LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
George1985
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de George1985 » 10 Apr 2014, 09:33

Dupa o luna de folosire ma mir cum are tupeu sa dea bile negre...
Daca a fost verificata de 2 ori si pescuita fara probleme, ce vina are vanzatorul ca nu sti sa folosesti un produs?
Mergi frate si cumpara una la 100ron din dragoane si tranteste-o pana-i sar inelele, nu-ti pare rau dupa...
Dar sa strici o varga buna, e pacat de ea :wallbash:
PS: Nu cunosc niciun user implicat in tranzactie.

mariush
senior
senior

Mesaj de mariush » 10 Apr 2014, 17:19

il cunosc personal pe bmjean si cred ca nu se ocupa cu chestii de genul asta.
e foarte posibil ca la inchiderea vergii sa fi intrat nisip in elemente si cand s-a deschis din nou sa fi aparut fenomenul.
asa mi-am rupt si eu un maver de 6 metri.
"nevoia este parintele inovatiei" PLATON

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 11 Apr 2014, 17:51

....".Am gasit un anunt cu o varga de 10m si am zis ca nu conteaza ca e mai mare ca oricand pot sa mai scot segmente din ea. Am stabilit detaliile, mi-a trimis prin fan curier varga. Am desfacut-o de doua ori, odata eu si odata prietenul meu si nu am observat nici o problema.

Cand am ajuns cu ea pe balta i-am pus repede o line si la prima aruncare varga se rupe. Cand m-am uitat atent la ea am vazut problema: unui tronson ii lipsea o bucata de material de la un capat la altul..."
...................................................................................................................
Nu ca bmjean ar fi din Oradea, dar daca ''oricand poti sa scoti segmente" dintr-un bat de carbon si sa pescuiesti asa cu el, intreb si eu : ce rost mai are primul tronson, mult mai intarit ca celelalte ? Vrei sa scoti tronsoane si sa pescui cu un bat de 4m facut din unul de 9 m, atunci ai piata cu fibrele de sticla, cu care poti bate si nucile toamna . Si daca ai verificat batul , la fel si prietenul, cum n-ai vazut un asemenea defect ? Mai e si varianta "plugusorului " ...Am vazut destui "colindatori " pe mal care efectiv plesneau betele de apa, din elan :!: Sau asteptau sa se aseze pluta pe apa si ea era ramasa in tufele din spate, rupta !
Ceva nu-i clar . 2 persoane verifica un bat si n-are nimic , iar dupa un timp , apare tronsonul fisurat pe toata lungimea ! E cam alba atza !
Eu ce pot sa zic de faptul ca @ milka mi-a trimis lanseta cu TOATE inelele defecte :!: TOATE aveau gaura :P :P

Sa-mi fie cu iertare, dar, citind si mesajele dintre ei, concluzia e ca era un bat "prea lung " pt el...

MANU_82
veteran
veteran

Mesaj de MANU_82 » 11 Apr 2014, 18:09

nici eu nu l-as vedea pe bmjean in postura aceasta, sa insele pe cineva...
:respekt: to all

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 11 Apr 2014, 18:30

Nu-l cunosc personal pe "bmjean" si nici nu am facut tranzactii cu el. Il simpatizez prin empatie si,sincer ,mi-e greu sa-l vad in postura de tzepar.
In alta ordine de idei aveti grija la userul"bogdan stancut". Incurca conturile, taxele postale, si in ultima faza nu mai stie cum il cheama. In efortul lui de-asi aduce aminte numele trece la amenintari pentru fabuloasa suma de 20 ron.
PS: Al cui esti tu 'ma' si unde mergem noi acum? :wallbash: :lol1:

mircea_00
veteran
veteran

Mesaj de mircea_00 » 12 Apr 2014, 10:19

Pe blogul respectiv omul e foarte sincer:
"In anul 2008 am fost invitat de un prieten la o partida de pescuit la caras si pasiunea a reinviat. Dupa aceasta partida am descoperit forumurile de pescuit de unde am invatat totul despre pescuitul la crap."
Asadar e limpede ca e culpa lui "bmjean", "stefanmuraru" stia totul despre mufarea/demufarea unei vergi de 10m,pe cale de consecinta nu avea cum sa greseasca.

