are aresemlecangheorghe scrie: .....
Asadar ,Robert Demeter,ai presiune in instalatie ????![]()
![]()
![]()

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
are aresemlecangheorghe scrie: .....
![]()
![]()
Probail NU a apucat sa citeasca acele randuri ca a aparut un Moderator si a sters o gramada de off-uri ... eu inchideam topicul si banam pe amandoi vre-o 30 zile, sa se calmeze, dar cine sunt eu sa dau sfaturi....anem scrie:are aresemlecangheorghe scrie: .....
![]()
![]()
![]()
![]()
, nu ai vazut ca l-a si amenintat pe un individ catalinspin cu scoaterea protezei pe malul apei de s-a speriat si si-a cerut scuze ... si ceva ma face sa cred ca nu au varste tocmai apropiate, adica citeste mesajele lui catalinspin
... poate chiar ii e elev ...
Adelin, ai perfecta dreptate. Lucrurile au degenerat urat de tot aici, si orice user cu capul normal ar spune la fel ca tine...si eu as face la fel, n-as cumpara nici un ac de la mine, caci am facut urat, da. Vinovat sunt, dar nu in totalitate, iar vina ar trebui impartita cu userul Biban, pentru ca nesimtire a fost si reactia mea, dar si a lui. Vorbe putine, dovezi zero. Am trecut pe la arena sa continuam, daca e cazul, problema acolo, cu dovezi vizuale, nu vorbe goale.Adelin scrie: Sincer la atiudinea asta eu nu as mai cumpara nimic de la tine, si aici nu ma refer la userul "simano" ci la Robert Demeter.
Cred ca nu asta ar trebui sa fie atitudinea unuia care a vandut o marfa de care un client nu e multumit.E vorba de respect pt cei ce citesc si carora popoate in viitor intentionezi sa le vinzi ceva...poate o sa mai ai ceva de vanzare, ca doar nu se termina lumea cu o tranzactie care ti-a iesit, sau cu o teapa data bine.Nu tin partea nimanui, ca poate cumparatorul e paranoia si tu esti ala bine intentionat, nu am de unde sa stiu, dar eu personal nu as mai cumpara de la tine nici un ac!