mircea_00 scrie:Pe blogul respectiv omul e foarte sincer:
"In anul 2008 am fost invitat de un prieten la o partida de pescuit la caras si pasiunea a reinviat. Dupa aceasta partida am descoperit forumurile de pescuit de unde am invatat totul despre pescuitul la crap."
Asadar e limpede ca e culpa lui "bmjean", "stefanmuraru" stia totul despre mufarea/demufarea unei vergi de 10m,pe cale de consecinta nu avea cum sa greseasca.
Daca era vreun mutzunachi d-al galben la final , treaba era clara ! Dar asa, nu-mi ramane decat sa intreb: in cazuri d-astea , ce facem,cumparam batul (de care-o fi si e obligatoriu prezenta vechiului proprietar pt instructaj, demonstratii, etc ? )
Eu totusi cred ca glumesti ! N-am vrut, ca sa nu fiu acuzat de partizanate locale, dar bmjean nu "practica " metoda ! Nu-l cunosc personal, dar am vorbit cu cei care-l stiu ...
Iar daca vorbim de baieti cu bloguri , sa fiu iertat ...E cel mai simplu: cand vorbesc si lumea nu ma baga in seama, dimpotriva, rade si ma ridiculizeza, ma bag pe blog ...Aici ma citeste gepeto, adigeul, gigelul si ulk-ul...Cam singurii care vorbesc din bloage ...
Ai blog de pescuit si "teoretizezi " scosul tronsoanelor din varga fixa de carbon, ca sa fii tu comod ...Tu ce-ai zice daca ti-as spune ca eu scot ancorele de la vobler, ca sa nu impung apa ...E ceva similar ...
Baiatul chiar e paralel...Si pe kilometri multi ...Vorbeste de cat pricepi , iar daca tot vrei sa faci "blog" , fa la ce stii...nu te da in stamba ca pici "bucfentz "

La stationar sau vergi, gratuit, fara desene, pot sa-l meditez !
Nu-i rusine sa intrebi, sau, daca nu , stai cum am stat eu vreun an pana am bunghit cu lanseta si mulineta ce aveam nevoie ...