LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
mynu_cs
veteran
veteran

Re: LISTA NEAGRA - Vanzare/Cumparare

Mesaj de mynu_cs » 04 Noi 2012, 23:41

Salut

nu ai facut poze? ca-s curios.. si eu am un bat facut de el.... nu e cel mai frumos bat de pe lume.. dar nici urat nu e :)..

Eu nu apar pe nimeni.. ci doar curios cum aratau de esti asa "scarbit"

Numai bine
Cosmin
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 05 Noi 2012, 00:02

Am vrut sa-l trimit la alti rodbuilderi din tara sub pretextul ca as vrea sa cumpar aceasta lanseta custom este vorba de un SCV de 7' iar el a inceput sa dea din coate .....
Cel care mi l-a refacut m-a chemat cand la desfacut si am vazut ce tampenii a putut sa faca !
Plumb in exces in cotor nu puteam sa-l echilibrez cu nici o mulineta , cartoane intre mandrina si blank, picioarele inelelor nu erau finisata cum trebuie si matisajul arata dezastruos , inelele nu erau puse pe spin unii spun ca nu este obligatoriu dar oare de ce cand s-au pus pe spin lanseta s-a indreptat ?
Era putin stramba si mi-a spus ca asa este blank-ul iar eu i-am spus ca trebuia sa puna inelele pe partea cu curbura blank-ului in sus ....!
La cel de-al doilea ce mi-a scris pe blank nu am gasit la MHX specificatiile lui !
Dupa prima partida de pescuit cu el imi zanganea ceva in interior...l-am dat l-a refacut si mi-a scos niste bilute de plumb din el !
Daca am scris ce probleme am avut au sarit altii in aparare lui si mi-au zis ca problema e la mine !
Oare asa sa fie ..!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

mynu_cs
veteran
veteran

Mesaj de mynu_cs » 05 Noi 2012, 00:55

pai tu nu ai zis exact ce ai avut :) de aia au sarit..

cand mai patesti din astea fa poze.. ca o poza face cat 1000 de cuvinte
"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."

Romulus Vulpescu

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 05 Noi 2012, 01:02

Lasa SC5-ul ca nu cu ala te-ai bagat in discutii...

Asta cu bilute si finisaj nu ai zis pana acum despre MHX...Doar de actibild..de unde sa o sujem noi din deget.?. ca ai avut si alte probleme cu el?

Dece nu ai zis de finisaj si de bilute de la inceput ...?? Ai zis doar de actibild. Ca ala era doar o problema minora...Cum dreaq sa nu zicem ca e la tine problema..daca zici doar de ala?

Sau crezi ca nu am vazut bete facute de Udila?...Nu ne bagam chiar in necunostinta de cauza.

Am facut armata la Dragasani ..si nu pot din pacate doar sa fiu de acord cu tine...ma bucur ca m-am nascut in alta zona geografica al tarii :)

Nu e cel mai cel...intradevar...dar nici cu tine nu mi-e rusine :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 05 Noi 2012, 08:37

