Lansete si mulinete Shimano, Daiwa, Ryobi, etc!!!

numai pentru persoane fizice, vanzari ocazionale

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 24 Oct 2011, 13:17

semlecangheorghe scrie: .....

Asadar ,Robert Demeter,ai presiune in instalatie ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
are are :lol: :lol: :lol: , nu ai vazut ca l-a si amenintat pe un individ catalinspin cu scoaterea protezei pe malul apei de s-a speriat si si-a cerut scuze ... si ceva ma face sa cred ca nu au varste tocmai apropiate, adica citeste mesajele lui catalinspin :wink: ... poate chiar ii e elev ...
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 24 Oct 2011, 13:27

anem scrie:
semlecangheorghe scrie: .....

Asadar ,Robert Demeter,ai presiune in instalatie ???? :lol: :lol: :lol: :lol:
are are :lol: :lol: :lol: , nu ai vazut ca l-a si amenintat pe un individ catalinspin cu scoaterea protezei pe malul apei de s-a speriat si si-a cerut scuze ... si ceva ma face sa cred ca nu au varste tocmai apropiate, adica citeste mesajele lui catalinspin :wink: ... poate chiar ii e elev ...
Probail NU a apucat sa citeasca acele randuri ca a aparut un Moderator si a sters o gramada de off-uri ... eu inchideam topicul si banam pe amandoi vre-o 30 zile, sa se calmeze, dar cine sunt eu sa dau sfaturi....

shimano
veteran
veteran

Mesaj de shimano » 24 Oct 2011, 15:11

Adelin scrie: Sincer la atiudinea asta eu nu as mai cumpara nimic de la tine, si aici nu ma refer la userul "simano" ci la Robert Demeter.

Cred ca nu asta ar trebui sa fie atitudinea unuia care a vandut o marfa de care un client nu e multumit.E vorba de respect pt cei ce citesc si carora popoate in viitor intentionezi sa le vinzi ceva...poate o sa mai ai ceva de vanzare, ca doar nu se termina lumea cu o tranzactie care ti-a iesit, sau cu o teapa data bine. :wink: Nu tin partea nimanui, ca poate cumparatorul e paranoia si tu esti ala bine intentionat, nu am de unde sa stiu, dar eu personal nu as mai cumpara de la tine nici un ac!
Adelin, ai perfecta dreptate. Lucrurile au degenerat urat de tot aici, si orice user cu capul normal ar spune la fel ca tine...si eu as face la fel, n-as cumpara nici un ac de la mine, caci am facut urat, da. Vinovat sunt, dar nu in totalitate, iar vina ar trebui impartita cu userul Biban, pentru ca nesimtire a fost si reactia mea, dar si a lui. Vorbe putine, dovezi zero. Am trecut pe la arena sa continuam, daca e cazul, problema acolo, cu dovezi vizuale, nu vorbe goale.
QED? Unde anume s-a demonstrat ceva, ca noi n-am vazut nimic?

pikeman
veteran
veteran

Mesaj de pikeman » 24 Oct 2011, 15:24

eu personal i-am vandut userului Biban o mulineta Daiwa Prodigy - folosita , dpdv functional f buna , dpdv estetic buna, ce-i drept si pretul a fost destul de jos...totusi nu am primit nicio reclamatie, deci ma indoiesc ca un sambure de adevar nu e aici. Pe de alta parte si alti useri au zis ca e cam exigent si carcotas cand vine vorba de achizitii, in sensul ca se asteapta la mai mult de la un obiect second hand (ce-i drept nu e de blamat ) ... cam asta este....momentan nu exista o dovada palpabila care sa indice ca mulineta "caraie" :D

Biban
veteran
veteran

Mesaj de Biban » 24 Oct 2011, 17:01

Mulineta nu caraie, dar nu intruneste calitatile din anunt. Mulineta de la tine este la tata si imi pare rau dupa ea. Tu macar la telefon mi-ai spus ca e zgariata si am fost de acord, plus ca am avut posibilitatea de refuz, prin amicul-curier, la fel ca si cu kistler-ul. Deci nu sunt carcotas cum ca as dori ceva nou la pret de pomana.

savagear
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de savagear » 24 Oct 2011, 17:20

