numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
ULK
- veteran

shimano scrie:ULK scrie:Versiunea ca vanzatorul sa descrie EXACT marfa dece o tot evitati?
Cum nu exista doi oameni care sa gandeasca la fel, sa vada la fel, sa aibe pretentii la fel, oricum ai descrie un obiect, aceasta va fi o parere/descriere subiectiva...o lanseta care mie mi se pare uzata, caci are mandrina zgariata, pe tine poate nu te deranjeaza asta ci te uiti strict la inele si blanc...un exemplu prost poate, dar ideea e ca oricum ai descrie un obiect, nimic nu se compara cu posibilitatea de a incerca marfa, si apoi s-o platesti. Ce-i in mana nu-i minciuna. Restul e relativ. Parerea mea.
Descrii produsul...nu il "impachetezi" in "exceptional"... Este uzat acolo sau dincolo...are joc mic in manivela...Nu este relativ...doar daca lasi tu sa fie relativ.....Asta era scopul tau defapt...Din pacate...sa il lasi relativ...Uite ca nu tine .
"Cei in mana nu-i minciuna" ....exact, in cazul tau se aplica din pacate. Cum suntem intr-un mediu virtual aici, este mai bine sa avem incredere intre noi, ca nu se poate aplica regula intocmai. Cine ramane "cu mana" ...ramane fara clienti....Vrei nu vrei...o sa inveti.
-
D_ali
- veteran

Shimano...post negru, tata...
Bibane, baga si tu cateva matanii...
-
Biban
- veteran

Acum am venit de la Coco, Crap Discount, cine e din Bucuresti stie cine e si cu ce se ocupa...
Picup-ul e treaba cea mai usoara, o ungere si un reglaj.
Axul de le manivela e stramb, eu nu am obs, a obs el si colegul lui care tot cu asa ceva se ocupa.
Cat despre axul central, nu se poate pronunta daca il poate regla, repara, oricum are legatura si cu calaretul de la wormshaft, Coco are una identica. Deci trebuie desfacuta si baietii nu au timp ca se pregatesc de un concurs de 72 de ore. Nu cred ca mai are rost sa ma duc si in alta parte sa cer o parere...
Asta e mulineta in ''stare exceptionala si folosita cateva partide'', vanduta mie de userul Shimano pe nume Robert Demeter.
QED.
Restul e can-can...
-
kzoli
- veteran

De aici, pana la stare exceptionala e cale lunga

-
anem
- veteran

Biban scrie: ...
Asta e mulineta in ''stare exceptionala si folosita cateva partide'', vanduta mie de userul Shimano pe nume Robert Demeter.
QED.
Restul e can-can...

destul de nasol ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
T.Adrian
- veteran

-
Sau "beauty is in the eye of the beholder"

Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.
-
ULK
- veteran

Stau si ma gandesc, in prisma evaluativa a lui Shimano...cum arata o mulineta cu "semne normale de uzura"....In bucati?
Si daca nu iti place le asamblezi...Puzzle

Daca lipsesc ceva piese, tu esti de vina ca le-ai observat...ca lui nu i s-a parut

Totul e relativ

-
Vegas_75
- veteran

Imi permit sa dezvolt putin ideea constructiva a lui MuskMd care a sugerat un fel de sistem de rating ptr useri. Ceva similar se gaseste pe Okazii.ro unde fiecare tranzactie este contorizata si marcata pozitiv sau negativ si se vede istoricul fiecarui user (e un fapt cunoscut de toata lumea).
Astfel fiecare user are asignat un rating mai mic sau mai mare si oricine se poate orienta astfel despre seriozitatea si buna credinta a vanzatorului.
Este o dezvoltare de soft care costa ceva bani, dar ar aduce acest forum pe o treapta mai inalta intre alte forumuri similare. Riscul daca l-as putea numi asa este ca s-ar transforma intr-o platforma de tranzactionare exclusiva si probabil ca nu aceasta e tinta principala a acestui site/forum.
Este o idee buna la care administratorul acestui site poate reflecta si o poate materializa intr-un timp mai scurt sau mai lung. Poate se gasesc cativa useri de aici - softisti - care ar putea da o mana de ajutor pro bono si astfel s-ar reduce costurile.
-
sorinB
- veteran

ULK scrie:Stau si ma gandesc, in prisma evaluativa a lui Shimano...cum arata o mulineta cu "semne normale de uzura"....In bucati?
Nasoala treaba... exact la asta ma gandeam si eu...
Pai atunci daca la asta ii zice "stare exceptionala", la aia care chiar e in stare exceptionala cum ii zice?...
Sau zice ca olteanul cand a vazut girafa: " Asa ceva... nu exista"...
Scuze oltenilor dar asta e bancul...
numa' bine.