Mda.... fiecare cu parerea lui. nu-s sucit,NU-S FRAIER !!!! Pretul convenit nu-i da dreptul la nici o pretentie(undeva sub juma din pretul de achizitie!),mai ales ca erau clar second!!! Deci UZATE,FOLOSITE ! Iarasi precizez: ca sa fie omul multumit, ca n-o mai gasisem pe aia alb cu rosu,i-am pus 2 altele in loc,valoric DUBLU fata de aia,mai ales ca cea UNICAT,HAND-MADE,DUBLA,este dintr-o tabla care este f. RAR de gasit:o fata alama,cealalta nichel,si in mod normal numai aia(fiind complet echipata,nu ca altele celebre de pe la noi fara inel si vartej sus...) face vreo 30lei! Mea culpa la cea cu ancora ruginita UN PIC,dar CA MARIME adecvata dimensiunilor lingurii era SINGURA din dotare,si n-am vrut sa i-o trimit fara!!! Daca vrea ii platesc eu o ancora mare(ar fi trebuit s-o fac inainte si s-o pun ca sa nu mai existe discutia asta...dar m-am mutat exact in perioada aia si eram extrem de aglomerat-mai nou naveta la serviciu,dusul si luatul fetitei de la scoala,noua posta-ro. f. departe de noua locuinta,de renovat la apt.-etc.) si N-AM MAI AJUNS s-o schimb! Vartejele respective au fost puse cu un rost:sa fie mai usor ansamblul si mai MOBIL,ele fiind rezistente la 11kg(garantia producatorului) si ca sa influenteze prinderea cat mai putin jocul specific al oscilantei...Dar ma rog,nu toata lumea stie cu ce se mananca nalucile....TOCMAI DE AIA , PE LANGA TOATE ASTEA,i-am explicat clar dupa cea primit coletul SI A FOST DE ACORD IN FINAL CU MINE, cand i-am spus ca daca vroia IMPECABILITATE,trebuia sa faca efortul financiar pe care l-am facut eu LA CUMPARARE,si sa fi mers la mag. sa vada cat dadea NUMAI pe cele 9! oscilante ARGINTATE din pachet,pe cea americana LIVE-TARGET si pe cele UNICAT!!! Si acum sa vina sa ma denigreze....Astia-s oamenii.vor mocca,impecabil si la 2lei....NU MERGE!!! Alta data sa citeasca bine anunturile,si daca e in dubii,sa mearga la mag. si sa scoata peste DUBLUL pretului respectiv si nu are discutii decat cu aia de la mag. daca-i ruginesc naluciile dupa 3-4 partide....NU,baieti? Ca atare,cred ca nu-s vinovat cu nimic,ca asa e mai totdeauna cu nalucie second...,nu numai la mine.
Nu vreau sa denigrez pe nimeni,de-aia nu dau nume,ca si eu am luat vobler scump-second,si era crapata coada...Am ramas cu el...
Sanatate si fire intinse!
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"