Ma simt dator fata de ceilati useri care navigheaza pe acest forum sa raspund.
Scaeceanu Marian Gabriel (SMG) este un baiat din Craiova.
L-am cunoscut in 2006, pe cind pescuiam stiuca pe canalele inundate de Dunare la marea inundatie. El avea insirate vreo 10 lansete la pestisor, iar eu impreuna cu Mihai Predescu am pescuit pe linga el la blinker. El nu a prins nimic, noi am prins. Din acel moment am devenit Dumnezei pt el (cuvintele lui). L-am primit la mine in casa, l-am invatat sa pescuiasca la blinker (eu si Mihai), l-am dezvatat sa-si mai arunce gunoaiele la locul de pescuit, i-am curatat si gresat (de mai multe ori) un geamantan de mulinete de crap (odata mi-a un milion de lei pt asta, desi nu i-am cerut niciodata nimic si niciunui prieten nu i-am cerut bani pt servisarea unei mulinete).
In luna iulie am fost, cu o gasca de prieteni, 3 zile la Valea Argovei, iar pentru ca nu l-am luat si pe el, ne-a injurat pe toti (imi pare rau ca nu mai am SMS-ul de la el).
Acum 2 luni m-a sunat, ca sa-mi faca o lista cu cei care "ma birfesc". I-am spus ca nu ma intereseaza si a venit la mine in casa, spunindu-mi ca eu sunt o valoare si nu suporta cind altii ma birfesc. Primul pe lista era un doctor , prieten comun, care l-a operat de prostata si l-a "facut bine". A fost cu Andrei Oprea la pescuit , apoi s-a vaitat ca i-a furat 2 pungi de gume din geanta, desi Andrei isi deschide geanta si iti spune sa iti iei ce vrei. Ar mai fi de spus, dar va plictisesc deja si devin patetic.
Revenind la subiectul principal, nu am pus plumb in SCV si nici bilute in MHX light. Cu SC V-ul a venit la mine acasa pt a-i demonstra cum i-am gasit spin la inele. I-am facut clar demonstratie si i-am aratat ca inelele sunt puse pe spin. A spus ca s-a linistit si ca nu il mai intereseaza ce spun ceilalti "agarici" , dar apoi l-a dat la refacut nefiind indeajuns de barbat incit sa-mi spuna asta. Nu il sunam niciodata si nici nu am "dat in bilbiiala" la auzul vestii ca l-ar da la refacut la Sava sau Andronic. Cu cel care i l-a refacut nu am avut vreodata ceva de impartit, nu stiu de ce critica betele facut de mine. In privinta cartonului....eu pun sub mandrina scoci de hirtie cu multa rasina. Am obsesie cu fixarea cit mai solida a mandrinei si tuturor clientilor le explic asta, deoarece consider ca e mai "teapana" decit solutia cu spuma. Talpa inelelor o ajustez cu Dremelul, se poate verifica.
Cu cealalta lanseta problema e in felul urmator:
Am avut la vanzare 2 lansete pe blanc MHX un UL si un L. A spus ca le cumpara pe ambele dar sa-l las cu banii putin timp pina face rost de ei. A venit peste vreo 3 saptamini cu banii pe una singura, iar pe cealalta a adus-o inapoi pe motiv de nepotrivire de caracter. Dupa ce a pescuit cu ea.......
Cu specificatiile am explicat clar. Am restul abtibildului acasa, are 105/13 mm si am considerat ca nu-i sta bine pe un blanc finut, light. S782-2 este blancul. I-am decupat actiunea dar era diferit inscriptionata decit pe site. Este poate cel mai ieftin blanc din clasa lui, cum as fi putut sa-l insel? Poate daca il vindeam ca NFC, dar i l-am vindut cu 450 lei, cu calculul facut pe fiecare componenta in parte.
Dupa aceasta ultima mirlanie nu am vrut sa-i mai raspund la telefon, iar supararea lui nu provine la presupusele tepe, ci de la faptul ca nu ma mai poate suna LA ORICE ORA pentru a-mi pune mii de intrebari banale despre ce inseamna vobler scufundator sau lanseta de clean sau.......bineinteles cu SMS-ul de rigoare in care ma si blestema putin.