LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
hunting_fish
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de hunting_fish » 11 Oct 2012, 22:01

emm scrie:@Ranga

Multumesc anticipat ptr. intentie.

Am vb cu un prieten avocat ! Ar tb sa ii fac plangere penala.

Nu "ar trebui". Fa-i-o! Sa se invete minte.
...... ><(((@> .......

Schumy_me
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Schumy_me » 15 Oct 2012, 10:39

Salut,

O MARE BILA NEAGRA SI PAROASA pt Dl Adi din GL cu nr de telefon 0748316961.Citez:"Barca nu are nici un petec!"
Realitatea:podina gonflabila are 2 petece mari si verzi pe lateral dreapta!!!!
Anuntul este:
http://www.probarca.ro/anunt/15604/102/ ... 2-CP-.htm#

PS:contactat omul zice senin ca era vb de barca si nu de podina !!!!

M & M
veteran
veteran

Mesaj de M & M » 17 Oct 2012, 17:46

Avand in vedere ca eu am luat barca, seara, cand nu a dorit sa scoata podina, cand spunea "uite dau si pompa e si asta 80lei" si uita sa spuna ca pompa n-avea reductiile, uita sa spuna ca podina avea -nu doua- ci 3 trei petice (problema este sa -nteleaga si altii cum procedeaza teparii care au facut Italia, ( DECI NU DE PETICE IN SINE E VORBA CAT MAI ALES PENTRU ASCUNDEREA ACESTORA), pentru toate imi cer scuze eu dl schumi, pentru a salva o oarecare imagine.
Posibil sa-l intalnesc destul de repede, iarta-l ca-i plecat la scoala de la 5 ani ( lipsa cei 7 ani de acasa) si mama lui l-o fi invatat sa fie OM, dar a ales calea ramatoarelor FIIND SALVAT DE SOTIE CARE ESTE O MARE PESCARITA, DAR DIFERENTA ESTE CA DOAMNA ARE CARACTER.
Acordati circumstante atenuante "manufacturierului ambidextru", Rusinica si nu-i bine ramator adi!- care nu mai raspunzi la telefon - RUSINICA!

spin-er
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de spin-er » 28 Oct 2012, 11:34

parerea mea e ca astea sunt cele mai mari porcarii posibile,niste nenorociti de oameni care e greu de spus ce ar merita dar oricum nu.si au locul pe acest forum care ,parerea mea e facut pt a aduce avantaje si informatii utile fiecaruia dintre noi.imi pare rau pt fiecare ce s-a ales cu cate o teapa marele pacat e ca e plina lumea de nenorociti. si le doresc mult noroc la peste. iar pt restul numai bine si fir intins.

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 04 Noi 2012, 08:41

O bila mare neagra si un semnal pt cei ce vor cumpara lansete de la acest 'meserias' pe nume GABI UDILA se inscriptioneaza pe lansete GABIE IFISH tel 0727379089 !
Acest individ are o vorba dulce dar un caracter murdar !
Fiti atenti daca comandati ceva la el ,la modul cum pune inelele pe blank ,la echilibrarea batului , la plumbul in exces pe care il pune in blank-uri ,grosimea atei de matisaj ..etc!
Pe mine m-a pacalit cu 2 blank-uri transformate in lansete un SCV pe care a trebuit sa-l dau la refacut ,si inca unul care nu corespunde descrierii caracteristicilor blank-ului dat de producator http://www.rapitori.ro/forum/lansete-cu ... -3420.html !
Eu am gresit si nu m-am documentat despre lansetele custom , avem meseriasi consacrati in tara ,documentativa inainte si faceti alegerea corecta ,pt a nu a avea surpriza ca batul comandat sa nu fie ce trebuie !
Deci inca o data aveti grija cu acest GABI UDILA din Craiova ,sunt meseriasi cu adevarat in tara cu mult mult peste capacitatile lui profesionale !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 04 Noi 2012, 21:09

Domnu mitraliera exagerezi ... si exagerezi grav

hai s-o luam pe rand ... experienta mea cu Gabie este urmatoarea :

1. Gabie te intreaba daca vrei lanseta echilibrata, te-ntreaba si daca o vrei perfect echilibrata, deci plumbul ala pe cotor este pur optional ... nu ti-l baga nimeni pe gat

2. inelele pe blank mie mi le-a pus conform tabelelor Fuji cu ajustari pe varf, in functie de blank ... sau ti le poate monta fix cum vrei tu

3. asta cu grosimea atei de matisaj chiar n-o inteleg ... matisajele facute de el mie au fost f ok

4. lanseta aia cu caracteristicile gresite(adica de la 10.6g la 8.8g) este chiar asa de gresita? nu de alta, dar toate MHX-urile pe care le-am pipait au ratingul subevaluat grav ... am una data la 35g care nu gafuie la 70g ... ti-a explicat omul pe alt topic ca asa era abtibildul ... MHX-urile is niste blankuri modeste, iar orice lucru modest nu este foarte precis ...

