Word.geppetto scrie:Gata, acum e momentul.
Ca o urmare a celor intamplate si ca o idee constructiva si optimista tin sa remarc despre shimano ca ...
"macar e un bun crestin."
Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- semlecangheorghe
- veteran
- MARIUS POPA
- veteran
i-a d'aici, nu se vede ca esti din 2009 p'aici!
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... start=1190
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic. ... start=1190

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.
Sincer la atiudinea asta eu nu as mai cumpara nimic de la tine, si aici nu ma refer la userul "simano" ci la Robert Demeter.shimano scrie:Ti-am zis ca pick-up-ul n-are nimic....vezi? O ungere si-un reglaj. Exact asta ai tu nevoie la cap. Te-as putea ajuta in acest sens.Biban scrie:Acum am venit de la Coco, Crap Discount, cine e din Bucuresti stie cine e si cu ce se ocupa...
Picup-ul e treaba cea mai usoara, o ungere si un reglaj.
Axul de le manivela e stramb, eu nu am obs, a obs el si colegul lui care tot cu asa ceva se ocupa.
Cat despre axul central, nu se poate pronunta daca il poate regla, repara, oricum are legatura si cu calaretul de la wormshaft, Coco are una identica. Deci trebuie desfacuta si baietii nu au timp ca se pregatesc de un concurs de 72 de ore. Nu cred ca mai are rost sa ma duc si in alta parte sa cer o parere...
Asta e mulineta in ''stare exceptionala si folosita cateva partide'', vanduta mie de userul Shimano pe nume Robert Demeter.
QED.
Restul e can-can...
Legat de axul manivelei si cel central, o fi oare de la transport? S-o fi strambat acolo? Sau ai luat teapa?Las' ca trece, nu mai plange. Arata-ne ceva clipuri cu "stricaciunile", sa ma simt vinovat rau de tot.
BTW...eu nu-i cunosc pe baietii care ti-au pipait-o...adica mulineta. Dar presupun ca sunt profesionisti, si s-au convins si ei ca e o mulineta ce nu se poate repara, o buca' de metal bun de aruncat la gunoi. Nu asa au zis?
I tell you what...du-te la inca vreo 10-15 baieti care se stiu...plateste-i pe fiecare sa verifice, sa repare, etc...si in felul acesta, cu doar 679 Ron vei avea o mulineta Zauber ca NOUA!!!! Si ce-i daca in magazin e 450 unul nou? Merita s-o repari. Postasul e de vina, ti-a strambat-o. Eu ti-am trimis una noua, sigilata, absolut impecabila, nefolosita...etc. Serios!!!
Cred ca nu asta ar trebui sa fie atitudinea unuia care a vandut o marfa de care un client nu e multumit.E vorba de respect pt cei ce citesc si carora popoate in viitor intentionezi sa le vinzi ceva...poate o sa mai ai ceva de vanzare, ca doar nu se termina lumea cu o tranzactie care ti-a iesit, sau cu o teapa data bine.

