LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
RYOBI
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de RYOBI » 20 Mar 2014, 00:53

Am facut 2-3 tranzacti cu sagitarius,omul este corect, parolist si pe deasupra cu mult bun simt.
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 24 Mar 2014, 01:09

Am facut si eu o tranzactie cu Nicu, alias Sagitarius, si am aceeasi parere ca a lui Ryobi, omul este cu mult bun simt.
Stima.

bmjean
senior
senior

Mesaj de bmjean » 26 Mar 2014, 23:02

Am aceeasi parere foarte buna despre Nicu (Sagitarius).

pearch23
veteran
veteran

Mesaj de pearch23 » 27 Mar 2014, 18:10

Salut baieti in data de 24.03.2014 am trimis un colet cu jiguri in valoare de 500 LEI la xxx SHOP trebuia ridicat in data de 25.03.2014 , dar nu s-a intamplat asa .... am inceracat sa`l sun dar nu mi`a raspuns .. in urmatoarea zi adika 26.03.2014 am incercat la FanCourier sa verific AWB , si am vazut ca nu a fost ridicat si am tot incercat sa`l sun .... dar nu`mi raspundea ...asa ca l`am sunat de pe alt numar dar tot nu mi`a raspuns.. in final ma sunat el dar nu pe numaru`l meu ci pe acel numar care nu`l cunostea .. si mi`a spus ca a avut niste probleme.. OK am spus .. a zis ca`l ridica in data de 27.03.2014 adika azi... l`am sunat pe la ora 10:00 dimineaza si nu mi`a raspuns .... pe la ora 11:34 ma sunat el spunandu`mi ca nu mi`a raspuns la telefon pt ca era cu baiatul de la FanCourier si a ridicat coletul ... pe la ora 14:00 am vrut sa vad daca chiar asa este si am verificat din nou AWB`ul ... Dar spre surprinderea mea .. Scria ca : Ultimul status al expeditiei: avizat, nu are bani de rbs in data
27.03.2014 14:54

Deci Concluzia Generala ... : ESTE UN MARE MINCINOS !!

Se pare ca nu doar cu mine a facut asa.... Sunt multi La care a facut asa ... Cine Doreste Poate sa Vb aici In Acest TOPIC !!

Imagine

Imagine

BILA NEAGRA !!
Catch & Release

Obletele
veteran
veteran

Mesaj de Obletele » 05 Apr 2014, 18:45

gabi udila scrie:Am si eu la activ un K2 trimis in tub Maver si ajuns in 2 bucati cu fancurier.
Mi-am asumat vina de a-l pune intr-un tub asa elastic.
Mi-am asumat si paguba de 1600 de lei, minus inelele.
Destinatar era un membru al acestui forum.
Eu am improvizat intr-un tub de carton o lanseta UL si am trimis o catre Resita ( parca.) I-am precizat celui de la funcurier sa-mi lipeasca "fragil" pe ambalaj si m-a asigurat ca are destule in masina si-mi lipeste. Dupa 2 zile ma suna destinatarul si ma ia la rost ca de ce nu I-am zis ca e din 3 bucati. :)) incercam sa-l conving ca de fapt e din 2 si nu din 3... lanseta era efectiv sectionata perfect si inelul de pe varf indoit in jos. am facut mare tam tam la telefon cu cei de reclamatii de la funcurier, le-am facut sesizari scrise, doar ca cei de la reclamatii incercau sa ma impedice sa fac asta pe motiv ca reclamatia o face destinatarul nu expeditorul. am luat legatura cu baiatul caruia I-am trimis lanseta si el a cam lasat-o moale, tot o tinea ca eu I-am trimis-o defecta. am incercat sa-i spun ca nu ma tine de mizerii de astea avand in vedere ca rambursul era de 280 ron. o lanseta + o mulineta continea pachetul. am sunat iar si iar si mi-am adus aminte ca la destinatie soferul de la fun curuier nu l-a pus de destinatar sa faca un proces verbal atunci cand a cosntatat ca produsul era defect. eu nu m-am lasat balta, desi rambursul mi-a venit, am facut multe reclamatii , I-am anuntat ca-i reclam la opc si dupa vreo 2 zile ce sa vezi.. ma suna un sofer de la funcurier ca vine cu nu stiu ce proces sa-i semnez eu... si ce sa vezi.. primesc o scrisoare de scuze de la funcurier in care mi se cerea scuze ca mi-au deteriorat produsul si ca pe viitor sa aleg tot serviciile lor , iar pe langa asta un plic cu valoarea totala a rambursului adica 280 ron plus banii de drum vreo 30 ron. am ramas masca :headbash: Daca acest lucru in facea destinatarul si mai si colaboram frumos , atunci cu siguranta ajungeau banii la el si se aleagea cu o mulineta buna si o lanseta rupta gratuit.

Deci pe viitor, daca vi se mai intampla astfel de lucruri insistati cu reclamatiile la ei din ambele parti si in amblele localitati ( de expeditie si de destinatie) si garantez ca vi se vor inapoia banii.

stefanmuraru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefanmuraru » 06 Apr 2014, 08:37

BMJEAN - mi-a trimis o varga cu un tronson din care lipsea material de la un capat la altul (practic era taiat de la un capat la altul).