Terfelesti numele unui om care a multumit sute de clienti. Este clar pt mine ca esti cam incepator si vorbesti din carti ... demonstreaza-mi si mie ca o lanseta montata pe spine arunca mai bine sau mai precis decat una care nu e montata pe spine ... montatul asta pe spine, SIC-urile si titanele la lansete mai puternice sunt ca-n povestea aia cu hainele invizibile ale imparatului ... toti le lauda, dar nimeni nu prea le vede/simte ...

Si culmea e ca Gabie chiar monteaza lansetele pe spine ...

Calmeaza-te, pescari de competitie au lansete facute pe la Gabie si nu s-au plans de ele ...

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 04 Noi 2012, 22:19

@bogdan82 .... uita-te in oglinda cand te hotaresti sa scrii ceva !
Te bagi aiurea in discutie fara sa cunosti problema!
Stai linistit si lasa-l pe el sa spuna ce are de spus ,pt ca atunci vei afla niste lucruri fff interesante despre el spuse de prietenii lui cei mai buni din Craiova !
Eu eram singurul dintre toti care ii luam apararea in fata lor pana cand m-a ars si pe mine la fel cum i-a ars si pe ei!
Intreaba-l despre SCV-ul pe care mi l-a facut ,si cand i-am spus ca-l trimit lui Andronic sau lui Sava intrase in balbaiala si ma suna in fiecare zi sa ma intrebe daca l-am trimis !
Norocul lui Gabie a fost ca Andronic m-a programat sa-mi refaca lanseta peste o luna si jumatate !
N-am avut rabdarea si l-am refacut la un alt baiat din Craiova pe nume Nari ,iar daca vrei sa vezi ce bat a iesit si cum trebuie sa iasa un bat ti-l trimit pe cheltuiala mea sa te convingi!
Crezi ca am ceva de impartit cu acest Gabie ?
Crezi ca am ceva personal cu el ?
Te inseli !!
Am luat cateva bete custom de la baieti din tara si n-am gasit vre-un motiv sa le reprosez ceva !
Cand m-am decis sa fac comanda de bete l-a Gabie am fost sfatuit de mai multe cunostinte de-ale lui ca nu fac o alegere inspirata iar eu mi-am zis ca sunt invidiosi pe el !
Si ca atare au avut dreptate !
Apropo de faptul ca sunt incepator iti spun ca tu n-ai nopti dormite in pat cate zile am eu de pescuit !
Iti doresc fir intins cu lansetele made in GABIE !

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 04 Noi 2012, 23:09

Pana la urma care e faza cu acctibildul cu puterea blankului? Batul e ok...? Ti-a vandut altul, decat ai vrut? Ca nu se intelege.

Esti nemultumit ca scrie alta putere decat era in catalog? Daca nu ma insel Ene scrie dupa capul lui pe blankuri...nu cat e in catalog...ci cat crede el ca duce. Si ce e mare problema in asta?

Si din puctul meu de vedere problema e la tine...nu la Udila. A intrat omul..a explicat ce si cum...tot ai venit sa ii dai bila neagra...Eu zic ca degeaba.

Si nu ne lua ca dece ne bagam..

Uite de aia , ca ai ales sa faci publica problema...chiar de aia , sa ne bagam noi :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 04 Noi 2012, 23:30

@ULK ...intelegi foarte bine ce vreau sa spun nu te mai face ca nu intelegi!
Tu stii cum aratau betele facute de el si cum arata acum dupa ce le-am refacut ?
De aceea am zis ca de ce se baga altul in discutie daca n-a vazut acele bete !
Mai repet o data n-am nimic de impartit cu el ,dimpotriva eu i-am aratat cat de generos sunt ca si altii din preajma lui iar el ne-a ars pe toti!
Iti doresc fir intins si esti un fericit ca locuiesti intr-un oras cu un alt caracter al oamenilor !

Scrie răspuns