LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Zamfi
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de Zamfi » 06 Apr 2015, 18:36

@cit_a
Daca era cumva o Caldia 2000 sa nu-ti para rau ca nu ai luat-o! Ca altfel o luai ... :twisted:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

sile07
junior
junior

Mesaj de sile07 » 26 Apr 2015, 10:59

ACORD o bila MARE NEAGRA pentru produsele trimise de userul chef (senior member).
Eu nu as vinde niciodata asa ceva din RESPECT pentru pescari.
Sunt niste lingurite foarte uzate, foarte ruginite, zgaraiate si modificate strict personal fara rost. La toate linguritele pe inelele despicate normale au fost atasate varteje sub-sub dimensionate (care par noi, deci au fost inlocuite cu intentie) care abia se misca liber pe circumferinta aferenta. La alta lingurinta ,,custom,, a atasat o ancora ruginita atat de mare si de grea cat trei sferturi din dimensiunea si greutatea linguritei in sine. Dupa ce a primit banii in cont si dupa ce a trimis coletul a anuntat prin sms ca a schimbat o lingurinta din produsele initiale(alba cu rosu) cu alte doua produse: cu o vechitura si o alta facuta de el !!! NU SE FACE ASA CEVA! CHIAR TREBUIE SA FACEM BANI DIN TOATE VECHITURILE INUTILE NOUA?
Un sfat pentru ceilalti: nu cumparati niciodata lingurite vechi uzate ca nu merita, luati-le de noi ca sa-si faca treaba. Iar dupa ce se uzeaza, dati-le la fier vechi NU LA REVANZARE.
Din metale ruginite nu se reflecta lumina sa creeze acele sclipiri atractive pentru rapitori, oricat de bine le-ati misca.

alex.b
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alex.b » 26 Apr 2015, 16:10

Parca ai dat si bila alba tot lui chef>> Lamureste un pic treaba

sile07
junior
junior

Mesaj de sile07 » 26 Apr 2015, 17:48

Scrie destul de clar pentru ce am dat bila alba si pentru ce neagra. Nu vreau polemica prea multa pe acest caz. Afacerea a fost mai mult doar pentru o parte. Asta-i perceptia proprie actuala.

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 26 Apr 2015, 18:12

confirm ca am avut si eu o "dilema" cu chef,una am vb si alta ar fi vrut sa faca...pararea mea umila e ca nu e om serios deloc !

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 07 Mai 2015, 15:50

albert.C scrie:confirm ca am avut si eu o "dilema" cu chef,una am vb si alta ar fi vrut sa faca...pararea mea umila e ca nu e om serios deloc !
...cred ca ,cuvantul serios este putin exagerat.....mai degraba sucit!!!!!!!!!!!!!!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

horia flucus
veteran
veteran

Mesaj de horia flucus » 08 Mai 2015, 22:46

Bila alba pentru user-ul george1985, a respectat ceea ce a promis, produsele au ajuns OK.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!

chef
veteran
veteran

Mesaj de chef » 14 Mai 2015, 10:09

Mda.... fiecare cu parerea lui. nu-s sucit,NU-S FRAIER !!!! Pretul convenit nu-i da dreptul la nici o pretentie(undeva sub juma din pretul de achizitie!),mai ales ca erau clar second!!! Deci UZATE,FOLOSITE ! Iarasi precizez: ca sa fie omul multumit, ca n-o mai gasisem pe aia alb cu rosu,i-am pus 2 altele in loc,valoric DUBLU fata de aia,mai ales ca cea UNICAT,HAND-MADE,DUBLA,este dintr-o tabla care este f. RAR de gasit:o fata alama,cealalta nichel,si in mod normal numai aia(fiind complet echipata,nu ca altele celebre de pe la noi fara inel si vartej sus...) face vreo 30lei! Mea culpa la cea cu ancora ruginita UN PIC,dar CA MARIME adecvata dimensiunilor lingurii era SINGURA din dotare,si n-am vrut sa i-o trimit fara!!! Daca vrea ii platesc eu o ancora mare(ar fi trebuit s-o fac inainte si s-o pun ca sa nu mai existe discutia asta...dar m-am mutat exact in perioada aia si eram extrem de aglomerat-mai nou naveta la serviciu,dusul si luatul fetitei de la scoala,noua posta-ro. f. departe de noua locuinta,de renovat la apt.-etc.) si N-AM MAI AJUNS s-o schimb! Vartejele respective au fost puse cu un rost:sa fie mai usor ansamblul si mai MOBIL,ele fiind rezistente la 11kg(garantia producatorului) si ca sa influenteze prinderea cat mai putin jocul specific al oscilantei...Dar ma rog,nu toata lumea stie cu ce se mananca nalucile....TOCMAI DE AIA , PE LANGA TOATE ASTEA,i-am explicat clar dupa cea primit coletul SI A FOST DE ACORD IN FINAL CU MINE, cand i-am spus ca daca vroia IMPECABILITATE,trebuia sa faca efortul financiar pe care l-am facut eu LA CUMPARARE,si sa fi mers la mag. sa vada cat dadea NUMAI pe cele 9! oscilante ARGINTATE din pachet,pe cea americana LIVE-TARGET si pe cele UNICAT!!! Si acum sa vina sa ma denigreze....Astia-s oamenii.vor mocca,impecabil si la 2lei....NU MERGE!!! Alta data sa citeasca bine anunturile,si daca e in dubii,sa mearga la mag. si sa scoata peste DUBLUL pretului respectiv si nu are discutii decat cu aia de la mag. daca-i ruginesc naluciile dupa 3-4 partide....NU,baieti? Ca atare,cred ca nu-s vinovat cu nimic,ca asa e mai totdeauna cu nalucie second...,nu numai la mine.
Nu vreau sa denigrez pe nimeni,de-aia nu dau nume,ca si eu am luat vobler scump-second,si era crapata coada...Am ramas cu el...
Sanatate si fire intinse!
Roland Popcev
Fondator/owner al "OJPS-Bv. 2009"

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 15 Mai 2015, 09:47

:lol: :lol: :twisted: tu ai intotdeauna dreptate :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 05 Iun 2015, 22:01

are...:)
email 2 iunie
Situatia e f.buna,batul e 250,doar cu totul.
email 3 iunie
batul nu pleaca de la mine(ca mai bine-l pescuiesc eu o viata...) sub 300 lei.
email 4 iunie
Nu a mai urcat pretul cu inca 50 lei...Asta a fost si va ramane pretul final pt. cine vrea sa-l ia cu adevarat,deoarece este intr-adevar un bat exceptional.
acuma...pot eu sa contrazic omul ?

Scrie răspuns