George1985
veteran
veteran

Mesaj de George1985 » 12 Apr 2014, 13:59

mircea_00 scrie:Pe blogul respectiv omul e foarte sincer:
"In anul 2008 am fost invitat de un prieten la o partida de pescuit la caras si pasiunea a reinviat. Dupa aceasta partida am descoperit forumurile de pescuit de unde am invatat totul despre pescuitul la crap."
Asadar e limpede ca e culpa lui "bmjean", "stefanmuraru" stia totul despre mufarea/demufarea unei vergi de 10m,pe cale de consecinta nu avea cum sa greseasca.
:lol1: M-ai convins cu citatul respectiv! :lol1:

julien
veteran
veteran

Mesaj de julien » 12 Apr 2014, 14:30

Eu sunt patit cu o bologneza de 6m de la Olympus. Florin din Sibiu poate confirma. Am livrat-o personal si peste doua zile,stiind va va merge la pescuit cu ea, l-am sunat sa-l intreb ce parere are si cum i se pare in pescuit. Am primit un raspuns care m-a mahnit foarte tare, chiar daca nu era vina mea. A zis ca e rupta in trei locuri si era foarte suparat ca si-a stricat si partida de pescuit. Nu mi-a cerut banii inapoi si nici nu a recurs la amenintari. Si-a dat seama ca putea sa fie un defect de fabricatie sau unul de utilizator. Restul e istorie si, in urma acestui incident, am ramas prieteni foarte buni. Tot respectul pentru Florin.

biban solzos
veteran
veteran

Mesaj de biban solzos » 12 Apr 2014, 14:39

mircea_00 scrie:Pe blogul respectiv omul e foarte sincer:
Daca era vreun mutzunachi d-al galben la final , treaba era clara ! Dar asa, nu-mi ramane decat sa intreb: in cazuri d-astea , ce facem,cumparam batul (de care-o fi si e obligatoriu prezenta vechiului proprietar pt instructaj, demonstratii, etc ? )
Eu totusi cred ca glumesti ! N-am vrut, ca sa nu fiu acuzat de partizanate locale, dar bmjean nu "practica " metoda ! Nu-l cunosc personal, dar am vorbit cu cei care-l stiu ...
Iar daca vorbim de baieti cu bloguri , sa fiu iertat ...E cel mai simplu: cand vorbesc si lumea nu ma baga in seama, dimpotriva, rade si ma ridiculizeza, ma bag pe blog ...Aici ma citeste gepeto, adigeul, gigelul si ulk-ul...Cam singurii care vorbesc din bloage ...
Ai blog de pescuit si "teoretizezi " scosul tronsoanelor din varga fixa de carbon, ca sa fii tu comod ...Tu ce-ai zice daca ti-as spune ca eu scot ancorele de la vobler, ca sa nu impung apa ...E ceva similar ...
Baiatul chiar e paralel...Si pe kilometri multi ...Vorbeste de cat pricepi , iar daca tot vrei sa faci "blog" , fa la ce stii...nu te da in stamba ca pici "bucfentz " :wink: :wink:
La stationar sau vergi, gratuit, fara desene, pot sa-l meditez !
Nu-i rusine sa intrebi, sau, daca nu , stai cum am stat eu vreun an pana am bunghit cu lanseta si mulineta ce aveam nevoie ...

nasolu
veteran
veteran

Mesaj de nasolu » 14 Apr 2014, 20:49

In alta ordine de idei aveti grija la userul"bogdan stancut". Incurca conturile, taxele postale, si in ultima faza nu mai stie cum il cheama. In efortul lui de-asi aduce aminte numele trece la amenintari pentru fabuloasa suma de 20 ron.
PS: Al cui esti tu 'ma' si unde mergem noi acum? :wallbash: :lol1:
Cu scuzele de rigoare,pentru userul de care amintesti am si eu o intrebare:"amice,esti idiot"?Adica ne faci tepari fara sa fii-n stare sa-ti verifici un cont?!

Scrie răspuns