Lansete CUSTOM

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Scrie răspuns
costin_s
veteran
veteran

Re: Lansete CUSTOM

Mesaj de costin_s » 02 Noi 2012, 23:31

Salut smg!
Din ce am vazut eu in catalogul online al celor de la MHX exista mai multe blankuri ce au ca si putere de aruncare caracteristicile date de tine, anume 1/16-3/8 oz. Mai apropiate de puterile date de tine sunt P842-MHX si P842-2-MHX (seria popping). Defapt este vorba de acelasi blank, doar ca unul este dintr-o bucata, iar altul este din doua. Exista si o buba, din pacate... Blankurile astea sunt amandoua de 7 picioare.
Blankuri care sa se apropie de descrierea ta ar fi urmatoarele:
-seria Spinning S782-MHX si S782-2-MHX care sunt date ca 1/16-5/16 oz;
-seria Spin Jig SJ781-MHX care este dat ca 1/16-5/16 oz;
-seria Spin Jig SJ782-MHX si SJ782-2-MHX care sunt date ca 1/8-3/8 oz.
Ma gandesc la faptul ca, este posibil ca cel ce a montat blankul, in momentul in care a scris caracteristicile pe el, sa fi gresit. Mi s-a intamplat si mie, ca in loc de 8 picioare sa inscriptionez pe bat 7 picioare (este proaspata, de miercuri dimineata :wallbash: ) si sa imi dau seama cand batul era la uscat; bine ca este batul meu... :respekt:
Parerea mea este sa-i ceri celui ce a montat blankul sa iti comunice codul producatorului, apoi sa mergi pe situl celor de la MHX si sa cauti blankul.
Numai bine!

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 03 Noi 2012, 00:23

smg, MHX-urile astea normale sunt prea ieftine ca cineva sa se dedice la smecherii din astea

un blank MHX simplu la lungimea si la puterea aia este cam 40$-50$ ...cat poate sa coste unul fals? nu cred ca gasesti falsuri la 30$

la prima vedere, eu as zice ca omul ti-a zapacit ratingul ...

poti verifica daca e original in felul urmator - aici ai cotele de grosime al blankurilor MHX ... vezi daca se potriveste unul de 6ft6in pe la puterea declarata de rodbuilder

http://www.fishmhx.com/docs/dimensions.6.1.12.pdf

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 03 Noi 2012, 07:40

poate a fost scurtata ..voit :)
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 03 Noi 2012, 07:45

@costin_s ,multumesc de raspuns ,eu asa am vrut sa fac sa-i cer codul blank-ului dar omul nu vrea sa mai raspunda la telefon ,s-a suparat pt ca-l verific !!
@bogdan82 , acest om mi-a mai facut o lanseta dintr-o bucata un SCV pe care a trebuit sa o dau la refacut / inelele nu erau puse pe spin ,lanseta era stramba si omul mi-a spus ca asa era blank-ul,dupa ce s-au pus inelele pe spin lanseta si-a revenit si este perfect dreapta , intre mandrina si blank omul umpluse golul cu cartoane , plumb la greu prin cotor /
Eu i-am spus toate neregulile astea iar el mi-a replicat ca mi se pare si totul este ok!
Dupa ce am refacut batul s-a schimbat radical este altul ,de nerecunoscut!
De aceea am cerut informatia din topicurile de mai sus pt a fi sigur ca acest individ este un impostor si pt ai dezvalui numele ca sa nu mai fraiereasca si alte persoane!
Eu am fost de buna credinta si un om de cuvant in momentul cand am comandat acele lansete si mi-a fost greu sa-i spun ca nu le iau ,cu alte cuvinte mi-a fost rusine de rusinea lui !
Ca sa revenim la subiect lanseta asta construita dintr-un blank de la MHX este din 2 buc.
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

gabi udila
senior
senior

Mesaj de gabi udila » 03 Noi 2012, 07:56

blancul este asta:
http://www.mudhole.com/Shop-Our-Catalog ... -Rod-Blank
S782-2-MHX 6'6" 2 4-8 1/16 - 5/16 Fast Light Panfish, Freshwater Trout 1.25 .33 4.5 $50.00

pe abtibild e trecuta diferit puterea: 1/16-3/8. nu am pus tot abtibildul pe blanc, pt ca este mare si urit, am pus numai specificatiile. parerea mea e ca adevarul e mai aproape de abtibild, multe blancuri MHX sunt mai mult sau mai putin mai puternice decit specificatiile. "meseriasul" sunt eu.
batul este unul din cele 2 din link (sincer sa fiu nu mai stiu care din ele).
http://www.ifish.ro/doua-fete-pregatite ... at-in-bot/
in rest, nu meriti vreun alt raspuns.

smg
senior
senior

Mesaj de smg » 03 Noi 2012, 09:14

Meseriasule , de ce nu merit alt raspuns pt ca m-am lasat pacalit de tine ?
Am comentat vreodata pretul pe care mi l-ai cerut ?

