Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2011, 16:06

MuskMd scrie::lol: :lol: :lol: acu vaz...te macina rau ...
indiferent a cui e ideea ( ca noi nu am inventato Pike, am ginit-o prin alte parti :idea: ), sistemul se poarta, functioneste si da rezultate.
Ma uitam pe forumurile englejilor cu acele .. " classifieds" .......si daca ei o practica inseamna ca si la ei se dau tepe... :lol: :lol:
nu ma macina daca nu era vorba de tine :oops: :lol: :lol: :lol:
cum adik sa fi tu in fata mea? :lol: :lol: :lol:
auzi la el, sa vina el primu cu ideea :lol:

L.N.D.
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de L.N.D. » 20 Oct 2011, 17:59

cred ca nu m-ai trage pestele pe Olt , daca PIKEMAN sta la taclale pe forum

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 20 Oct 2011, 18:26

lupu nicolae daniel scrie:cred ca nu m-ai trage pestele pe Olt , daca PIKEMAN sta la taclale pe forum
Olt, ce-i ala :lol: cica trage dar anemic :P prefer sa caut pesti mai mici dar mai multi :twisted:

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 22 Oct 2011, 21:26

Biban scrie:Acum am venit de la Coco, Crap Discount, cine e din Bucuresti stie cine e si cu ce se ocupa...
Picup-ul e treaba cea mai usoara, o ungere si un reglaj.
Axul de le manivela e stramb, eu nu am obs, a obs el si colegul lui care tot cu asa ceva se ocupa.
Cat despre axul central, nu se poate pronunta daca il poate regla, repara, oricum are legatura si cu calaretul de la wormshaft, Coco are una identica. Deci trebuie desfacuta si baietii nu au timp ca se pregatesc de un concurs de 72 de ore. Nu cred ca mai are rost sa ma duc si in alta parte sa cer o parere...

Asta e mulineta in ''stare exceptionala si folosita cateva partide'', vanduta mie de userul Shimano pe nume Robert Demeter.

QED.

Restul e can-can...
Ti-am zis ca pick-up-ul n-are nimic....vezi? O ungere si-un reglaj. Exact asta ai tu nevoie la cap. Te-as putea ajuta in acest sens.
Legat de axul manivelei si cel central, o fi oare de la transport? S-o fi strambat acolo? Sau ai luat teapa? :lol: Las' ca trece, nu mai plange. Arata-ne ceva clipuri cu "stricaciunile", sa ma simt vinovat rau de tot.
BTW...eu nu-i cunosc pe baietii care ti-au pipait-o...adica mulineta. Dar presupun ca sunt profesionisti, si s-au convins si ei ca e o mulineta ce nu se poate repara, o buca' de metal bun de aruncat la gunoi. Nu asa au zis?
I tell you what...du-te la inca vreo 10-15 baieti care se stiu...plateste-i pe fiecare sa verifice, sa repare, etc...si in felul acesta, cu doar 679 Ron vei avea o mulineta Zauber ca NOUA!!!! Si ce-i daca in magazin e 450 unul nou? Merita s-o repari. Postasul e de vina, ti-a strambat-o. Eu ti-am trimis una noua, sigilata, absolut impecabila, nefolosita...etc. Serios!!!

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 22 Oct 2011, 22:41

In lumea asta totul se plateste atunci cand o sa te astepti mai putin. :)
Ar trebui sa te puna pe ganduri treaba asta...nu crezi? :wink:

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 22 Oct 2011, 22:49

shimano ... sorry omule dar faci niste faze de doi bani dupa ce tot tu esti ala care i-ai vandut omului ceva busit ... mai bine te-ai abtine sa polemizezi in continuare aiurea, sa faci misto de pagubit si poate ar fi ok niste scuze ...

pentru mine intreaga poveste a fost suficient ca sa nu imi doresc sa am de-a face cu tine in nici un fel de tranzactie ... fie cumparare fie vanzare ... :oops:
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 23 Oct 2011, 01:25

Destul de ciudata atitudinea, sa faci si misto de cel caruia i-ai tras teapa. Sau ma rog, tipic romaneasca treaba. Atitudine de samsar.

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 23 Oct 2011, 01:29

Gata, acum e momentul.

Ca o urmare a celor intamplate si ca o idee constructiva si optimista tin sa remarc despre shimano ca ...

"macar e un bun crestin." :D

gizmofish
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de gizmofish » 23 Oct 2011, 09:06

Crap Discount? Ar trebui sa fie banat cuvantul 'crap' din forumul spinnerilor nu? In primul rand se refera la pescuit stationar - ca doar nu prinzi crapul la lingura, numai de inotatoarea dorsala - si doi la mana, stim cu totii ce inseamna in limba engleza cuvantul in cauza. Apoi daca mai e si cu discount, vai si amar de saracul Zauber si de axul lui. Poate au fost astia beti, dupa doua-trei beri se mai indoaie si axul Golden Gate-ului un pic. Eu am desfacut mulineta si nu am vedere de 40+ de ani. Dar dupa ce am citit comentariile distinsului user biban, nu exclud nici posibilitatea sa fi desfacut zauberul, sa fi scos axul si sa fi dat in el cu un ciocan de 5 kile. Si tot nu inteleg ce treaba are crestinitatea cu zauberul.. Poate unii se roaga la vreun stella sa fie iertati de pacate..

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 23 Oct 2011, 10:03

Si tu te-ai inscris pe aici ca sa aperi jigodia? Sau esti o clona a lui shimano?

Scrie răspuns