cristian.ene scrie:Am avut probleme cu userul gigi_19 (Florin Florea) care a vrut sa-mi vanda o lanseta obosita si zgarita Daiko in schimbul unui custom Avid 8`6``ft 2oz. . Dupa ce am primit lanseta si am fost uimit de ce vroia sa-mi vanda a avut o atitudine foarte iritata.
Imi pare rau ca ma vad nevoit sa scriu in acest topic insa mi se pare corect sa am si eu un drept la replica. Am fost siderat sa citesc ( la atentionarea unui prieten ) cele scrise de tine despre mine avand in vedere ca nu ne-am cunoscut personal si in afara de mai multe discutii telefonice am avut doar o singura colaborare de aici si intrebarea " de unde pluralul PROBLEME "?
Avand introducerea facuta as dori sa iti reamintesc filmul evenimentelor caci se pare ca adevarul in optica ta este destul de denaturat in viziunea mea. Astfel totul a plecat de la un articol pe care l-am citit la tine aici : http://conceptcustomrods.ro/ce-secrete- ... uick-line/ si unde ai facut referire la un bat Daiko Fuerzas FZ80XF Elastic pe care-l laudai. Mi-am adus din Japonia acest bat caci imi trebuia o plaja de 3,5-14gr extra fast ceea ce acest bat oferea. Cand a sosit acest bat, m-au surprins calitatea materialelor, finetea lui insa din pacate desi este inscriptionat extra fast era un bat moale super ok ptr. avat, stiuca mai putin de jig. Te-am sunat si ti-am povestit despre ce am "patit" si mi-ai certificat cele constate de mine si ..... atentie mi-ai spus ca daca nu sunt multumit de el tu ai fi dispus sa il iei si .... atentie sa-l modifici prin schimbarea si repozitionarea inelelor, mandrinei etc. M-ai intrebat pretul si ti-am spus ca m-a costat 800ron cu toate taxele adus in tara .... atentie... second hand ( niciodata nu am spus ca batul este nou ). Ptr. ca situatia financiara nu iti permitea la acel moment o achizitie am convenit sa iti platesc o diferenta si sa imi comanzi blankul amintit de tine si am convenit materialele ce urmau a fi montate pe el.
Atentie .... sub cuvant de onoare mentionez ca niciodata nu am fost intrebat de tine nimic legat de starea batului, nu mi-ai cerut ( ca alti colegi de forum ) poze ale batului iar eu crezand in cele spuse de tine ( ca vei modifica total batul ) nu am crezut necesar sa iti fac descrierea acestuia. A sosit momentul in care ti-am trimis batul si urma sa iti virez suma de bani pe care am convenit-o dar spre surprinderea mea m-ai sunat dupa primirea coletului si pe un ton prea putin prietenos m-ai acuzat de denaturarea adevarului si motivand probleme ca : o zgarietura pe mandrina , lac fisurat la inele, eva cu urme de folosire si mi-ai spus ca dealul cade. Mi-am spus si eu punctul de vedere referitor la lipsa cererii tale de amanunte si am hotarat sa primesc batul. Cam asta a fost tot iar ce ma frapeaza este ca de atunci au trecut cel putin cateva saptamani .... si acum asta. Crezi oare ca daca mai era ceva de spus intre noi nu puteam sa o facem ca doi oameni maturi ??? Mai am o intrebare la tine si anume de ce nu ai amintit de "serviciul" pe care cu placere ti l-am facut , convingand un prieten cu numai 2 saptamani inainte de acest episod, sa cumpere un M1 pe care mi l-ai trimis sa-l vad.....sau poate aceasta a fost o alta "problema"????
Acestea fiind spuse te salut si sper ca daca vei mai avea ceva de dialogat cu mine sa o faci telefonic sau pe privat. Consider ca nu te-am lezat cu nimic iar acest mesaj in acest topic nu iti face cinste si nici nu iti va aduce un numar mai mare de lansete in lucru.
In ceea ce te priveste pe tine :
RYOBI scrie:
Ce am zis eu mai demult se confirma un om fara caracter, e plina tara asta de jeguri de aia ne merge asa bine si suntem unde suntem.
Cred ca mai bine ti-ai numara "bilele" cu care te lauzi caci intre ele ....... si eu te iubesc. Numai bine.