Spune-ne si noua....care este magazinul respectiv....si eu am patit ,de fapt am fost mintit de patronul unui magazin online si am asteptat 6 luni pt o lanseta(pe care de altfel nici n-am mai vazut-o).... Cred ca daca era Evergreen ajungea mai repede decat una din USA.lucian_t73 scrie:Am si eu o intrebare pentru Admin: Se pot posta aici bile negre la adresa magazinelor on-line care trag tzepe? Ca tocmai am luat una, de nici nu vreau sa mi-o amintesc, si n-as vrea sa pateasca si altii, nevinovati, ca mine..
LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare
Until next time....Tight Lines!
Nu inteleg de ce aveti retineri,scrieti fratilor pe topic magazinul cu pricina!Nu cumva e Fishshop?!
Morunas.ro este un site de tot rahatul. Am facut comanda id #000073 confirmata prin e-mail. Asta a fost saptamana trecuta. Pe site-ul lor scrie ca expeditiile se fac numai miercurea. Buuun. L-am dat e-mail pe sectiunea lor de contact in care-i intrebam daca vor onora comanda. Nu au raspuns. Le-am mai dat unul similar. Nici acum nu au raspuns. Ieri am stat ca un imbecil acasa asteptand sa vina curierul. Evident ca nu a venit. Eu cred ca astia au incetat sa mai existe si... ca trebuiesc ocoliti.
Mesajul asta il voi posta pe mai multe forumuri.
Mesajul asta il voi posta pe mai multe forumuri.
Bucuresti
-
- junior
Buun. In primul rind imi cer scuze ca postez asa tarziu, nu am mai intrat pe topicu asta in ultimele zile din lipsa de timp.
Magazinul despre care e vorba e Cricos Fishing (cel on-line). Sa nu va puna necuratu' pe careva sa comandati de pe acest magazin si mai ales sa platiti in avans, ca e teapa curata. Pe scurt, am comandat pe 13 august o lanseta daiwa powermesh, atras de pretul foarte bun (acum se gaseste la pret de aproape 300 lei, foarte rar, pe cand la ei era vreo 220). Am ales sa platesc prin virament bancar si nu ramburs, pt. ca la momentul cand am facut comanda nu aveam banii, urmau sa-mi intre ceva bani in zilele urmatoare dar nu stiam exact cand si nu voiam sa ma fac de cacao, sa-mi vina lanseta si sa nu am banii s-o platesc. Mi-au confirmat comanda imediat, si mi-au trimis contul in care sa fac plata. Pe 16.08 le-am facut plata, dupa care am asteptat sa-mi vina lanseta. O zi, doua, trei.. Dupa o saptamana ii sun sa vad care-i treaba. Imi raspunde o duduie, care initial imi spune ca n-am platit! Bun, zic, va dau prin mail dovada platii, scanata. Ok, zice, da' nu pe mailu' afisat pe site, ca pe cutare. Bine, ma conformez. Dupa ce i-am trimis mailul, ma suna si zice: stiti, contul in care ati platit nu-i bun, vi l-a trimis un coleg care acum e in concediu si e contul lui personal; trebuie sa mergeti la banca de unde ati platit, sa va dea banii inapoi
Normal ca in momentul ala am inghetzat. Si zic: doamna, poi nu stiu cum o sa-mi dea mie banii inapoi din moment ce au intrat intr-un cont care nu-i al meu, si nici nu stiu al cui dracu' e! A, nu (zice), mergetzi linistit ca vi-i da pe loc
Neincrezator, ma duc si bineintzeles ca cei de la banca imi zic ca nu se poate. In fine, dupa ce am sunat-o pe tipa de nu stiu cate ori, am amenintzat-o ca fac reclamatie la OPC (am si facut-o dealtfel), madama mi-a zis ca pe ea o depaseste problema si ca sa sun pe numarul afisat pe site pentru reclamatii. Si am sunat de vro 20 de ori, da' e deconectat. Si uite-asa am luat io o TZEAPA de aproape 250 lei (marfa + trensportul) de la un mega-magazin on-line. Acuma, sa vedem ce-or rezolva cei de la OPC, in ei imi sta toata speranta. In orice caz, in momentul in care mi-am rupt lanseta nu credeam ca se poate mai rau, da' uite ca se poate: si cu batzu' rupt, si cu banii luatzi... 