Mai stii cand am vrut sa trimit SCV-ul la Andronic sau la Sava ca intrasei in balbaiala si mai sunat daca l-am trimis cumva ?
Sti cate lansete de ale tale s-au intors la refacut ?
Eu zic sa stai in banca ta la nivelul tau si sa incerci cumva sa crezi in Dumnezeu si nu vei avea nimic de pierdut !
Ce meserias esti tu de nu-ti mai recunosti betele http://www.ifish.ro/doua-fete-pregatite ... at-in-bot/?
Le ai pe site de nu stiu cand ,ai fost cu ele la targul din toamna si nu ti-a dat nimeni 5 bani pe ele ,te-ai suparat ca nu ti le-am luat pe amandoua ,ti-am luat unul de rusinea ta si tot eu sunt cel care trebuie sa tac !
Sa-ti fie rusine de modul tau de comportament si de felul in care privesti viata !
Scump si prost am mai vazut ,ieftin si bun niciodata !

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Noi 2012, 08:50

sa revenim la topic :D

Mi s-a pus pata sa imi fac un bat de jig(had :lol: ) in plaja asa..... de pe la 5 pana prin 20 g pt dat pe zone cu apa lina sau balta cu jiguri , offseturi si mai ales bulleturi . Musai dintr-o bucata :D si musai de 7 craci . Musai fastulet dar nu ranga :D .
SI musai cu buget de pana in 80-100 usd blankul.
Eh ...ce stiti voi ca s-ar pupa in plaja asta ? :D

Andrei
veteran
veteran

Mesaj de Andrei » 06 Noi 2012, 08:58

smg scrie:Meseriasule , de ce nu merit alt raspuns pt ca m-am lasat pacalit de tine ?
Am comentat vreodata pretul pe care mi l-ai cerut ?

Mai stii cand am vrut sa trimit SCV-ul la Andronic sau la Sava ca intrasei in balbaiala si mai sunat daca l-am trimis cumva ?
Sti cate lansete de ale tale s-au intors la refacut ?
Eu zic sa stai in banca ta la nivelul tau si sa incerci cumva sa crezi in Dumnezeu si nu vei avea nimic de pierdut !
Ce meserias esti tu de nu-ti mai recunosti betele http://www.ifish.ro/doua-fete-pregatite ... at-in-bot/?
Le ai pe site de nu stiu cand ,ai fost cu ele la targul din toamna si nu ti-a dat nimeni 5 bani pe ele ,te-ai suparat ca nu ti le-am luat pe amandoua ,ti-am luat unul de rusinea ta si tot eu sunt cel care trebuie sa tac !
Sa-ti fie rusine de modul tau de comportament si de felul in care privesti viata !
Se mai intampla sa fie gresit cate un actzibild... nu este nici prima oara, nici ultima:)... Blankul, Udila l-a luat de la mine, asa ca presupun ca este MHX... slabe sanse sa-l fi inlocuit cu altceva.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Noi 2012, 09:21

MuskMd scrie:sa revenim la topic :D

Mi s-a pus pata sa imi fac un bat de jig(had :lol: ) in plaja asa..... de pe la 5 pana prin 20 g pt dat pe zone cu apa lina sau balta cu jiguri , offseturi si mai ales bulleturi . Musai dintr-o bucata :D si musai de 7 craci . Musai fastulet dar nu ranga :D .
SI musai cu buget de pana in 80-100 usd blankul.
Eh ...ce stiti voi ca s-ar pupa in plaja asta ? :D
LSJ 842 de la Lamiglas.
Da nu mai bine ramai matale la tango? :D
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 06 Noi 2012, 09:28

dau si la tango care e baiu ? :lol:
dar ala e underrated sau chiar arunca pana in 10 g?

Problema se pune asa....mi s-a pus pata sa fac si un spin :D.... si daca tot ma spurc, macar sa fie un bat ok :lol:

Scrie răspuns