Bogdan, cu tot respectul, ai vorbit cand trebuia sa taci.bogdanstancut scrie:Acum vad acest mesaj, de ce nu spui cum au decurs lucrurile ? Eu ti-am trimis un colet cu plata banilor in cont,doar ca eu ti-am dat contul tatalui mau cu un alt prenume ,tu ai ridicat coletul iar eu nu aveam banii in cont ! V-am contactat telefonic si ati spus ca banii sunt livrati " fabuloasa suna de 20 lei" De fapt ei nu erau livrati ,v-am sunat si ati spus ca o sa intre mai tarziu pentru ca ati facut transfer si mai intarzie . Eu v-am spus ca daca banii nu intra in cont am sa va public pe lista neagra,pentru "fabuloasa suma de 20 lei " Intr-un tarziu banii au fost virati......nasolu scrie:In alta ordine de idei aveti grija la userul"bogdan stancut". Incurca conturile, taxele postale, si in ultima faza nu mai stie cum il cheama. In efortul lui de-asi aduce aminte numele trece la amenintari pentru fabuloasa suma de 20 ron.
PS: Al cui esti tu 'ma' si unde mergem noi acum?![]()
Cu scuzele de rigoare,pentru userul de care amintesti am si eu o intrebare:"amice,esti idiot"?Adica ne faci tepari fara sa fii-n stare sa-ti verifici un cont?!
Acum dumneavoastra ce ati facut ? Va gandeati ca o sa povestesc eu pe lista neagra intamplarea si ati decis sa mi-o luati inainte cu versiunea dumneavoastra ?!
Sunt dezgustat de atitudinea dumneavoastra, nu mai spun ca ati mai bagat o terta persoana in aceasta poveste.
LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Bogdane,multe salutari si ma bucur ca ne-am inteles cu chiu cu vai pan'la urma!bogdanstancut scrie:Ce ati incercat sa faceti dumneavoastra este un fel de "tiganeala"........Vezi doamne eu nu stiu cum ma chiama si nu stiu sa verific un cont .
In schimb dumneavoastra sunteti un domn!!!
-
- veteran
Va salut !
Da,
... Totul este bine cand se termina cu bine !!!
Da,

Bila neagra la tot forumul, s-a smantanit 

Ai dreptate Pikeman, asta este din pacate realitatea...pikeman scrie:Bila neagra la tot forumul, s-a smantanit

Cea mai neagra bilapikeman scrie:Bila neagra la tot forumul, s-a smantanit

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
Garantat , bila neagra d-lui ,,cristian.ene''.
...da' ce o facut marele fauritor de lansete?cit_a scrie:Garantat , bila neagra d-lui ,,cristian.ene''.

rapala the best vobler in the world
Dupa ce ne-am inteles la pret , mulineta , plata , etc . Fara sa mai zica nimic a vandut mulineta peste intelegerea facuta anterior. In fine...., parerea mea ! Om fara cuvant .
Lasa Aline noi sa fim sanatosi. Dar maestrul oare de ce nu spune nimic???? Chiar o fi vinovat?cit_a scrie:Dupa ce ne-am inteles la pret , mulineta , plata , etc . Fara sa mai zica nimic a vandut mulineta peste intelegerea facuta anterior. In fine...., parerea mea ! Om fara cuvant .
Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea!!!