Il cunosc demult timp pe shimano, si NU SUNT CLONA LUI... Mi-a vandut diverse articole de pescuit si niciodata n-am avut probleme, am fost intodeauna multumit de calitatea produselor si de pretul acestora. Daca ar fi un tzepar, dupa cum userul biban pretinde, atunci dupa multe tranzactii reusite si multi cumparatori multumiti de ce tocmai acum si-a propus sa se faca tzepar? Nu mi se pare un lucru logic. Pe de alta parte domnul Biban, dupa cum am auzit e cam carcotas si pretentios ( scuze user biban, asta se zice). Cand cineva are multe vanzari ca shimano, e inevitabil ca dupa un timp sa nu se intalneasca cu cate un vanzator nemultumit, si tocmai asta sa intamplat. Acum poate va intrebati: -bine, atunci de ce nu i-a dat banii inapoi omului? Sincer, eu nici nu m-as fi gandit sa returnez nici macar un ban, dupa atitudinea domnului Biban (injuraturi ca p.u.l.a., jigodie, morti mati, injuraturi lungi de 5 minute la telefon, amenintari si asa mai departe) de care toata lumea a uitat si mai nou se discuta despre profesia si atitudinea lui shimano, care find om ca toti oamenii, dupa ce v-ati dat cu parerea voastra impotriva lui ( pareri subiective si nefondate, pt. ca nimeni de pe forum nu a vazut mulineta) pur si simplu a explodat. Dupa ce toata lumea si-a bagat labutza in mulineta respectiva, nu mi se pare un lucru corect sa se refaca vanzarea nici cu cea mai buna intentie.
O ultima idee... La inscriere pe forum, am citit si eu regulamentul forumului (pt cei care au uitat):
" Trebuie sa fiti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum (si firma care va ofera accesul la Internet va fi anuntata). Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Trebuie sa fiti de acord ca webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune..."
Si asa mai departe...Cu toata stima dlui moderator, poate ca ar trebui sa se concentreze asupra acestor reguli si nu asupra afirmatiilor de genul "eu personal nu as mai cumpara de la tine nici un ac!", mai ales ca nici nu a vazut mulineta ryobi zauber 2000 vanduta dlui biban cu pret avantajos de 250 ron.
O zi buna.

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 24 Oct 2011, 17:25

nuuuuuuu, voi nu sinteti clone. pur si simplu, asa s-a intimplat...primele posturi sint in apararea userului shimano. asa-i?
absolut jenant! :oops:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

grey-wolf
veteran
veteran

Mesaj de grey-wolf » 24 Oct 2011, 22:28

trista situatie si urita atitudine din partea vinzatorului si a clientului
cu siguranta limbajul clientului lasa de dorit la fel cum lasa de dorit si atitudinea vinzatorului . poate cu o exprimare civilizata si cu un dialog decent nu s-ar fi ajuns in aceasta situatie si problema dintre cei doi ar fi fost rezolvata innainte de a ajunge publica .

rog moderatori sa nu inchida acest topic din urmatoarele motive :
1 deoarece este interesant (aflam multe despre caracterul colegilor de forum )
2 problema dintre vinzator si cumparator nu e rezolvata !
3 face trafic :twisted: ( parca nu am mai urmarit cu atita interes un topic de cind cu lupta dintre Gerula si restul lumii :lol: )
4 daca s-ar inchide acum de catre moderatori uni ar striga ca li se pune pumnul in gura ! (exces de moderare sau moderare partinitoare ) atita timp cit se pastreaza un limbaj cit de cit civilizat nu trebuie inchis iar unde se sare calul se poate sterge expresia si inlocui cu urarea ,, FIR INTINS " :datz:

PS oare simt miros de clona ? :lol:
PS 2 urarea ,, FIR INTINS " nu are legatura cu spinzuratoarea :lol: :lol: :lol:

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 24 Oct 2011, 22:55

Tocmai de aceea nu am inchis topicul.E o buna radiografie atat asupra vanzatorului balcanic cat si asupra cumparatorului. Modul in care isi rezolva problemele...atat unu cat si celalt.Unul injura de morti(suparat normal, pt ca a luat-o in bot) celalalt e arogant si danseaza tzontoroiu pe masa bucuros nevoie mare pt ca i-a iesit mutarea si a incasat loveaua.

Asta e Romania in care ne-am nascut cu totii!!!
:cry:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 25 Oct 2011, 05:44

Toata povestea incape intr-o singura propozitie: gura bate kuru' !
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

Scrie răspuns