Ma simt dator fata de ceilati useri care navigheaza pe acest forum sa raspund.
Scaeceanu Marian Gabriel (SMG) este un baiat din Craiova.
L-am cunoscut in 2006, pe cind pescuiam stiuca pe canalele inundate de Dunare la marea inundatie. El avea insirate vreo 10 lansete la pestisor, iar eu impreuna cu Mihai Predescu am pescuit pe linga el la blinker. El nu a prins nimic, noi am prins. Din acel moment am devenit Dumnezei pt el (cuvintele lui). L-am primit la mine in casa, l-am invatat sa pescuiasca la blinker (eu si Mihai), l-am dezvatat sa-si mai arunce gunoaiele la locul de pescuit, i-am curatat si gresat (de mai multe ori) un geamantan de mulinete de crap (odata mi-a un milion de lei pt asta, desi nu i-am cerut niciodata nimic si niciunui prieten nu i-am cerut bani pt servisarea unei mulinete).
In luna iulie am fost, cu o gasca de prieteni, 3 zile la Valea Argovei, iar pentru ca nu l-am luat si pe el, ne-a injurat pe toti (imi pare rau ca nu mai am SMS-ul de la el).
Acum 2 luni m-a sunat, ca sa-mi faca o lista cu cei care "ma birfesc". I-am spus ca nu ma intereseaza si a venit la mine in casa, spunindu-mi ca eu sunt o valoare si nu suporta cind altii ma birfesc. Primul pe lista era un doctor , prieten comun, care l-a operat de prostata si l-a "facut bine". A fost cu Andrei Oprea la pescuit , apoi s-a vaitat ca i-a furat 2 pungi de gume din geanta, desi Andrei isi deschide geanta si iti spune sa iti iei ce vrei. Ar mai fi de spus, dar va plictisesc deja si devin patetic.
Revenind la subiectul principal, nu am pus plumb in SCV si nici bilute in MHX light. Cu SC V-ul a venit la mine acasa pt a-i demonstra cum i-am gasit spin la inele. I-am facut clar demonstratie si i-am aratat ca inelele sunt puse pe spin. A spus ca s-a linistit si ca nu il mai intereseaza ce spun ceilalti "agarici" , dar apoi l-a dat la refacut nefiind indeajuns de barbat incit sa-mi spuna asta. Nu il sunam niciodata si nici nu am "dat in bilbiiala" la auzul vestii ca l-ar da la refacut la Sava sau Andronic. Cu cel care i l-a refacut nu am avut vreodata ceva de impartit, nu stiu de ce critica betele facut de mine. In privinta cartonului....eu pun sub mandrina scoci de hirtie cu multa rasina. Am obsesie cu fixarea cit mai solida a mandrinei si tuturor clientilor le explic asta, deoarece consider ca e mai "teapana" decit solutia cu spuma. Talpa inelelor o ajustez cu Dremelul, se poate verifica.
Cu cealalta lanseta problema e in felul urmator:
Am avut la vanzare 2 lansete pe blanc MHX un UL si un L. A spus ca le cumpara pe ambele dar sa-l las cu banii putin timp pina face rost de ei. A venit peste vreo 3 saptamini cu banii pe una singura, iar pe cealalta a adus-o inapoi pe motiv de nepotrivire de caracter. Dupa ce a pescuit cu ea.......
Cu specificatiile am explicat clar. Am restul abtibildului acasa, are 105/13 mm si am considerat ca nu-i sta bine pe un blanc finut, light. S782-2 este blancul. I-am decupat actiunea dar era diferit inscriptionata decit pe site. Este poate cel mai ieftin blanc din clasa lui, cum as fi putut sa-l insel? Poate daca il vindeam ca NFC, dar i l-am vindut cu 450 lei, cu calculul facut pe fiecare componenta in parte.
Dupa aceasta ultima mirlanie nu am vrut sa-i mai raspund la telefon, iar supararea lui nu provine la presupusele tepe, ci de la faptul ca nu ma mai poate suna LA ORICE ORA pentru a-mi pune mii de intrebari banale despre ce inseamna vobler scufundator sau lanseta de clean sau.......bineinteles cu SMS-ul de rigoare in care ma si blestema putin.

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 05 Noi 2012, 08:48

facerea de bine...

Ghenadie
veteran
veteran

Mesaj de Ghenadie » 05 Noi 2012, 10:55

oare cate mandrine desfacute o fi vazut smg?
si MHX-ul tot refacut a fost? de ce? :roll: si la fel, dupa ce a fost remontat e o alta lanseta, corespunde intrutotul caracteristicilor date de producator?
se pare ca nu e decat ceva subiectiv, sunt zeci de lansete montate de Udila si nu prea vad altii care sa reclame ceva de genul..
ca fapt divers, eu tot la Udila o sa-mi fac lansete :wink:

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 05 Noi 2012, 12:43

daca esti barfit inseamna ca ai valoare :wink:

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 05 Noi 2012, 13:18

Bai Gabie ma uluiesti de ce debitezi...folosesti numele lui Andrei fara sa-i calci pe urme,eu de la el am luat tot ce am vrut cum sa ma plang ca mi-a luat 2 pungi... , eu n-am facut vre-o operatie de prostata niciodata iar pe canale cand ne-am cunoscut adu-ti aminte ca eu am fost singurul din toata gasca aia care ti-am facut loc si ti-am zis sa faci pe locul respectiv ce vrei!
Daca te-am intrebat de vreun vobler sau altceva este vre-o rusine sa intrebi ?
Tu cu cine ai fost inclusiv cu mine ai platit vreodata ceva ,nici macar motorina , pe la concursuri la fel ,acum de ce nu te mai duci la vre-un concurs ?
Si la final iti spun ca din Craiova nu vei mai primi comenzi de lansete iar pentru restul tarii iti garantez ca vei fi mai atent la cum le vei lucra de acum incolo!
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

Rapala Man
veteran
veteran

Mesaj de Rapala Man » 05 Noi 2012, 17:13

Dupa trei lansete facute de Gabi , pot sa spun ca omul este mai mult decat corect !
A si am uitat sa zic toate MHX :) culmea nu am dat nici una la refacut!!
Rapala worlds favorite fishing lure

Scrie răspuns