LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Esti un mincinos ordinar nu meriti sa ma cobor la nivelu tau asa ca ....mars la locu ta
Daca tot vrei sa lamuresti lucrurile hai sa fim obiectivi.Ghibort scrie:Hai sa lamurim niste aspecte; am luat trei fire de la tine, un stren care era foarte gros pt marimea lui si nu arata a stren, si doua samurai care dupa ce ca unul dintre ele nu avea metrajul indicat de tine, plesneau ca ata de papiota. Ti-am dat mesj dar te-a durut in basca.
Asa ca mars tu in p.u.l.a. mea de bisnitar tepar.
p.s. am mai vorbit si cu altii care nu au confirmat metrajul dat de tine, dar pt 10-15 m in minus nu se complica ei. Dar pt tine la 10 clienti furati iti mai iese o rola. Jegosule!
p.p.s. din ce stand de la dragon ai luat firele la kilometru?
Samurai braid este un fir bun daca pescuiesti pe loc curat. E rotund, subtire si foarte placut in pescuit. Daca pescuiesti in agataturi se schimba datele problemei. E adevarat ca se rupe ca ata de papiota. Asta nu e problema vanzatorului. E a producatorului.
Referitor la Stren, am cumparat si eu de la Ryobi, posibil din acelasi bulk ca si tine. Nu pot sa comentez in privinta lungimii pentu ca nu l-am massurat, dar calitativ, am fost foarte multumit. Si acum plang dupa el. Pot spune ca atunci cand agatam reuseam de multe ori sa scot barca din ancora si tot nu sa rupea.
Strenul era de 8 lbs iar samurai braid de 18 lbs. Ca si grosime undeva apropiate.
Folosindu-le, din aceeasi sursa, cred ca este o parere obiectiva. Restul sunt povesti si frustrari.
Samurai braid am folosit si de la Ryobi din bulk, dar si pe rola de 200yrd de la un alt user. Se comporta la fel.
Gata m am lamurit trebuie doar sa cititi mesajele userului Ghibort si o sa vedeti ce caracter ales este si cu asta eu am incheiat
[quote="gyrgy"][quote="Ghibort"]bila neagra lui Ryobi; firele nu corespund descrierii plus ca sunt putrede. recomand sa nu mai cumparati de la el, le are de foarte demult avand multi km in stoc si sau deteriorate in timp.[/quote]
Te contrazic prietene, am luat si eu fire de la el in urma cu foarte putin timp...firele lui Ryobi sunt de calitate. Mai gandeste-te cu bila aia neagra.[/quote]
Si eu am luat fire de la Ryobi si nu am avut probleme
Te contrazic prietene, am luat si eu fire de la el in urma cu foarte putin timp...firele lui Ryobi sunt de calitate. Mai gandeste-te cu bila aia neagra.[/quote]
Si eu am luat fire de la Ryobi si nu am avut probleme
E problema voastra daca va convine sa dati cu sutele pe nniste fire expirate si care nu corespund din niciun pct de vedere.
Eu nu am spus de stren ca se rupe usor, nici nu are cum daca este mult mai gros decat scrie el, este o franghie. exact ca cele de la dragon.
Si iarasi e problema voastra daca va place samuraiu ca e rotund dar putred ca il are in stoc de doi ani numai el, nu mai vb de fabrica.
Si ar fi bine sa va masurati firele pe care le cumparti bulk de la acest tepar, sunt mult mai scurte in lungime decat zice el.
Nu e vb de nicio frustrare, am dat bila neagra ca nu mi-a convenit ce am cumparat de la ryobi; care e problema?
ma tratat cu dosu cand am luat legatura cu el si a dovedit ca are un caracter infect prin atitudinea lui, nu-l intereseaza decat castigul in detrimentul restului.
care e multumit sa cumpere in continuare de la el, dar sa masoare firele macar.
El scrie ca are 60 bile albe, dar p-alea negre de ce nu le scrie?
Cand da cate o teapa da vina pe clone ca sa se acopere.
Eu nu am spus de stren ca se rupe usor, nici nu are cum daca este mult mai gros decat scrie el, este o franghie. exact ca cele de la dragon.
Si iarasi e problema voastra daca va place samuraiu ca e rotund dar putred ca il are in stoc de doi ani numai el, nu mai vb de fabrica.
Si ar fi bine sa va masurati firele pe care le cumparti bulk de la acest tepar, sunt mult mai scurte in lungime decat zice el.
Nu e vb de nicio frustrare, am dat bila neagra ca nu mi-a convenit ce am cumparat de la ryobi; care e problema?
ma tratat cu dosu cand am luat legatura cu el si a dovedit ca are un caracter infect prin atitudinea lui, nu-l intereseaza decat castigul in detrimentul restului.
Amice, ai idei putine dar fixe.Ghibort scrie:E problema voastra daca va convine sa dati cu sutele pe nniste fire expirate si care nu corespund din niciun pct de vedere.
Cred ca mai toata lumea stie ce divergente am avut si in ce relatii ma aflu cu Ryobi insa atunci cand cineva din cunoscutii mei m-au intrebat de acest fir i-am trimis catre el stiind ce "fabrica "are acasa ( asta ca sa dovedesc ce "om fara caracter" sunt ). Referitor la metraj nu ma pot pronunta caci nimeni nu l-a masurat insa din pct. de vedere al calitatii nimeni nu s-a plans si desi nu era de la mine mi-au multumit ptr. trimitere. Numai bine tutror.
@gigi__19, las-o jos ca macane marmota cand inveleste ciocolata 

pai corb la corb nu-si scoate ochii, chiar daca si-au tras teapa intre ei..
Dezvolta te rog ca nu inteleg ca vrei sa spui cu aceasta afirmatie.mihale scrie:@gigi__19, las-o jos ca macane marmota cand inveleste ciocolata