LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Lucian t73, asta se cheama inselaciune si poti face plangere penala.
-
- junior
Cam asta e si intentia mea, dar deocamdata astept raspunsul de la OPC Bucuresti (s-ar putea sa inainteze chiar ei cazul la Politie, sau sa se rezolve problema prin interventia lor)spiridusul scrie:Lucian t73, asta se cheama inselaciune si poti face plangere penala.
- hunting_fish
- veteran
Nimeni nu va depune plangere penala pt. inselaciune la politie in numele tau. I-a-te si du-te frumos la sectia de politie de care apartii ca si domiciliu si prezinta-le problema si spune-le ca vrei sa depui plangere penala prealabila impotriva firmei. Du cu tine toata corespondenta si tot ce ai ca si dovezi.
...... ><(((@> .......
Am luat o MARE TEAPA de la user-ul xxl_007
nume: Popescu Gabriel
adresa: str. Elena Doamna, bloc J102, ap.17, cod 145100 , oras ROsiori de Vede, jud. Teleorman
mail: popescu.gabriel53@yahoo.com
ID Yahoo Messenger: popescu.gabriel53
mobil: 0761-542.891
i-am trimis o lanseta G-Loomis de la link-ul acesta:
http://www.rapitori.ro/forum/vand-lanse ... 21654.html
contra unei mulinete Shimano Nasci 3000 asa cum ne-am inteles prin telefon, mail si messenger !
Ieri, 09-10-2012, i-am trimis prin FAN COURIER lanseta si azi am primit BUCURIA: o mulineta chinezeasca de 2 bani de crap.
SPER SA NU PATITI SI VOI LA FEL CA MINE.

nume: Popescu Gabriel
adresa: str. Elena Doamna, bloc J102, ap.17, cod 145100 , oras ROsiori de Vede, jud. Teleorman
mail: popescu.gabriel53@yahoo.com
ID Yahoo Messenger: popescu.gabriel53
mobil: 0761-542.891
i-am trimis o lanseta G-Loomis de la link-ul acesta:
http://www.rapitori.ro/forum/vand-lanse ... 21654.html
contra unei mulinete Shimano Nasci 3000 asa cum ne-am inteles prin telefon, mail si messenger !
Ieri, 09-10-2012, i-am trimis prin FAN COURIER lanseta si azi am primit BUCURIA: o mulineta chinezeasca de 2 bani de crap.
SPER SA NU PATITI SI VOI LA FEL CA MINE.

Nu stiu cum ai avut curajul sa ii trimiti tu primul lanseta, mai ales ca e user nou pe forum...
Oricum imi pare rau pentru tine, numa' bine si fir intins
Oricum imi pare rau pentru tine, numa' bine si fir intins

am avut incredere ! parea serios si la telefon si pe mess ! invatare de minte ! sper sa ii stea in gat lanseta ! la propriu !
de aia prefer okazii.ro ! macara acolo ai calificative ! si poti vizualiza istoricul unui user cu cea vandut si ce a cumparat !
de aia prefer okazii.ro ! macara acolo ai calificative ! si poti vizualiza istoricul unui user cu cea vandut si ce a cumparat !
Ultima oară modificat 10 Oct 2012, 10:23 de către emm, modificat 1 dată în total.
...are dreptate, Sorin.
Regret si eu incidentul.
Regret si eu incidentul.
@ sorinB
si eu sunt user nou pe forum ! e prima mea tranzactie pe rapitori.ro.
cand o afla adrian99 ce s-a intamplat ... ca de la el cumparasem lanseta acum 1 an.
si eu sunt user nou pe forum ! e prima mea tranzactie pe rapitori.ro.
cand o afla adrian99 ce s-a intamplat ... ca de la el cumparasem lanseta acum 1 an.
Asta cu increderea nu e prea buna...emm scrie:am avut incredere ! parea serios si la telefon si pe mess ! invatare de minte ! sper sa ii stea in gat lanseta ! la propriu !
Daca ai vreodata dubii in cazul unui user, poti sa intrebi in stanga-dreapta date despre el, sau s aintri la rubrica "feedback"...
Eu in 5 ani n-am avut nicio problema de genul asta (chiar la inceput a fost o tentativa dar s-a rezolvat), intai ma documentez despre userul respectiv ( unde e cazul), iar in cazul userilor noi nouti

Numa' bine si sper sa fie ultima tzeapa care o primesti

ps - si pe okazii se pot lua tepe, mai ales in cazul unui user nou ca si aici... eu prefer sa nu cumpar sau sa trimit banii inainte userilor noi, oricat ar fi oferta de tentanta...
@ sorinB
pe okazii.ro am avut o singura teapa ca nu ridicat coletul si am platit transportul retur. dar doar una in 50 de tranzactii de vanzari si cumparari ! data viitoare ma documentez mai bine ! mersi !
pe okazii.ro am avut o singura teapa ca nu ridicat coletul si am platit transportul retur. dar doar una in 50 de tranzactii de vanzari si cumparari ! data viitoare ma documentez mai bine ! mersi !