Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator constant
sper sa nu o luati in nume de rau(nu ii cunosc pe nici unul dintre ei), dar, in luna mai al acestui an am fost la un turneu de fotbal in tg mures, si am cunoscut destul de multe persoane, si aici ma refer la diverse categorii sociale, dar oamenii din acest oras nu au calitate, ma refer la aproape 90 %, nu conteaza ca am stat la cel mai tare hotel, personalul execrabil, nu conteaza ca am fost sa mancam ceva, la fel, nu conteaza ca am fost la un club, la fel, chiar nu am nimik cu acest oras, dar ultima seara, am stat de vb cu un baiat deosebit din tg mures, si peste 10 min a venit un tip sa ne intrebe pe mine si pe colegii mei DACA AVEM PASAPORT SA INTRAM IN TG MURES, fara sa insinuez nimik, oamenii astia cand aud de bucuresteni O IAU RAZNA, am fost in f multe orase, dar ca aici nu am patit nicaieri, f urat, asa ca .....
Si, aveai sau n-aveai pasaport pentru Targu-Mures?wildfish scrie:sper sa nu o luati in nume de rau(nu ii cunosc pe nici unul dintre ei), dar, in luna mai al acestui an am fost la un turneu de fotbal in tg mures, si am cunoscut destul de multe persoane, si aici ma refer la diverse categorii sociale, dar oamenii din acest oras nu au calitate, ma refer la aproape 90 %, nu conteaza ca am stat la cel mai tare hotel, personalul execrabil, nu conteaza ca am fost sa mancam ceva, la fel, nu conteaza ca am fost la un club, la fel, chiar nu am nimik cu acest oras, dar ultima seara, am stat de vb cu un baiat deosebit din tg mures, si peste 10 min a venit un tip sa ne intrebe pe mine si pe colegii mei DACA AVEM PASAPORT SA INTRAM IN TG MURES, fara sa insinuez nimik, oamenii astia cand aud de bucuresteni O IAU RAZNA, am fost in f multe orase, dar ca aici nu am patit nicaieri, f urat, asa ca .....

PS: Vezi ca saptamana trecuta 3 bucuresteni au fost spanzurati chiar la intrare in Mures, din cauza lipsei pasaportului si a gurii spurcate. Trupurile lor inca atarna pe poarta orasului.
Auzi acolo, "oamenii din acest oras nu au calitate"

Acum ai trei postari .wildfish scrie:si tot 2 posturi am, sper sa nu spuneti ca sunt avocatul cuiva

PS cu cit creste numarul de postari pe linga cu atit sansa sa fi ,,avocat " e mai mare .

shimano scrie: PS: Vezi ca saptamana trecuta 3 bucuresteni au fost spanzurati chiar la intrare in Mures, din cauza lipsei pasaportului si a gurii spurcate. Trupurile lor inca atarna pe poarta orasului.
Boc , Basescu , Blaga ? astia ce au vindut ?

un locuitor la mia de km² ! pamintul ne va suporta mai usor !
Eu sunt corcit rau de tot. Maghiar, roman, african (intre picioare), etc...wildfish scrie:shimano esti chiar haios, eu chiar povesteam o intamplare real, si iar vb balarii, ca de obicei, eu cel putin ti-am vb frumos, pana acum ...., si iti mai spun ceva, toti erau ''romani'', asta ca sa nu scriu altfel, apropo tu ce esti?ca poate chiar esti roman....
Chiar vb ca o corcitura, tu ai zis,si gata ca nu meriti, am citit tu ce ai scris pana acum ''domn' profesor'', nu sunt de acord nici cu ''biban'', aici ma refer la limbaj, dar sa te vad pe tine cand cumperi ceva si cand primesti nu chiar la fel cum ti-a spus vanzatorul, aaa ......, am uitat tu cumperi doar chestii mai scumpe, poate pt omul ala 250 lei chiar sunt bani, si cu asta am terminat z.....tashimano scrie:Eu sunt corcit rau de tot. Maghiar, roman, african (intre picioare), etc...wildfish scrie:shimano esti chiar haios, eu chiar povesteam o intamplare real, si iar vb balarii, ca de obicei, eu cel putin ti-am vb frumos, pana acum ...., si iti mai spun ceva, toti erau ''romani'', asta ca sa nu scriu altfel, apropo tu ce esti?ca poate chiar esti roman....
never give up
Kzoli, eu am spus doar prin prisma mea, si credema ceva, alte persoane in locul reactionau mult mai dur, dar după reactia lui shimano, eu rămân la ac părere, rămâne ca pers care le voi cunoaște de acum in colo sa mă contrazica, eu am relatat la modul finut ce s-a întâmplat.Tie ți-am răspuns doar pt ca îți apreciez postarile, ref la IQ, iar e urat...Si încă ceva l-ati acuzat pe "biban" ca vb urat, iar prima reacție a acestui shimano a fost "tampit" cred, deci ...kzoli scrie:Wildfish tata, Nu te agita ca nu are rost si pana la urma s-a rezolvat "amiabil" toata tranzactia... intreba pe Biban si te lamureste el.... cat despre "clasificarea unui oras intreg" dupa cateva persoane, nu reflecta un IQ prea ridicat....
never give up