care ma lamureste cum sta treaba, de ce nu raspunde, de ce nu pune la dispozitie ce am cerut si de ce nu a ajuns coletul, am sa retrag cuvintele !!!
sa nu uitam de el....il reamintesc.
s-a gandit sa-si citeasca cele 8-9 mesaje private care le avea de cateva luni, acuma!
poate are si explicatii-le ! :evil:
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 18 Ian 2015, 18:42

Bila neagra pentru Atănase Adrian din Sulina.

Ne-am inteles pentru un Sonar. L-am trimis in decembrie si acum mi s-a intros. Nu a binevoit sa-l ridice, nu a mai raspuns la telefon.

Asa ca m-am ales si cu timp pierdut si paguba materiala (aprox 50 lei dus-intors plus magazinaj).
Imagine

Ghibort
junior
junior

Mesaj de Ghibort » 23 Ian 2015, 16:12

bila neagra lui Ryobi; firele nu corespund descrierii plus ca sunt putrede. recomand sa nu mai cumparati de la el, le are de foarte demult avand multi km in stoc si sau deteriorate in timp.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 23 Ian 2015, 17:50

Ghibort scrie:bila neagra lui Ryobi; firele nu corespund descrierii plus ca sunt putrede. recomand sa nu mai cumparati de la el, le are de foarte demult avand multi km in stoc si sau deteriorate in timp.
Upsss...Asta e "grea" :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 24 Ian 2015, 00:31

Ghibort scrie:bila neagra lui Ryobi; firele nu corespund descrierii plus ca sunt putrede. recomand sa nu mai cumparati de la el, le are de foarte demult avand multi km in stoc si sau deteriorate in timp.
Te contrazic prietene, am luat si eu fire de la el in urma cu foarte putin timp...firele lui Ryobi sunt de calitate. Mai gandeste-te cu bila aia neagra.

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 24 Ian 2015, 10:33

1.Nu ti am vandut tie nimic niciodata asa ca mars la locu ta clona infecta
2.Daca ai fi fost clientul meu ma sunai si daca era vreo problema cu marfa mea iti restituiam banii fara problema,dar cum nu ai cumparat niciodata de la mine singuru lucru care l ai putut face era sa mananci **** pe aici, asa ca sterge te la coltu gurii si stai la locu tau
3.Am vandut firu la cel putin 10 persoane pe forum useri vechi nu clone ca tine si nu s a plans nimeni
4.Pescuiesc firu de cel putin un an si nu are nici o problema asa ca .....
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Ghibort
junior
junior

Mesaj de Ghibort » 24 Ian 2015, 11:05

Hai sa lamurim niste aspecte; am luat trei fire de la tine, un stren care era foarte gros pt marimea lui si nu arata a stren, si doua samurai care dupa ce ca unul dintre ele nu avea metrajul indicat de tine, plesneau ca ata de papiota. Ti-am dat mesj dar te-a durut in basca.
Asa ca mars tu in p.u.l.a. mea de bisnitar tepar.

p.s. am mai vorbit si cu altii care nu au confirmat metrajul dat de tine, dar pt 10-15 m in minus nu se complica ei. Dar pt tine la 10 clienti furati iti mai iese o rola. Jegosule!

p.p.s. din ce stand de la dragon ai luat firele la kilometru?

Scrie răspuns