Biban scrie:Acum am venit de la Coco, Crap Discount, cine e din Bucuresti stie cine e si cu ce se ocupa...
Picup-ul e treaba cea mai usoara, o ungere si un reglaj.
Axul de le manivela e stramb, eu nu am obs, a obs el si colegul lui care tot cu asa ceva se ocupa.
Cat despre axul central, nu se poate pronunta daca il poate regla, repara, oricum are legatura si cu calaretul de la wormshaft, Coco are una identica. Deci trebuie desfacuta si baietii nu au timp ca se pregatesc de un concurs de 72 de ore. Nu cred ca mai are rost sa ma duc si in alta parte sa cer o parere...
Asta e mulineta in ''stare exceptionala si folosita cateva partide'', vanduta mie de userul Shimano pe nume Robert Demeter.
QED.
Restul e can-can...
Ti-am zis ca pick-up-ul n-are nimic....vezi? O ungere si-un reglaj. Exact asta ai tu nevoie la cap. Te-as putea ajuta in acest sens.
Legat de axul manivelei si cel central, o fi oare de la transport? S-o fi strambat acolo? Sau ai luat teapa?

Las' ca trece, nu mai plange. Arata-ne ceva clipuri cu "stricaciunile", sa ma simt vinovat rau de tot.
BTW...eu nu-i cunosc pe baietii care ti-au pipait-o...adica mulineta. Dar presupun ca sunt profesionisti, si s-au convins si ei ca e o mulineta ce nu se poate repara, o buca' de metal bun de aruncat la gunoi. Nu asa au zis?
I tell you what...du-te la inca vreo 10-15 baieti care se stiu...plateste-i pe fiecare sa verifice, sa repare, etc...si in felul acesta, cu doar 679 Ron vei avea o mulineta Zauber ca NOUA!!!! Si ce-i daca in magazin e 450 unul nou? Merita s-o repari. Postasul e de vina, ti-a strambat-o. Eu ti-am trimis una noua, sigilata, absolut impecabila, nefolosita...etc. Serios!!!