Toata povestea este aici:
http://carpodrom.ro/am-luat-teapa/

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Apr 2014, 13:23

@ stefanmuraru

...cat te-a costat "distractia" ?

stefanmuraru
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de stefanmuraru » 07 Apr 2014, 22:52

old_radu scrie:@ stefanmuraru

...cat te-a costat "distractia" ?
350+transport

larrypescarul
veteran
veteran

Mesaj de larrypescarul » 08 Apr 2014, 09:37

Atenție la rdj-bilă neagră.
:lol1:

bmjean
senior
senior

Mesaj de bmjean » 10 Apr 2014, 08:57

Drept la replica
Asa cum am specificat in anunt, am vandut o varga Tubertini SH de 10m in perfecta stare a tronsoanelor, doar cu urme de folosinta pe talon, lucru ce l-am pozat.
Varga a fost curatata si verificata de mine si abia apoi am pus-o in vanzare , nu aveam nici o intentie ascunsa, asa cum s-a spus de cumparator si de useri de pe site, dealtfel ma bucuram daca o cumpara cineva din Oradea, un pescar de fix care cunoaste ce inseamna o lanseta de top de 10m pentru scobari, mrene, cleni, etc…
Am fost intrebat de cumparator daca o pot trimite prin curier (extrase din mesajele private):
Cumparator
“…o poti trimite in Bucuresti prin curier cu desfacerea coletului inainte?...”
Vanzator
“…La intrebarea : o poti trimite in Bucuresti prin curier cu desfacerea coletului inainte?...
poate nu am inteles eu bine, normal ca se poate desface coletul, dar in afara de urme usoare de uzura pe talon, elementii sunt in stare foarte buna. In situatia in care nu va convine produsul trebuie sa va angajati sa suportati transportul si retur.
Pentru alte lamuriri sau chiar poze suplimentare, mess sau call me…“

Deci rezulta din aceste convorbiri ca am vrut sa dau teapa????
Am vandut nenumarate lucruri din inventarul proriu si nu am avut nici o reclamatie.

Inainte de a o trimite, am veritficat-o impreuna cu un prieten, apoi am ambalat-o intr-un tub de PVC si am trimis-o cu Fancurier.

Extrase din MP:
Cumparator
"Salut,
Am luat azi coletul...este imensa
si are un varf asa subtire.
Crezi ca pot sa scot cu ea caras de 500g - 1 kg?"

Din acestea am dedus ca nu a avut in mana pana acum o varga de top, fina, din carbon 100%, recunoscand ulterior si ca e pescar de crap,…cine cunoaste de finetea vergii pentru competitii, stie ce spun.

Apoi m-am oferit sa-i dau niste sfaturi cum sa o foloseasca
Vanzator
"Bineinteles, poti scoate (cu atentie) si de 2 - 2.5 kg.
La noi se prind frecvent cleni si mrene de peste 1.5 kg, chiar si scobari.
Totul depinde de precipitarea pescarului in dril, dupa agatarea pestelui, trebuie fara graba sa il obosesti si il scoti fara probleme (eventual un minciog cu maner lung - 2 -3 m), noi asa il folosim.
Folosesc fir principal de 0.16mm si inaintas de 0.14mm la pesti mai mari, iar in rest la pesti sub 1kg. folosesc 0.14mm cu 0.12mm, uneori cand nu am agatatura folosesc 0.12mm pe direct.
Pestele trebuie obosit in dril si nu scos direct pe mal dupa agatare, altfel se rupe firul uneori si batul.
Aceasta varga este de competitie, pentru pescuit de finete.
Sunt sigur ca o sa-ti placa, dupa ce te vei acomoda cu ea si o sa vezi cum lucreaza.
Daca nu stii cum sa legi firul pe varf, scrie-mi si-ti explic, ideea e ca iti trebuie un tub de silicon (imi pare rau ca nu ti-am pus in pachet) ca si cel care se pune pe plute, dar silicon si nu din plastic sau cabluri de curent. Tuburile de silicon se gasesc la magazinele de pescuit si sunt de mai multe dimensiuni sau cauti tot la magazinele de pescuit un agatator de la stonfo.
Preferabil sa folosesti plute cu chila lunga metalica sau chiar din fibra de sticla.
Pentru mai multe informatii, tinem legatura oricand.

Fir intins!"

Ca dupa o luna, repet dupa o luna, sa-mi trimita un email ca tronsonul era rupt si ca sa-I trimit banii inapoi, dupa ce la primire chiar recunoaste ca a verificat cu inca un prieten si varga nu a avut probleme.
Cumparator
“Am desfacut-o de doua ori, odata eu si odata prietenul meu si nu am observat nici o problema.”

Toate pozele facute de comparator sunt dupa o luna de la achizitie si nu la data achizitiei !!!
Poza de pe mal arata tronsonul intreg, apoi acasa bucata in mana, cica era deja in tronson, deci nici de data asta nu a demufat corect varga…

Singura explicatie pe care am gasit-o vazand ce s-a intamplat, discutand si cu alti pescari, e ca varga a fost desfacuta pe elementi si la montare, din gresala s-ar fi putut incerca sa se introduca prin spate un elemet intre alti doi elementi sau la demufare dupa extinderea vergii nu s-a respectat corect procesul de demufare sau poate a fost si fortat sa nu zic batut in partea de jos a talonului (lucru observat si la alti pescari). Recunoscand ca este un pescar de crap si nu de stationar nu a avut posibilitatea de-a lucra cu astfel de vergi. Si pescarii de competitie la stationar isi mai rup din gresala vergile/kiturile.

Apoi urmeaza un email pe care vi-l reproduc:
"Nu vreau sa te amenint cu nimic dar ar fi bine sa imi dai banii inapoi (sotie avocat, blog de pescuit: carpodrom.ro, prieten cu toti cei care au site-uri de pescuit, inclusvi site-ul acesta)."

Cum isi inchipuie ca am vrut macar sa vand o varga cu defect, la care am fost de acord sa o verifice la primire, sa mi-o trimita imediat inapoi daca nu e in regula,… dar dupa o luna, perioada in care nu stiu ce a facut cu ea (putea sa faca orice) sa-mi ceara banii inapoi si amenintari cu politie, siteuri de pescuit, etc. nu mi se pare corect.

Scrie răspuns