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- veteran
Atitudine tipica de samsar. Si-a vandut marfa, nu-l mai intereseaza daca clientul e multumit sau nu, si-a luat banul, asta este, pana la tranzactia urmatoare ura si la gara. Asta daca va mai avea cineva incredere sa existe o tranzactie urmatoare. Nu pot sa neg ca e o atitudine tipic romaneasca. Ma mira insa valoarea extrem de mica pentru care cineva se compromite. Plus ca daca mulineta era atat de ok cum era descrisa nu era vreo problema sa refaca dealul, se gaseau alti interesati. Imi aminteste fix de samsarii de masini din Targul Vitan...spalate bine, curatate, exterior impecabil, dupa ce o iei iti cade motorul, ai amortizoarele praf, schimbi ambreiajul si multe alte defecte ascunse. Nu am vazut mulineta, nu am tinut-o in mana, insa atitudinea este cea care spune totul despre intentia adevarata. Mie mi se pare ca a fost efectiv ideea de a gasi prostul care sa dea un ban pe ceva ce oricum e stricat.
- semlecangheorghe
- veteran
Robert Demeter a scris
Pe de alta parte ,userul Biban,afirma
Dom profesor ,sint sigur ca la scolile domniei tale ai invatat cindva ca „”arena”este un ,in general ,un loc ingradit,unde,in vazul spectatorilor din tribuna,doi luptatori ,sau poate mai multi,isi incruciseaza armele...Reguli nu prea exista(se da la oute cit ai clipi),din partea spectatorilor sau organizatorilor nu prea poti apela la sprijin ori clementa,asa ca nu-ti ramine decit sa stringi din dinti si sa dai pina adversarul e la pamint..
Desigur ,arena virtuala de aici,are niste reguli.Le gaseai scrise daca nu ar fi fost ”sterse din greseala”.Da in mare ti le zic eu
-In cazul vostru,aveti o contradicitie,o polemica.Fiecare sustineti lucruri diferite fata de acelasi obiect.
-Trebuie sa va demonstrati punctul de vedere cu probe ,daca se poate,sa va combateti ,insa doar la nivel de idei.”Arena trebuie sa fie un loc placut„„,asa zicea Admin.-ul,fara injuraturi si atacuri la persoana..
Acuma,daca crezi ca ai presiune in instalatie,si nivelul domniei tale este peste media unora
,cum ar fi periferica casta a ”timplarilor”
,paseste curajos pe nisipul virtual al arenei si fa-l praf cu argumente pe userul Biban,care, la rindul lui ,ar trebuii sa incerce sa faca acelasi lucru,folosindu-se de dovezile pe care pretinde(un filmulet,o poza ar fi de vis)ca le are....
Asadar ,Robert Demeter,ai presiune in instalatie ????

De mers merge, si inca foarte bine. Arata impecabil (n-are vopseaua sarita sau alte zgarieturi/defecte), iar de o posibila problema la pick-up si la rotor eu nu stiam, pentru ca mulineta s-a comportat excelent de fiecare data. N-am cazut cu ea, draga ULK, deci nu fa pe desteptul cu mine, si nicidecum n-am folosit-o de 100 ori.
Pe de alta parte ,userul Biban,afirma
--------------------------------------------------------------------------------
Acum am venit de la Coco, Crap Discount, cine e din Bucuresti stie cine e si cu ce se ocupa...
Picup-ul e treaba cea mai usoara, o ungere si un reglaj.
Axul de le manivela e stramb, eu nu am obs, a obs el si colegul lui care tot cu asa ceva se ocupa.
Cat despre axul central, nu se poate pronunta daca il poate regla, repara, oricum are legatura si cu calaretul de la wormshaft, Coco are una identica. Deci trebuie desfacuta si baietii nu au timp ca se pregatesc de un concurs de 72 de ore. Nu cred ca mai are rost sa ma duc si in alta parte sa cer o parere...
Asta e mulineta in ''stare exceptionala si folosita cateva partide'', vanduta mie de userul Shimano pe nume Robert Demeter.
QED.
Restul e can-can...
Dom profesor ,sint sigur ca la scolile domniei tale ai invatat cindva ca „”arena”este un ,in general ,un loc ingradit,unde,in vazul spectatorilor din tribuna,doi luptatori ,sau poate mai multi,isi incruciseaza armele...Reguli nu prea exista(se da la oute cit ai clipi),din partea spectatorilor sau organizatorilor nu prea poti apela la sprijin ori clementa,asa ca nu-ti ramine decit sa stringi din dinti si sa dai pina adversarul e la pamint..
Desigur ,arena virtuala de aici,are niste reguli.Le gaseai scrise daca nu ar fi fost ”sterse din greseala”.Da in mare ti le zic eu
-In cazul vostru,aveti o contradicitie,o polemica.Fiecare sustineti lucruri diferite fata de acelasi obiect.
-Trebuie sa va demonstrati punctul de vedere cu probe ,daca se poate,sa va combateti ,insa doar la nivel de idei.”Arena trebuie sa fie un loc placut„„,asa zicea Admin.-ul,fara injuraturi si atacuri la persoana..
Acuma,daca crezi ca ai presiune in instalatie,si nivelul domniei tale este peste media unora

Asadar ,Robert Demeter,ai presiune in instalatie ????

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
- semlecangheorghe
- veteran