Magazinul despre care e vorba e Cricos Fishing (cel on-line). Sa nu va puna necuratu' pe careva sa comandati de pe acest magazin si mai ales sa platiti in avans, ca e teapa curata. Pe scurt, am comandat pe 13 august o lanseta daiwa powermesh, atras de pretul foarte bun (acum se gaseste la pret de aproape 300 lei, foarte rar, pe cand la ei era vreo 220). Am ales sa platesc prin virament bancar si nu ramburs, pt. ca la momentul cand am facut comanda nu aveam banii, urmau sa-mi intre ceva bani in zilele urmatoare dar nu stiam exact cand si nu voiam sa ma fac de cacao, sa-mi vina lanseta si sa nu am banii s-o platesc. Mi-au confirmat comanda imediat, si mi-au trimis contul in care sa fac plata. Pe 16.08 le-am facut plata, dupa care am asteptat sa-mi vina lanseta. O zi, doua, trei.. Dupa o saptamana ii sun sa vad care-i treaba. Imi raspunde o duduie, care initial imi spune ca n-am platit! Bun, zic, va dau prin mail dovada platii, scanata. Ok, zice, da' nu pe mailu' afisat pe site, ca pe cutare. Bine, ma conformez. Dupa ce i-am trimis mailul, ma suna si zice: stiti, contul in care ati platit nu-i bun, vi l-a trimis un coleg care acum e in concediu si e contul lui personal; trebuie sa mergeti la banca de unde ati platit, sa va dea banii inapoi

Normal ca in momentul ala am inghetzat. Si zic: doamna, poi nu stiu cum o sa-mi dea mie banii inapoi din moment ce au intrat intr-un cont care nu-i al meu, si nici nu stiu al cui dracu' e! A, nu (zice), mergetzi linistit ca vi-i da pe loc

Luciane, asta nu-i de OPC
Te duci direct la Politie ... se cheama frauda
Te duci direct la Politie ... se cheama frauda
Salut.
Ai primit factura proforma si ai platit conform facturii sau ai depus intr-un cont trimis prin mail sau alta forma?
Numai daca ai platit conform facturii proforma poti avea sanse int-un caz de frauda.
Ai primit factura proforma si ai platit conform facturii sau ai depus intr-un cont trimis prin mail sau alta forma?
Numai daca ai platit conform facturii proforma poti avea sanse int-un caz de frauda.
-
- junior
Nu am primit factura proforma, pt. ca nu mi-au trimis-o (desi in mailul lor de confirmare a comenzii imi indicau un link pt. a accesa proforma, link care nu functiona). In schimb mi-au transmis contul si titularul contului prin mail. Eu, cand am facut reclamatia la OPC, am transmis absolut toata corespondenta purtata cu CricosFishing, din care rezulta foarte clar ca ei mi-au indicat contul respectiv. By the way, tocmai am primit un raspuns prin posta de la OPC Ilfov (la doar o saptamana dupa ce am trimis reclamatia), in care ei imi spun ca au facut un control la sediul social al firmei (care e in IF) si ca firma "nu desfasoara activitati cu scop lucrativ la acest sediu". Prin urmare, petitia mea a fost transmisa la OPC Bucuresti pt. rezolvare, magazinul firmei fiind in Buc. M-am gandit si eu sa trimit petitia la Politia Economica Bucuresti, nu-i timpul pierdut. Dovezile le am si in prezent, dar eu sper ca se va rezolva prin OPC. In orice caz, daca nu imi recuperez banii, o sa postez ceea ce mi-au facut pe toate site-urile de pescuit din RO, sa nu mai pateasca si alti ghinionisti ce am patit eu. Nu stiu daca o sa ajung sa umblu prin tribunale cu ei, pentru 245 de lei, da' o sa am grija sa le iasa banii astia pe nas, prin contra-reclama.julien scrie:Salut.
fa reclamatia aia la politie - chiar daca nu se ajunge la tribunal, macar o sa le stea in gat sa mai trateze asa lucrurile si relatia cu clientullucian_t73 scrie: M-am gandit si eu sa trimit petitia la Politia Economica Bucuresti, nu-i timpul pierdut. Dovezile le am si in prezent, dar eu sper ca se va rezolva prin OPC. In orice caz, daca nu imi recuperez banii, o sa postez ceea ce mi-au facut pe toate site-urile de pescuit din RO, sa nu mai pateasca si alti ghinionisti ce am patit eu. Nu stiu daca o sa ajung sa umblu prin tribunale cu ei, pentru 245 de lei, da' o sa am grija sa le iasa banii astia pe nas, prin contra-reclama.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
Confirm si eu cu Cricos Fishing! Un site de kkt cu oameni la fel... o luna am asteptat sa-mi trimita o comanda care nu a mai venit... noroc ca nu le-am dat niciun leu in avans
-
- veteran
Cricos Fishing aveau un magazin frumusel pe Sos Giurgiului , in Bucuresti. Am trecut pe acolo acum 1-2 sapt si am vazut ca se numeste altfel acum. Cel mai probabil afacerea respectiva a fost zdruncinata de criza si astea sunt rezultatele nefericite.